Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat TOPOLINO następca malucha, FOTKI
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 18:05    Temat postu: Fiat TOPOLINO następca malucha, FOTKI Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Mniejszy od "500", z 2-cylindrowym silniczkiem umieszczonym z tyłu, bazujący na podzespołach Pandy - tak ma wyglądać najnowszy mały Fiat: Topolino. Czy będzie produkowany w Polsce?" Wszystko jest w najnowszym Auto-Świecie:)) poniżej skany z artykułu z auto-swiata. Very Happy czytajcie! Cool

Powrót do góry
Szybki

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 18:39    Temat postu: . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet jakby był to następca malucha to nie bedzie miał tego klimatu co poczciwy maluszek.

ps.Wcale mi sie nie podoba
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Skąd ja wiedziałem, ze to będzie właśnie takie "podobieństwo"...
Powrót do góry
FSMarcin (Trzcianka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 18:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jednak!!! Jupi!

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiecie, ale nie ma też co oczekiwać ze bedzie bardzo podobny do poczciwego 126 Very Happy teraz są inne linie, wymogi bezpieczeństwa itd. mi się maluch zawsze bedzie podobał
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiedziałem ze Topolino Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tomekka napisał:
no wiecie, ale nie ma też co oczekiwać ze bedzie bardzo podobny do poczciwego 126 Very Happy teraz są inne linie, wymogi bezpieczeństwa itd. mi się maluch zawsze bedzie podobał

Pińcetka mimo wszystko ma kilka elementów wskazujących na poprzednika.
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a Topolino 2 cylindrowy silnik umieszczony z tyłu i napędzany na tylną oś Smile To jest następca malucha w pewnym sensie bo tak naprawde to chyba bardziej do modelu fiat 500 Topolino z 1936-56. No ale... Cool
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie to wygląda jak Yaris.Podobne do malca i topolino jak kropla do kranu.
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yaris z Jazzem połączone nie podoba mi się Rolling Eyes
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak bym nie widzial znaczka, powiedziałbym ze to pewnie jakiś nowy Hyundai Atos Coupe. Linia nadwozia, tylne światła i przednie reflektory... Rolling Eyes

Prędzej skusiłbym się na 500 niż to. Widziałem zaparkowaną nową, białą 500 na ulicy - poprostu bajka jak to auto wygląda pośród normalnego ruchu miejskiego. Ta biel, te kształty... Ma się wrażenie ze faktycznei to starszy samochód.
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 09 Cze, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale dupa . Wyglądem nawiązuje do Citrena C2 kolejny mały hatchback , podobieństwo do malucha powala na kolana .

Może zrobią kiedyś godniejszego następce Fiata 126p .
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 10:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajebiście. Za jakieś pięć, sześć lat dorwę takiego. Jak będzie stał po czołówce na szrocie. Kupię silnik z osprzętem i skrzynie. Umieszczę w swoim 126p bez większego przerabiania. Dla mnie bomba Mr. Green Cool

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 11:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jest mysl
ale za szesc lat bedziesz chcial przerabiac jakiegos cudem ocalalego maluszka
na swapa?
moze nie za ladny ale idea malego autka ktore bedzie bardzo ekonomiczne przy tych cenach paliwa i zmiesci sie prawie wszedzie na parkingu pod blokiem bardzo mi sie podoba
ciekaww po ile beda w pl o ile dotra do nas te indyjskie nano?
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

indyjskie u nas spekulowania cena jak przejdą badania euro o dopuszczeniu do ruch to pisali 16-18 tys zł Rolling Eyes gdy w Indiach masz od równowartości 6500zł wiec napewno prawie nikt tego nie kupi już za ponad 23 tys zł masz Logana dużo większy i wygodniejszy Wink pewnie to Topolino znając fiata będzie kosztować powyżej 20 tysięcy, albo nawet 30 tys zł. jak 500 mają takie chore ceny Evil or Very Mad
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupa kupa i jeszcze raz kupa, niech sie Ci makaroniarze z Fiata pocałują się w dupę, a tak się cieszyłem , że nowy maluch będzie przypominał naszego fiacika Crying or Very sad

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"

Ostatnio zmieniony przez Bronek dnia Wto 10 Cze, 08 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
bolec666 (OLSZTYN)

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie bomba, fajne autko, do malucha może faktycznie mało podobny, ale koncepcja extra!
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak SAMAEL66 i to dokładnie moje autko Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 8:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karol S. 126wlkp - sprzedaję nowe renault i nowe Logany. Logana nowego masz za 29 tysięcy wedle najnowszego cennika. Być może w promocji styczeń 2009 będzie taniej i będzie już to Logan z nowym przodem.

Ten nowy Fiat... no jestem ciekaw tego uturbionego silnika. I to bardzo ciekaw.
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 10:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch to mój błąd... fakt może była to cena promocyjna... Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 10:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedyś była CUDOWNA promocja, że Logany taksówkarze kupowali po około 27 tysięcy (trochę poniżej) podstawową wersję. Szły jak świeże bułki.

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to troche syf Razz kolejne "kobiece" (Nie ubliżając oczywiście płci pięknej) "kształtne" i "misiowate" auto... czyli miejski samochodzik dla tych którzy mają problemy z jazdą wiekszymi - smart Confused Confused spodziewałem sie czegoś o wiele lepszego....

Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
Zajebiście. Za jakieś pięć, sześć lat dorwę takiego. Jak będzie stał po czołówce na szrocie. Kupię silnik z osprzętem i skrzynie. Umieszczę w swoim 126p bez większego przerabiania. Dla mnie bomba Mr. Green Cool

Silnik z przodu.Uważaj ze bez większych przeróbek wrzucisz.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p, 1 strona, wytłuszczony fragment Wink
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 15:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ups sorki Razz
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński