Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za duzo chromow...mi sie wydaje ze na tych szerokich zderzakach ładnie mu Wink
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 11:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 kooooooozak na tych plastikach zostaw tak Very Happy

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 13:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajnie wygląda na tych plastikach Cool
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe panowie za późno Wink dzisiaj ponownie zostały zamontowane chromy i bagażnik Jupi! w najbliższym czasie dojdzie jeszcze kilka, chromowanych gadżetów...
Bilo napisał:
usun te okulary z lampek

wtedy będzie mi się woda dostawać do bagażnika i każdy będzie mógł bez problemu zdjąć lampę... na pewno są o wiele lepsze od poprzednich Razz

Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja ma bez zadnych ramek ale chetnie zaloze "daszki". Dobrze ze wrociles do poprzedniej koncepcji czesc kolegow nie dostrzega piekna klasycznego malucha skrzywdzonego szerokim FLem Cool

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha Bilo przyjacielu część kolegów równie dobrze zauważyła że jest to prawowity FL, trochę postarzony Razz ale co by to nie było to i tak bardziej podoba mi się na chromach bo wyróżnia się spośród reszty, a nie jest tylko kolejnym FL'em...
Bilo (ERA)

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadza sie ze jest to swego rodzaju kundelek ale... nie do konca. W sumie zdradzaja go wloty... tak na pierwszy look. Niemniej jednak to nie razi tym bardziej ze juz ma customowe poszerzki... to nie ma byc seria Wink Trzeba zastanowic sie nad przespawaniem wlotow tym bardziej ze ingerencje blacharskie mialy juz miejsce. Plastiki zostaw sobie raczej na zime aby oszczedzic chromy. Ja poszedlem inna droga z uwagi na stan auta. Tez go skundlilem ale wyglada bardziej klasycznie.

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 9:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 - robił już jeden remont blacharski niedawno, spawanie wlotów raczej nie na miejscu już teraz...

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślałem nad tym, jeszcze podczas blacharki ale po głębszym namyśle zadecydowałem, że zostają... nie chciałem niepotrzebnie ciąć samochodu skoro blachy były <ok> i nic w tej okolicy nie było robione.
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 13:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na chromach 100x lepiej wg mnie Wink Mr. Green
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 14:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co myślicie o tym, żeby dać na przedni pas kultowy znaczek "POLSKI FIAT" Question ostatnio trochę nad tym myślałem ale nie mogę sie zdecydować...

Edit:
coś takiego:

Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem na nie Wink

Jeśli np. na zimę zdejmiesz chromy i założysz szerokie zderzaki, to wtedy będzie to wyglądało komicznie, a tak jest fajnie i na chromach i na plastikach Wink Na szerokich zderzakach to taki mały dojczland sie ukazuje Mr. Green
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do szerokich zderzaków by pasowały czarne poszerzki.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Murzyna se poszerz, poszerzki tylko srebrne Mr. Green
Powrót do góry
Artur_r0 (Bielsko-Biała)

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 napisał:
co myślicie o tym, żeby dać na przedni pas kultowy znaczek "POLSKI FIAT" ostatnio trochę nad tym myślałem ale nie mogę sie zdecydować...

Daj znaczek. Wink Wg mnie idealnie się komponuje. No i oczywiście chromy.

Ostatnio zmieniony przez Artur_r0 dnia Pon 28 Lip, 08 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na plastikach wygląda bosko. Co nie znaczy, że ładniej niż na chromach Wink

Member
Member

PostWysłany: Pon 28 Lip, 08 7:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zostaw znaczec i chromy..
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 29 Lip, 08 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczek jest Ok. Zima mozesz go zdjac razem z chromami.... jak wy tu widzicie dojczlanda to nie wiem Laughing

Powrót do góry

PostWysłany: Czw 31 Lip, 08 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mały UP... w maluszku jest kilka nowych "chromowanych" elementów... ze znaczkiem jutro po robocie się pobawię:

Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 31 Lip, 08 16:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Nie no panie, mucha nie siada Wink

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 31 Lip, 08 17:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co to za specjały na lampach i kierunkach?

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 31 Lip, 08 17:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo folia "alu" - taka z OBI, Catrama. Albo listewki giętkie "chromowane" z allegro. Bynajmniej wygląda nieźle, ALE nie przesadź Cool

PostWysłany: Czw 31 Lip, 08 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe w planach została mi jeszcze uszczelka przedniej szyby do przerobienia... z tyłu to była próba, a efekt nawet mi się spodobał Wink
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pią 01 Sie, 08 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze bylem przeciwny takim chromikom z marketu ale tutaj jest ok.

Powrót do góry
Misiar90 (Łódź)

PostWysłany: Pią 01 Sie, 08 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
Nie no panie, mucha nie siada
<lol> soryY Moch Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 3 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński