Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
FL kolor tapicerki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 11:53    Temat postu: FL kolor tapicerki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będąc ostatnio z Andrzeyem na szrotowym tripie, pokazałem mu FL-a, który moim zdaniem nie zasłużył na szrot, stan dobry, do lekkich poprawek, progi i podłoga cała, no ale niestety...

Zaintrygowało nas wnętrze - kolor szarawy, fotele jak elegantowo-bisowe, z tym że po bokach skaja a na środku materiałowa wstawka, boczki niestety zniszczone przez otwory na spikery, ogólnie brudne ale zaciekawiło nas to czy to może coś rzadziej spotykanego bo nie spotkałem się jak dotąd z takim środkiem

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byc moze to jest jakis wyjatek bo jak miałem dawce z 94 roku to tez miał na desce rozdzielczej i drzwiach taki kolor tapicerki i forele tez miał takie jak na fotce
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 13:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też kiedyś jak rozkręcałem FL94 to miał identyczne wnętrze... kuzyn dawniej w swoim 93 bodajże miał takie ładne materiałowe wnętrze (boczki i fotele), fotele dodatkowo też miały zagłówki... podobno to jakaś wersja droższa eksportowa wersja była...
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 13:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy przypadkiem cała ostatnia seria FLów z 94r. nie miała jasnej tapicerki i foteli tego typu? Bo dane mi było widzieć kilka egzemplarzy FLa z tego roku (jeden nawet z 93) i każdy z nich miał taką tapicerkę i każdy właściciel twierdził, że nic w nich nie zmieniał. Wink
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tapicerki takei to '94 juzbyły montowane ale nie tylko takie bo i normalne FL'owe też były, zalezy co sie trafiło.
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe ze to jakis wyjatek bo w nim były uchylne szyby z tyłu a one chyba za dopłata były jak sie bralo z fabryki
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opłaca się to wyciągać i uprać? Jupi!

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 23:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ja wiem... Zależy po co Ci to... Wink Ale moim zdaniem szkoda zachodu. Chyba że chcesz się czuć bohaterem ratując części przed zagładą. Razz

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 18:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To chyba 4 pakiet.

Ma dmuchawę ?
Uchylne szyby?
Zagłówki?
Boczki z materiału ?

Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Boczki z materiału ?

Z dermy , widać przecie ;P

Do pakietu 4 była jeszcze kierownica Bis , pełne kołpaki i prawe lusterko Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest kiera z BISa widać przecie ;P

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ma kołpaki i dwa lusterka

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wnetrze do uratowania...na zywo nawet fajnie to wyglada..tylko te dziury w boczkach...;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński