Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
FIAT AUTO POLAND
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Misiar90 (Łódź)

PostWysłany: Pią 06 Lut, 09 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
FIAT AUTO POLAND

jaa pier.......agent specjalnej troski Crazy
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 1:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te jego posty są zbyt... 14" w malcu. Chyba na dachu Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 8:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi tu sie z toba nie zgodze Smile

14'' w malcu z tym ze gleby sie juz nie zrobi Smile

Czerwony Smile

Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 12:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

następne forum oponowuje FAP Very HappyVery HappyVery Happy Mr. Green

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 15:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
szczerze to ja wam cos opowiem Very Happy
Dzis na praktykach ziomek zaczoł swirowac ze ma CC 1.1 z napedem na tył szyby z plexi(chyba dobrze napisałem) super bass car audio które sam robił...ma taka moc ze mu chce szyby wypchnąc Laughing
w dodatku CC miało kiedys wypadek i wstawiane były nowe podłuznice i jest przód wydłuzony i wsadzi tam silnik 1.4 Hehe myslałem ze sie przy nim popłacze ze smiechu.....
A i jeszcze jeden kit wciskał ze jego wujek miał kiedys malucha tez z wydłuzonym przodem i silnikiem z fiata Tipo i ze podobno za***iscie rwał laczki z napedem na przód Laughing Laughing Laughing normalnie [zmęczony]....

Może to ten twój kolega? Very Happy
http://i66.photobucket.com/albums/h266/go2helenback/b3807fa7.jpg
http://i66.photobucket.com/albums/h266/go2helenback/19bc487d.jpg

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie jego "fura" jest czarna Laughing
To juz wiem z kąd takie bajki opowiada,naogladał sie fotek i teraz swiruje ze on ma takiego Laughing

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale szczena by Ci opadła jakby faktycznie takim podjechał. Laughing Laughing Laughing

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 2:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No troche tak,tylko ze własnie on opowiadał bajki ze takiego ma wiec jest to niemozliwe Very Happy

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś czuję, że popularność Maćka jest tak wielka, że nie dalej jak za miesiąc zaczną jeździć pielgrzymki do Zręcina, żeby zobaczyć legendarnego maćka i jego fury Jupi! Devil
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 14:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To juz az tak bardzo??
A moz autografy niedługo bedzie rozdawał?? Laughing Laughing

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewno juz dawno rozdaje ;d
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już mam... dla forumowiczów mogę załatwić za 10zł Faja teraz dajesz tylko dyszkę ale za kilka lat z pewnością jego wartość znacznie wzrośnie Mr. Green
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 1:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maciek na prawdę prowadzi sklep!!

http://www.brilliantcar.sklepna5.pl/

Sprawdźcie dane do przelewu Very Happy Gdzie tu numer konta? Smile
A jakie piękne ceny...

Współczuje jego kontrahentom Very HappyVery Happy Twisted Evil

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pierd**e
Hehe ciekawe kto u niego kupuje,bo chyba nikt od nas z forum ani ci co go znaja Razz

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co za cep... Laughing matko boska zaraz zadzwonie do niego jak gdzieś będzie kontakt i powiem że chce coś zamówić i zobaczymy Very Happy

Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buhahhahahaha tłumik końcowy od malca za 58.85 co za tępak buahahhah w takiej cenie to ja mam 2,5 nowego tłumika Laughing Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko cos malo bledow ortograficznych Cool

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie tata albo mama mu pisała Laughing

Powrót do góry
ROOMPER (Gliwice / Wellington)

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe widzę ze temacik znowu reaktywowany Devil Co do jego sklepu mogę powiedzieć jedno: Bieda z nędzą Laughing Ten wydech za 58.85 to jakiś taki dziwny Rolling Eyes wygląda na trochę zaroscialy i pomalowany jakaś farba (u F>A>P wszystko możliwe) Laughing I w ogóle cały asortyment jest tak bogaty ze nic tylko godzinami koszyk napełniać Laughing
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 23:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron napisał:
zaraz zadzwonie do niego jak gdzieś będzie kontakt i powiem że chce coś zamówić i zobaczymy Very Happy

Proszę bardzo, wszystko jest na stronce Very Happy

nr.tele.kom: +48784047905

GG: 3512522

E-mail:brilliantcar12@wp.pl

Najlepiej nagraj tę rozmowę błagam Very HappyVery HappyVery Happy

Member
Member

PostWysłany: Wto 24 Lut, 09 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koniecznei ja nagraj Smile sluchajcie on musial komus dobrze zaplacic za ten sklep bo nei wierze ze sam go zrobil
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 04 Mar, 09 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maciej znowu w akcji Laughing
Podobno pisał do admina PJ żeby usunął mu z profilu nie jego samochody, na co administrator odpisał (oczywiście wszystko jest podane przez FAP na innym portalu):

"jest to piękna kolekcja. proszę nie tylko je dalej prezentować na łamach
portalu ale tażke przywrócić profile Syren, z pewnością media nie przejdą
obok tego obojętnie i może pojawić się szansa na reportaż."
Laughing Laughing Laughing
FAP napisał:
tak napisał mi Admin z polskiej jazdy , co wy na to

i tu nasuwa się pytanie czy przy okazji reportażu chcą go zamknąć w jakimś zakładzie czy admin jaja sobie robi Wink
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 04 Mar, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O kutwa to juz takie jaja Razz Laughing
A ja ostatnio sie smiałem z tego ziomka z tym CC z tylnym napedem,pytam sie go i jak stoi ten twój cienias na parkingu przed praktykami przyjechałes nim ?? a on pokazuje no stoi na parkingu wiesz ten czarny i dalej gadała z jakims kolesiem,wyszlismy z chłopakami oglądamy a tu...ni ma cieniasa tylko jakies 2 czerwone stały poszlismy z powrotem do niego i sobie zwałe z niego tniemy,pytam sie go i gdzie go masz jak na parkingu nie stoi a on no wiesz pewnie kumpel zabrał go i przestawił bo on ma prawko czyli wiesz mam kierowce i sie wozimy i teraz stoi na (i podał ulice) a ja na to kurcze no tak chciałem go zobaczyc sie tak napaliłem na niego i wogóle ale cały czas sie z niego smiałem nie mogłem sie powstrzymac,a jak sobie jeszcze przypomne jak on opowiadał o nim to juz wogóle Mr. Green
A potem sie zapytałem kiedy sie scigniemy wiesz ja swoim ty swoim a on ze nie wie i sie pytał kiedy skoncze silnik składac i takie tam i wpadł na swietny pomysł Laughing ze mi moze załatwic turbine do malca taka jak w 2.0 silnikach
ze on ma taka załatwił od goscia który ma SC 1.6silnik czy cos takiego Laughing ja na to wybuchłem smiechem i mówie nie no nie mam kasy narazie ale pomysle i poszedłem dalej piłowac pilnikiem jakąs blache ale tak sie smielismy z niego cały czas ze szok Laughing Laughing
Jeszcze z nim pogadam moze inne ciekawe historie opowie to sie z wami podziele Laughing Laughing

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 05 Mar, 09 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja obiecuję że pod koniec tygodnia zadzwonię do FAPa i nagram rozmowę Smile

PostWysłany: Czw 05 Mar, 09 1:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 Hahaha widać F.A.P nie traci czasu i promuje sie razem ze "swoimi" furami Laughing
Grunt ze są szanse na reportaż Mr. Green Mr. Green
stasiu126p Twoje story mnie położyło na cyce Rotfl Jak uzbierasz na turbo daj znac Laughing
Aron Wierzymy w ciebie wszyscy Mr. Green Mr. Green Laughing Nic więcej nie dodam...
Rotfl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński