Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mały UP

Zmiany w maluchu to:

Arrow nalepy na bocznych szybach

Arrow nowe pomarańczowe boczne kierunki

Arrow metalowe kołpaczki

Arrow zamek klapy z napisem Fiat

Arrow przednia szyba BROWN + nalepa PZM

Arrow przednie siedzenia materiałowe z zestawu tapicerki

Arrow materiałowa tylna kanapa

Arrow lampa z wąską oprawą i wlot powietrza z BIS'a

Milten (Kraków City)

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cacy Very Happy Moje zdanie znasz Smile
-Wlot z bisa jakoś kiepsko jak dla mnie tak szczerze mówiąc.
-Dlaczego nie masz piór wycieraczek chromowanych?
-Szyba z Browna zajebisty mod
-Fajny znaczek i moje kierunki Mr. Green

Ale felgi za wąskie XD
Dogadamy się na GG Faja

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajebioza Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten napisał:
Dlaczego nie masz piór wycieraczek chromowanych?

A jak myślisz? Rolling Eyes

...tego nie ma tak dużo jak ringów, diód i ryflowanych dywaników Rolling Eyes

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 4 kpl i cały czas się przewijają koło mnie te wycieraczki Shocked
Ma szybę z Browna a piór nie ma Laughing

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 8:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MiltenNo i ch... moze mu sie tak podoba, nie masz sie czego dojebac tylko takich detali, moze za jakis czas beda cale wycieraczki w chromie? Poczekajmy az Wolf88 sie wypowie Smile jak dla mnie zajebiste autko:) 3maj tak dalej stary Smile
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 10:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked A ty co Tesqs obrońca uciśnionych? Hah teraz to się ośmieszyłeś Laughing

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 10:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe nie no pióra posiadam tylko, że muszę je wyczyścić i trzeba zmienić w nich te gumy co ścierają na nowe... a wiadomo jak się jeździ samochodem na codzień to wygodniej jest założyć "gotowe" czarne pióra Wink

Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten Nie wydaje mi sie. No ale coz, Twoj swiat Twoje kredki...
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co...fajne detale ale ja bym go wolał teraz już w całości zobaczyć na jakiejś sesji ;> pozdro Very Happy br0 Cool

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tesqs chłopaczku jak nie zrozumiałeś treści mojej wiadomości to nie wnikaj bo wsiąkniesz. Laughing

EOT

Dawaj sesje Wolf88 Mr. Green

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 15:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaczku to możesz mówić do swoich kolegów, albo swojego chłopaka. Jak już pisałem, masz swój świat, widocznie dlatego Cie nie zrozumiałem.
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 17:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tesqs napisał:
widocznie dlatego Cie nie zrozumiałem.

Może dlatego, że brak Ci mózgu chłopaczku Laughing
Już spieszę z wyjaśnieniem bo widzę, że nie zaśniesz dzisiaj jak Ci nie wytłumaczę.
Dziwiłem się dlaczego Wolf nie ma założonej wycieraczki w chromie, wykluczałem to, że jej nie ma bo to tak łatwo dostać jak w bułki w piekarni.. Dlatego zapytałem jaki jest powód. Czy mu się tak bardziej podoba czy co i tyle.
A ty ja nie masz się czego czepiać albo co robić to idź sobie załóż jakieś tjuninkowe spojlery albo brewki Laughing bo ja na pewno nie zamierzam dalej prowadzić tej infantylnej bitwy z tobą a co więcej zaśmiecać dobry temat. Więc zejdź już ze sceny Rolling Eyes

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że rozprawkę wy***** cacy. Co do 1 zarzutu mogę go przypiąć jedynie do Ciebie. Z początku zapytałeś dlaczego nie ma chromu, w kolejnym poście było trochę inaczej. Zostawmy w spokoju wycieraczki, miałeś mi odp czym się ośmieszyłem? Tym, że pisze prawdę? Napisz mi co było w tym śmiesznego, pośmiejemy się razem. Co do mojego malucha to staram się go robić na serię ale z wiadomych powodów nie robię z nim tematu, Co 2 post był by w stylu "Dlaczego nie masz pomarańczowego wkręta w kierunkowskazie?". Też sadze, że warto zakończyć tą jak to określiłeś "bitwę", za co z góry przepraszam autora, bo powód jest banalny Smile O sprawie, możemy pogadać na zlocie Very Happy
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na zlot się nie wybieram bo nie ma po co Twisted Evil . Jestem za usunięciem zbędnych postów z tematu czyli 7 powyższych moich i Tesqs'a.

PostWysłany: Sob 29 Sie, 09 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no więc tak:
Wczoraj zakupiłem przypadkiem nowe wnętrze do maluszka:

A tutaj już fotka po wstępnym wyczyszczeniu i montażu do maluszka:

I jak wam się teraz widzi... lepsze te siedzenia czy materiałowe co miałem wcześniej??

Zastanawiam się jeszcze czy zostawić te materiałowe boczki czy moze założyć te ze skaju Question
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 29 Sie, 09 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciężka sprawa, bo i z jednymi i z drugimi wygląda kozak - po prostu co jakis czas sobie je zamieniaj Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 29 Sie, 09 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Normalnie bomba Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 30 Sie, 09 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz szczescie Shocked Piekny zakup

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 31 Sie, 09 9:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla mnie ładniejsze te brązowe z materiałowymi boczkami do tego brązowe szybki i jest ideał Very Happy

Czym czyścisz ten skaj Question
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Pon 31 Sie, 09 9:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 napisał:
Wczoraj zakupiłem przypadkiem nowe wnętrze do maluszka:
ja tez chce miec takie przypadki, tylko ja t bym chciał zielone wnętrze:) a co do tego na których wygląa lepiej to cięzka sprawa na obydwu zajebiście Smile

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 31 Sie, 09 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 qur.. człowieku, gdzie to dają takie kompletne wnętrza, w domarze?? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę głupiego łamacza karków w dobrym stanie, a co dopiero drugi komplet w tak zajebistym stanie.
Zazdroszczę. Jeszcze ze dwa wynajdź i będziesz miał wersje na cztery pory roku.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 01 Wrz, 09 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świetny zakup.
Gratuluję.

PostWysłany: Wto 01 Wrz, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Panowie za dobre słowo...

WitchDog napisał:
człowieku, gdzie to dają takie kompletne wnętrza

hehe kupiłem je przypadkiem od kumpla... będąc u niego widziałem w garażu kompletne beżowe wnętrze, to skorzystałem z okazji i zapytałem się czy nie odsprzedał by mi pomarańczowego skoro ma i takie i takie, a że potrzebował $$ to udało mi się je nabyć.
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Wto 01 Wrz, 09 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 ja chętnie pomarańczowa tapicerkę dywanowa łyknę wiec jak już chodzisz po koleżeńskich garażach to przy okazji tak hihihihihi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Następny
Strona 14 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński