| Autor |
Wiadomość |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Czw 03 Wrz, 09 8:50 Temat postu: |
|
|
Dziadek nie ma problemu... ja już można powiedzieć, że wnętrze mam skończone muszę tylko wykładzinę deski przerobić na brązową i wsio.... tak, że jak na coś trafię to dam znać (ale teraz trudno o takie rarytasy bo na szrotach same FL 92-94 - z 2 tygodnie temu fajny 94 eksportowy był z ciekawymi siedzeniami) _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 0:37 Temat postu: |
|
|
witam b.fajny maluch.jeden z lepszych na forum
Mam tylko jedno ale...wez zdejmij te kostki z lusterka bo to nie ten gatunek tuningu.wymyslili to grubi amerykanie ktorzy nie wiedza ze wieszanie czegokolwiek na lusterku ogranicza widocznosc.pozdrawwiiam _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 0:38 Temat postu: |
|
|
CiNeK tez mam takie kosteczki 
tyle ze czarne i fajnie wyglądają
a tak ogólnie to sie zgodze z Toba Piekna maszynka  _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 0:41 Temat postu: |
|
|
| CiNeK napisał: | | wez zdejmij te kostki z lusterka bo to nie ten gatunek tuningu |
ja uważam że bardzo ładnie się komponują do culta w końcu takie kostki są z czasów retro _________________ Daj piątaka dla biedaka
http://change.menelgame.pl/change_please/6287451/
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 5:11 Temat postu: |
|
|
co kto lubi ale ostatnio bardzo popularny element wystroju auta. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 15:39 Temat postu: |
|
|
Dzięki panowie za dobre słowo
hehe kostki są OK
Co do maluszka to jeszcze dycha... Nadal służy do jazdy na co dzień Na wiosnę 126 czekają drobne zaprawki na lakierze, a gdzieś w okolicy października myślałem żeby złożyć go na nowych blachach (tył na wąskich wlotach)... Ale to się jeszcze wszystko dokładniej okaże bo plany jak widać są odległe, a w sumie trochę szkoda mi go robić bo jeszcze dobrze się trzyma i wygląda (blachy w zapasie mogą leżeć, na pewno się nie zmarnują ).  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 10 21:40 Temat postu: |
|
|
Wolf88 na wąskich wlotach ?? czy cie czasem nie poj**ało
sory ale zaraz ktos powie ze to kundel bo ma duze wloty i chromy ale to jest autko które mi sie tak bardzo podoba w takim stanie jakim jest zostaw te wloty niech Cie nie korci
cos ostatnio nie pokazywałes foteczek malenstwa moze sie pochwalisz jak teraz wygląda  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sob 09 Sty, 10 14:56 Temat postu: |
|
|
hehe kundel jak kundel... od początku to nie miał być "klasyk" tylko FL przerobiony w konkretnym stylu... A wąskie wloty od dawna już mi po łbie chodzą
Obecnie jeździ sobie jako seryjny FL:

_________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 13 Sty, 10 10:09 Temat postu: |
|
|
Ależ on mi sie podoba Nie przestanę tego pisać nigdy, bo mało który samochód wygląda świetnie w KAŻDEJ kombinacji zderzaków, felg, i innych detali, które składają całość  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Sro 13 Sty, 10 12:16 Temat postu: |
|
|
Nie mniej jednak poszerzki i chromy są nr 1  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 10 19:14 Temat postu: |
|
|
dzisiaj udało mi się wykręcić zapasowy komplet pomarańczowego wnętrza do mojego culta... jeszcze kiedyś trzeba je będzie dokładniej wyczyścić.

_________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 10 23:03 Temat postu: |
|
|
Ładniutkie
ile Tyt juz takich rarytasów masz,byś sie podzielił  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Nie 04 Kwi, 10 9:52 Temat postu: |
|
|
wykladzinki miodzio ;p
a powiedz mi Wolf88 co to za avatar masz ustwiony??
Ciekawie wyglada  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 04 Kwi, 10 12:51 Temat postu: |
|
|
sercio_20 kolega Wolf88 miał kiedyś na sprzedanie takiego bąka na poszerzkach jak widzisz na zdjęciu to są cytrynki tyle ze poszerzone  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pyrcio_90 (Racibórz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 05 Kwi, 10 18:53 Temat postu: |
|
|
Ty wiesz
aż mi się łza zakręciła,mojego ze 2 tygodnie nie widziałem  _________________ mogą się śmiać,mogą drwić, ale ja wiem jedno - 126p i tak będzie żyć! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Wto 06 Kwi, 10 22:30 Temat postu: |
|
|
szukam juz takiej wykladziny z rok czasu i nic...zazdroszcze:) _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 07 Kwi, 10 17:01 Temat postu: |
|
|
Miodowej koniecznie?
Ja mam 2 komplety beżowej.
Jak tam plan "wąskie wloty" przyjacielu Wolf się ma ? _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro 07 Kwi, 10 18:50 Temat postu: |
|
|
hehe CiNeK ja moją zapasową wypatrzyłem jeszcze w jesieni, ale za nic nie dało się dotrzeć do maluszka, który ją miał
A Ciebie interesowała by tylko taka, czy może inne kolory również wchodzą w grę Z tego co widziałem to jest tam jeszcze kilka naprawdę ciekawych egzemplarzy, do których niestety jak na razie nie ma jeszcze dostępu, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni bo po zimie znowu panowie zabrali się na poważnie za cięcie samochodzików
| Moch napisał: | | Jak tam plan "wąskie wloty" przyjacielu Wolf się ma ? |
Plany jak na razie Mochu uległy nieco zmianom... w kwietniu chciał bym porobić w samochodzie drobne zaprawki + konserwacja, no i to by było jak na razie tyle...
Jakiś czas temu udało mi się odszukać tego beżowego fiacika, o którym pisałem już ze dwa lata temu. Jeśli udało by mi się go odkupić, to zrobię go na klasycznie, a z mojego zrobił bym jakiegoś konkret FL na szerokim plastiku, natomiast jeśli zakup nie wypali to końcem wakacji chciał bym zacząć składać mojego 126 na nowych blachach (z wąskimi wlotami), zamontować poprzedni niski zawias, nieco szerszą stal - tak żeby później wyjeżdżać maluszkiem tylko okazyjnie.... Co z tego wyjdzie to czas pokaże  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 07 Kwi, 10 19:25 Temat postu: |
|
|
ogolnie to chcialbym taka jak wyciagnales bo mam pomaranczowa tapicerke.ale kupil bym tez bezowa jakby byla .chcialem ja zalozyc do klasyka.jakbys cos wiedzial to powiadom mnie chetnie kupie.pozdro _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 18 Wrz, 11 21:16 Temat postu: |
|
|
Proszę o usunięcie tematu.
Z góry dzięki! _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 5
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 18 Wrz, 11 22:29 Temat postu: |
|
|
Wiesz dobrze, że tego nie zrobię. Zamknę tylko i zostawię na pamiątkę.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|