| Autor |
Wiadomość |
andrzey (Łódź)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 10:32 Temat postu: |
|
|
Za duzo chromow...mi sie wydaje ze na tych szerokich zderzakach ładnie mu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 11:53 Temat postu: |
|
|
Wolf88 kooooooozak na tych plastikach zostaw tak  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szybki

|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 13:20 Temat postu: |
|
|
Fajnie wygląda na tych plastikach  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 20:36 Temat postu: |
|
|
hehe panowie za późno dzisiaj ponownie zostały zamontowane chromy i bagażnik w najbliższym czasie dojdzie jeszcze kilka, chromowanych gadżetów...
| Bilo napisał: | | usun te okulary z lampek |
wtedy będzie mi się woda dostawać do bagażnika i każdy będzie mógł bez problemu zdjąć lampę... na pewno są o wiele lepsze od poprzednich
 _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 20:56 Temat postu: |
|
|
Ja ma bez zadnych ramek ale chetnie zaloze "daszki". Dobrze ze wrociles do poprzedniej koncepcji czesc kolegow nie dostrzega piekna klasycznego malucha skrzywdzonego szerokim FLem  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 21:01 Temat postu: |
|
|
haha Bilo przyjacielu część kolegów równie dobrze zauważyła że jest to prawowity FL, trochę postarzony ale co by to nie było to i tak bardziej podoba mi się na chromach bo wyróżnia się spośród reszty, a nie jest tylko kolejnym FL'em... _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 21:07 Temat postu: |
|
|
Zgadza sie ze jest to swego rodzaju kundelek ale... nie do konca. W sumie zdradzaja go wloty... tak na pierwszy look. Niemniej jednak to nie razi tym bardziej ze juz ma customowe poszerzki... to nie ma byc seria Trzeba zastanowic sie nad przespawaniem wlotow tym bardziej ze ingerencje blacharskie mialy juz miejsce. Plastiki zostaw sobie raczej na zime aby oszczedzic chromy. Ja poszedlem inna droga z uwagi na stan auta. Tez go skundlilem ale wyglada bardziej klasycznie. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 9:16 Temat postu: |
|
|
Wolf88 - robił już jeden remont blacharski niedawno, spawanie wlotów raczej nie na miejscu już teraz... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 11:08 Temat postu: |
|
|
myślałem nad tym, jeszcze podczas blacharki ale po głębszym namyśle zadecydowałem, że zostają... nie chciałem niepotrzebnie ciąć samochodu skoro blachy były <ok> i nic w tej okolicy nie było robione. _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szym_cios
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 13:52 Temat postu: |
|
|
Na chromach 100x lepiej wg mnie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 14:23 Temat postu: |
|
|
co myślicie o tym, żeby dać na przedni pas kultowy znaczek "POLSKI FIAT" ostatnio trochę nad tym myślałem ale nie mogę sie zdecydować...
Edit:
coś takiego:
  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 20:15 Temat postu: |
|
|
Jestem na nie
Jeśli np. na zimę zdejmiesz chromy i założysz szerokie zderzaki, to wtedy będzie to wyglądało komicznie, a tak jest fajnie i na chromach i na plastikach Na szerokich zderzakach to taki mały dojczland sie ukazuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 20:29 Temat postu: |
|
|
Do szerokich zderzaków by pasowały czarne poszerzki. _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 20:33 Temat postu: |
|
|
Murzyna se poszerz, poszerzki tylko srebrne  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Artur_r0 (Bielsko-Biała)
![]()
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 21:30 Temat postu: |
|
|
| Wolf88 napisał: | | co myślicie o tym, żeby dać na przedni pas kultowy znaczek "POLSKI FIAT" ostatnio trochę nad tym myślałem ale nie mogę sie zdecydować... |
Daj znaczek. Wg mnie idealnie się komponuje. No i oczywiście chromy.
Ostatnio zmieniony przez Artur_r0 dnia Pon 28 Lip, 08 10:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 08 23:38 Temat postu: |
|
|
Na plastikach wygląda bosko. Co nie znaczy, że ładniej niż na chromach  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Pon 28 Lip, 08 7:23 Temat postu: |
|
|
| zostaw znaczec i chromy.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Wto 29 Lip, 08 15:34 Temat postu: |
|
|
Znaczek jest Ok. Zima mozesz go zdjac razem z chromami.... jak wy tu widzicie dojczlanda to nie wiem  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 31 Lip, 08 15:58 Temat postu: |
|
|
Mały UP... w maluszku jest kilka nowych "chromowanych" elementów... ze znaczkiem jutro po robocie się pobawię:

Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Czw 31 Lip, 08 16:17 Temat postu: |
|
|
Nie no panie, mucha nie siada  _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw 31 Lip, 08 17:00 Temat postu: |
|
|
co to za specjały na lampach i kierunkach? _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 31 Lip, 08 17:29 Temat postu: |
|
|
Albo folia "alu" - taka z OBI, Catrama. Albo listewki giętkie "chromowane" z allegro. Bynajmniej wygląda nieźle, ALE nie przesadź  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 31 Lip, 08 17:34 Temat postu: |
|
|
hehe w planach została mi jeszcze uszczelka przedniej szyby do przerobienia... z tyłu to była próba, a efekt nawet mi się spodobał  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Pią 01 Sie, 08 9:57 Temat postu: |
|
|
Zawsze bylem przeciwny takim chromikom z marketu ale tutaj jest ok. _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misiar90 (Łódź)

|
Wysłany: Pią 01 Sie, 08 11:46 Temat postu: |
|
|
| Rekin napisał: | | Nie no panie, mucha nie siada | <lol> soryY Moch  |