Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fotele ręcznie robione

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 14 Wrz, 10 22:42    Temat postu: Fotele ręcznie robione Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szukając fajnych foteli do bobka wpadłem na taką fotę...

no wyglądają jak kubełkowe karko łamacze Very Happy
wyglądają rewelacyjnie ale... pochodza z auta simca 1000 Rally których to jest mało i są drogie
dlatego pomyślałem co by było gdyby zrobic samemu fotel z zywicy... domontować szyby to malucha i obszyć... czy to ma szanse powodzenia czy raczej nic z tego ??

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 14 Wrz, 10 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet fajne, rzeźba w gównie, ale może warto Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 10 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter kubełki sa z żywicy odlewane wiec hmm możesz próbować Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 10 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz mi sie podobajątylko kto mi takie wyrzezbi Rolling Eyes
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 10 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja sie moze bd nawił tylko forme z czegoś przydało by sie zrobić... i zastanawiam sie czy nie z drewna...
forme polakierować... pozniej obficie posypać talkiem i na to kłaśc watstwy

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 10 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
domontować szyby to malucha i obszyć..

przez pierwsze dwa przeczytania tego zastanawialem sie po co Ci szyby w fotelu Laughing
Laughing Laughing potem wpadlem ze chodzi o szyny Mr. Green

Od dzisiaj nie pije Faja

Fajny pomysl, byle nie za waskie bo w ziemie w kurtce i dwoch swetrach bedzie Ci niewygodnie:P

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 23 Mar, 11 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko bardzo mi się podoba, może można cos pokombinować z tymi lotniczymi fotelami, aby uzyskac podobny efekt? myślicie ze można by coś z tego zdziałać ?
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 24 Mar, 11 1:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Troche w życiu bawiłem sie odlewami z żywicy i martwi mnie jedno. Żywica dostępna w sklepach pomijając koszty nie jest za sztywna i obawiam sie że bez rurowej konstrukcji ( która w karkach bez regulacji z czasem i tak sie wygina) jak depniesz w pedał to wyladujesz na kanapie Very Happy, już nie mówie o SWAPach czy jak ktoś ci w tył przydzwoni... Ale jako nakładka na konstrukcje karka ciekawy patent Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński