Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat TOPOLINO następca malucha, FOTKI
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 19 Cze, 08 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla mnie najważniejszy to będzie jego układ napędowy Twisted Evil
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 6:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo będziemy przerabiać w 500tkach nadwozie żeby je upodobnić ja do malucha Laughing Laughing Laughing będziemy sorzedawać body kity. W tym topolino tylko silnik i skrzynia jest fajna to czego nie widać.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz... wszystko jest możliwe - były firmy przerabiające całe nadwozia Renault 4, garbusów. Może i będa takie co zmodyfikują kompleksowo 500tke.

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 13:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprzecznie jak widać motor zawiśnie - i tak rzeźba będzie wielka by to do 126p upchać
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patrząc na fiata 500 nowego i starego widać że jeden po drugim coś ma! Ten po 126 nie ma nic. Nie podoba mi sie

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 13:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja znalazłem dzisiaj cosik takiego:
http://autofoto.pl/blogs/kamilgt/archive/2008/04/30/maluch-reaktywacja.aspx

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten czerwony z pierwszego posta Crazy to lepiej już niech prototypy oddadzą na złom bo podobieństwo żadne, mi to deczko nowe Twingo przypomina które też ohyda jak zresztą 99,9% nowych aut Mad

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chryste, co za paskudak... Shocked
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 04 Lut, 10 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, odgrzewam kotleta bo teoretycznie już powinno się coś ruszyć w tej sprawie:) w końcu mamy ten 2010 Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 05 Lut, 10 0:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no Ciekawe czy coś zmyślili Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 05 Lut, 10 8:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja się wypowiem tak... jak dla mnie to skandal porównywać takie auto do czegoś starego ;| jak kiedyś produkowali GARBUSA to garbus miał swoje rozdziały piękności to z maluchem powinno być tak samo a nie szpecą i porównują nie podobne to w ogóle do malucha Evil or Very Mad ani tego topolino Evil or Very Mad jak sobie wyprodukowali nowe to niech sobie będzie mi tam to koło chu*a lata ale niech nie porównują nowego do klasyka Evil or Very Mad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński