Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
FIAT AUTO POLAND
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 2:52    Temat postu: FIAT AUTO POLAND Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamietacie tunera ? Laughing Zwracam sie oczywiscie do ułamka społecznosci tego forum która oprocz faktu posiadania mózgu potrafi takze z niego korzystać Twisted Evil

patrzcie co znalałem :

http://nasza-klasa.pl/forum/19/1589/1?page=1

Cytat:
a mam dolot i wydech APEXI N1 i male pszerubki takie jak wtrysk jedno punktowy i turbo i idzie w 12s do 100, a predkosc maksymalna wazrosla do 178km/h i moc osiagnieta jest 50KM i dalo sie ale zato jedzie plynnie i mocny jest, a ty widze ze gluwno wiesz na temat pszerubek

Cytat:

w silniku to tak splanowana fabrycznie glowica 7mm,walek swiatka , dolot powietsza , strumienica ,wtrysk jedno punktowy fabryczny,turbo abarth,gaznik sportowo wyczynowy 2 gardzielowy,2 filtry stozek lancer evo7,parkotronik,ABS,cetralny zamek z alarmem,el.szyby i lusterka,alufelgi 14 cali opony niski profil 195/45/14 i wydech APEXI N1 z USA,kontrola trakci,chamulce tarczowe 4 z podwujna chlodzona ciecza tarcza,spszeglo sport,a poza tym wlasna wiedza.

o ku.rva Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 3:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może on jest upośledzony, a my się z niego nabijamy? Very Happy

P.S Niezły komentarz do profilu mu zostawiłeś Very HappyVery Happy

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 4:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing Hehehe. Ciekawa wizje tjuniku kreowana przez tego chlopaka skomentowalem pare dni temu w temacie 'ciekawe,smieszne itd.' Laughing
Tak wiec pewnie sie powtarzam, ale nie umiem tego strawic w milczeniu... Chlopak jest dobrze przyjebany (co widac nawet po fizjonomi jego twarzy na zdjeciu) A co gorsze zyje w wyimaginowanym swiecie pelnym super szybkich samochodow,podtlenku azotu sprzedawanego na stacjach shella i wogule wszystkiego tego co zobaczyl na filmie ''Szybcy i wsciekli'' (Niekoniecznie fajnych lasek bo nie mam pewnosci czy on jest hetero Laughing )
Co do tajli ktore wkomponowal w swoj ''bolid'' to bardzo ciekaw jestem ile katalogow chlopak musial przejzec zanim zdecydowal sie skompletowac ten caly ''zestaw''.
I ciekaw tez jestem ile by musial wydac $ na takie przerobki, o ile by byly mozliwe... Laughing
Tak w sumie to gosc jest autorem ciekawego wynalazku, bo w koncu:
plan glowicy na 7mm,dwu gardzielowy gaznik polaczony z wtryskiem, turbo, abs, kontrola trakcji i przede wszystkim jego wlasna wiedza... To nie byle chlam. Laughing
Brak slow po prostu... A zeby rozweselic moj post to dodam ze znam typa ktory cierpi na bardzo podobna chorobe. Z tym ze ten ktorego znam chwali sie swoim simsonem i brykami znajomych Laughing
P.S. Nigdy nie zapomne jak gosciu mi ciemnote wciskal ze simsona da sie przerobic na gaz Laughing A co najlepsze to twierdzil tez ze takowa przerobke ma w najblizszych planach... Laughing
No coz czasu sporo minelo a sima na gaz jeszcze nie widzialem...
Przykre ale prawdziwe Faja
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pany wstawialem juz ten link wczesniej Smile

http://www.terytorium126p.pl/forum/ciekawe-smieszne-dziwne-filmiki-i-fotki-t71-1750.html

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Twarz mówi sama za siebie.Moze w przyszłości chłopak wystaruje na prezydenta Białegostoku Mr. Green Z taką mordą to tam można startować co wiemy z autopsji Mr. Green

P.S. Zawsze byłem za aborcją niechcianych dzieci Mr. Green

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
koniec z glupotami staje suie powarzny od dzis i zmienie te duperele co napisalem

Cytat:
no ja mysle, od dzis muwimy powaznie o tuningu , pszyznam sie ze niemam turba i chamulcow hlodzonych tylko zwykle tarczuwki z pszodu

Ojj i wszystko popsuł Laughing Laughing
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahaha ma tylko zwykłe tarczówki z przodu?? a można wiedzieć w czym Rolling Eyes w 126 ma przecież 4x bębny, a tarczówek nigdy nie miał...

"pszepraszam nie mokłem sie powstszymać" Jupi!

jarek 126 (Wałbrzych)

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 19:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moc 35km,spalanie 4l/100km gość ma niezłą wyobraźnię zresztą sami zobaczcie Mr. Green Jupi! http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/16998
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet nie mam siły o tym pisać, jedyny plus tego to to że ludzi sie z tego równo leją i wiedza o co chodzi a przede wszystkim ze nei leją się z malucha ogólnie jako auta, a z samego debila który go ma.
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez mi sie wydaje ze moze byc chory....

Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to jak jest chory to nie ma co sie z niego smiac Very Happy
Laughing

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sigo zawsze forum rozrusza oj black Ty to zawsze wychwycisz takie niuanse

Pełen szacun

Zużycie paliwa 4.00 l/100km
Rodzaj paliwa PB98
Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Współczuje temu autu takiego właściciela, czym ono sobie na to zasłużyło???
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 0:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczcie inny temat na tamtym forum o rejestracji maluszka w USA bo tam tunio i fajne tablice w colorado majom Laughing
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 0:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing Laughing ja padłem, tak sie smiałem że sąsiad przyszedł mnie opierd, że spać nie może.
Ten FAP to naprawdę kretyn

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar napisał:
black Ty to zawsze wychwycisz takie niuanse

lewy06 był pierwszy w różne smieszne itd Razz
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 2:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat o FAP i jego "wyczynah" czytam z 10-ty raz i dalej płaczę Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no koleś kosmiczne bajery wciska Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy fajny temat na polepszenie humoru Mr. Green

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze to ja wam cos opowiem Very Happy
Dzis na praktykach ziomek zaczoł swirowac ze ma CC 1.1 z napedem na tył szyby z plexi(chyba dobrze napisałem) super bass car audio które sam robił...ma taka moc ze mu chce szyby wypchnąc Laughing
w dodatku CC miało kiedys wypadek i wstawiane były nowe podłuznice i jest przód wydłuzony i wsadzi tam silnik 1.4 Hehe myslałem ze sie przy nim popłacze ze smiechu.....
A i jeszcze jeden kit wciskał ze jego wujek miał kiedys malucha tez z wydłuzonym przodem i silnikiem z fiata Tipo i ze podobno zajebiscie rwał laczki z napedem na przód Laughing Laughing Laughing normalnie zjeb....

Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
jego wujek miał kiedys malucha (...) z wydłuzonym przodem (...) z napedem na przód

Nie wiem kim jest jego wujek, ale były kiedyś (prototypy albo bardzo krótka seria) maluchy z wydłużonym przodem, przerobionym silnikiem malucha z przodu i napędem na przednie koła.
http://www.polskie-auta.pl/stara/126p-long.htm

sory za duże fotki bez linków i miniatur

EDIT
jeszcze jeden link
http://www.motoretro.org.pl/pojazdy.php?id=6 Smile

Ostatnio zmieniony przez piotrek87 dnia Wto 27 Sty, 09 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 16:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prototyp ale było ich parę , ile obecnie jeździ to nie wiem . Tyle że ten nie ma silnika z tipo tylko z malucha po pszerupkach .
Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrek87 a no fakt był taki zapomniałem Embarassed no ale nie z silnikiem z Tipo Crazy no chyba ze jego wujek jest cudotwórca albo udało mu sie takiego swapa zrobic Laughing

Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
no chyba ze jego wujek jest cudotwórca

raczej nie Laughing
ten twój ziomek to niezły "kitowciskacz" Rotfl Lol

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No własnie wiem tak jak ten FAP Laughing Laughing
Zeby go nie słuchac to ruszyłem dupsko i zaczołem cos robic na praktykach bo mnie juz szlag trafiał jak on opowiadał Rolling Eyes
Podobniez jutro ma przyjechac pod sql tym swoim CC chcem bardzo zobaczyc te CC z napedem na tył Very Happy :LOL:

Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
Zeby go nie słuchac to ruszyłem dupsko i zaczołem cos robic na praktykach

czyli wciskanie kitu ma jakieś zalety XD
stasiu126p napisał:
Podobniez jutro ma przyjechac pod sql tym swoim CC chcem bardzo zobaczyc te CC z napedem na tył Very Happy :LOL:

Bierz aparat i porób fotki , a nóż jakiś ewenement na skalę światową się trafi Rotfl Rotfl
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński