Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p
Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 21:56    Temat postu: Fiat 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Jestem nowy na tym forum i korzystając z okazji pragnę powitać wszystkich forumowiczów... Pochodzę z Podkarpacia, 126 interesuję się już ładnych parę lat. Początkowo byłem zwolennikiem mega tuningu czyli typowej stylizacji lat 90 (im bardziej obwieszona "choinka" tym lepsza) Jednak po głębszych dyskusjach z kilkoma osobami trafiłem na właściwą drogę Wink

Oto mój Fiat 126p FL. Został wyprodukowany w 1993r, jestem jego 2 właścicielem... Mimo pięknego stanu wizualnego przed remontem po zdarciu konserwacji, listw ozdobnych, okazało się że był tak zgnity, ze nadawał się jedynie na złom. Samochód w 2008r przeszedł remont blacharski (dostał nowe blachy i lakier). W 126 zostały usunięte plastiki z drzwi i został wyczyszczony ze znaczków.

Zawieszenie: przód: ok.7-8 cm + dodatkowe pióro i obcięte końcówki dobijaków, tył sprężyna cięta 1 i 1/4 zwoja + gumy usztywniające sprężynę i obcięta jedna bulwa z bałwanka. Amortyzatory z Krosna, przód, tył nowe.
Car Audio: Radyjko - JVC KD-G161 4x45, Głośniki - BLAUPUNKT GTx 132 140W

Wpisz profilu skąd jesteś. //Demon126p

Ostatnio zmieniony przez Wolf88 dnia Pon 23 Cze, 08 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcesz powiedzieć że tego malca już nie ma? Shocked

Nie zaglądam często na MFK, ale on niewątpliwie przykuwał uwagę... Jakieś plany co do kolejnego 126p?
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten maluch przeszedł ładną metamorfozę odkąd pierwszy raz pojawił się innym forum aż do teraz Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To 126p JEST i jeszcze sporo czasu będzie !!

Wolf88 - tam jakoś wplatasz rozmowę ze mną i JACQ Mr. Green Mr. Green Question Question

Moje zdanie znasz - aż nudny jestem - Twoje 126p zamiata chętnie bym sobie urządził sesje naszych maszynek i nie wiem tak naprawdę kto miałby większy "zaszczyt" Blee

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Wolf88 - tam jakoś wplatasz rozmowę ze mną i JACQ

Nie zapominaj o Kjubie Razz
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piękny maluszek. Aż miło poptrzeć , ta gleba , coś pięknrgo Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest świetny. To wystarczy. Wink

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 7:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam kolege, maluszek oczywiście jest bardzo fajny, i niema porównania z tym jak wygladał na samym początku, teraz jest bomba Wink tylko przednie chlapacze tez zdejmij...

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
kupiec (romi1984 brzozów)

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 8:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Surprised coś miłego dla oka Wink
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile cali szerosci maja te poszerzki?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo poszerzki z pierwszego postu mają po 5.5", (2 felgi z letnimi i 2 felgi z zimowymi oponami)... natomiast dzisiaj zamontowałem inny zestaw poszerzek, który kupiłem w ubiegłym tygodniu (4 letnie oponki na nich mam) i niestety okazało się, że 2 felgi (te co są w przodzie) są nieco węższe o ok. 0,5cm i są w trochę inny sposób poszerzone (w realu bardziej widać, że są mniej szerokie)... a te na tyle są identyczne jak te z pierwszego zestawu.

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile
Kolega z innego forum wreszcie zajrzal do nas Twisted Evil
maluszek bardzo ladny. Widzialbym u niego wydech z chromowana koncowka, ale to juz kiedys Ci pisalem.
Pozdro

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam kilka takich ulubionych maluchow i ten ma wsrod nich swoje miejsce, super wyglada po remoncie

a no i sciagaj pan te frigo bo zima za pol roku Very Happy

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 14:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Wolf Mr. Green

No autko super,bardzo mi się podoba Very Happy

Chyba coś mi sie o uszy obiło ze beda nowe fele Crazy Rolling Eyes
Powrót do góry
Qbix (Zabrze)

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek naprawdę super, szkoda że pióra wycieraczek czarne i lusterka mogły by być z jakiegoś klasyka, ale to szczegóły...
Dobrze że są jeszcze ludzie którzy tak robią 126-tki. dla mnie bomba Very Happy

Live FAST! drive FAST! think FASTER!
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fotki zapodał byś na nowej feldze Laughing
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 27 Cze, 08 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj w maluszku zawitał bagażnik:

Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Pią 27 Cze, 08 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak CULT?
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

PostWysłany: Sob 28 Cze, 08 10:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A będzie coś zardzewiałego ?
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 28 Cze, 08 10:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skalak_fsm napisał:
Jednak CULT?

jak na razie to taka jest koncepcja... wg mnie ładnie mu z bagiem...

Ekjonar napisał:
A będzie coś zardzewiałego ?

zardzewiałego raczej nie będę nic dawał, zastanawiałem sie nad klapą ale jeszcze zobaczymy Wink
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob 28 Cze, 08 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za bym kupił jakieś stare, zniszczone chromy i je pordzewił... Wink
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piekny maluszek nic dodac nic ujac
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Małkers napisał:
Piekny maluszek nic dodac nic ujac

daje 10/10 i zapraszam do mnie
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BlackRider napisał:
daje 10/10 i zapraszam do mnie

Coś Ci się poprzestawiało z PJ Rolling Eyes Laughing Wink

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PimpQ, www.wikipedia.pl/wiki/sarkazm Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 1 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński