Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 13:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i pokaż foto jak wygląda z tymi świeczkami z przodu . Surprised
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh przyczepić to tu się można do wielu rzeczy, ale mimo to jestem zadowolony z kaszla Smile

sebcyc powiem Ci, że trudno mi się przyzwyczaić do tego zawiasu... ale tak jak pisałem sporo nim jeżdżę i stary zawias nie nadawał się na takie dojazdy Ekhm... dlatego go podniosłem o ok. 5cm (oczywiście tamten resor i springi nadal posiadam)... Ale jak będę miał dupowóz to maluch idzie tak jak dawniej Twisted Evil
sebcyc napisał:
dla czego kołpaczki ma srebrne

a to celowo je tak pomalowałem żeby się zlały z felgą bo czarne plastikowe dekielki ani tyle tu nie pasowały niestety... a "goła" felga średnio mi się podobała Wink jak będę miał takie kołpaczki jak ma Bilo to będą czarne.
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ładnie ładnie, a jak dasz metalowe kołpaczki bedzie jeszcze lepiej Smile

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie ten znaczek kiczowo wyglada ;/
A takto jest MIODZIO Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie:

Jak wam się widzą takie RED'owskie paski:

Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mogą być, całkiem przyjemnie. A te poszerzane 12" z tymi pomalowanymi kołpakami wyglądają kozacko Twisted Evil
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pięknie się prezentuje. Oby tak dalej !

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

j.w
Paski jak najbardziej , a nazwa jakaś indywidualna czy po prostu Red ?
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W modelu RED i w modelu BROWN były takie paski w RED'zie białe a w BROWN'ie czerwone, jeżeli dobrze pamietam, stąd ta nazwa.
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To to ja też wiem , miałem na myśli jaką nazwę Wolf da swojemu autku Smile W brownie te paski były koloru kawy z mlekiem coś w ten deseń Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pasiaki świetne, tuning z epoki Smile ten Maluch jest kozaczny

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pieknie dziadkowy-kozak...jedna rzecz boczne kierunki też pomarańcze Razz a nie białe bo jakoś mi to nie leje Very Happy super jest nawet te paski mi się widzą Smile

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za pomoc Exclamation Exclamation
paski jak na razie to VT, bo ciekaw byłem jakie zdanie na ten temat mają inni, ale widzę, że ogólnie się podobają Wink Musze teraz zagadać do Bartka gdzie kupował swoje do "browna" i podziałam coś Smile
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smacznego piwa Mr. Green

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że paski możesz sam zrobić. Co do wyglądu - moim zdaniem nieźle, chociaż lepiej bez. Temu Maluszkowi do twarzy ze wszystkimi gadżetami hehe Smile
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 12:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę o fotkę kozaka Very Happy tą z avatara Cool szeoka felga,szeroki zdeś Very Happy pokaż to Razz

PostWysłany: Pon 25 Maj, 09 13:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj nudziło mi się i obkleiłem "czarne chromy" w kostkę... już od dawna taki pomysł chodził mi po głowie ale jakoś nie było weny... jeszcze może z góry je obkleję... trochę dziwnie to wygląda ale na jakiś czas zostanie tak dla odmiany:

piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 25 Maj, 09 14:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 czy Ty nie masz nic innego do roboty? tylko zderzaki 7 razy w tygodniu zmieniasz? Devil

pewnie zmianę zderzaka masz tak opanowaną, że szok Mr. Green

a co do szachownicy na zderzakach to fajny efekt, pasuje teraz do lusterka wew. Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Pon 25 Maj, 09 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty pijaku Ty Laughing dorwałeś tych biednych murzynów widzę Laughing Laughing Laughing efekt ładny ale bez niewiadomo jakiego podjaru Smile ładniej by było na czarnych bez szachownic wg mnie Confused

PostWysłany: Pon 25 Maj, 09 15:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie;) ale patrząc na to forum to niedługo szachownica będzie nawet na głowie kierowcówRazz
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 25 Maj, 09 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja tam wolałem go w chromie Rolling Eyes

piter19850207 napisał:
Wolf88 czy Ty nie masz nic innego do roboty? tylko zderzaki 7 razy w tygodniu zmieniasz? Devil

chłop ma już tak wycyckanego maluszka że żadne większe zmiany nie wchodzą w grę, ale coś człowiek musi robić Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 26 Maj, 09 0:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pięknie Very Happy ...i nie oklejaj od góry Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 26 Maj, 09 13:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajnie wyglada Cool

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 26 Maj, 09 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za wyrażenie opinii... ostatecznie samochód będzie wyglądał tak jak we wcześniejszym UP tzn. na normalnych chromach z kłami, no może dojdzie jeszcze kilka gadżetów i modyfikacji typu chromowane ramki reflektorów, paski z wersji RED, stare zawieszenie na pewno powróci Wink itp...
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie jest wypas. góry nie obklejaj, kolejna udana modyfikacja by Wolf88 Devil

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 13 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński