Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p ST 1983r
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Lip, 11 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba musze do Ciebie zajrzeć Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sro 27 Lip, 11 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo podoba mi się ten St Smile Pozdrawiam

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 0:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taka mała sesja z początku sierpnia, no i aktualny filmik

Zapisz ten film na dysku

Das Auto ist nicht schlecht...
Powrót do góry
jakrzes (Ludwinowo/Włocławek)

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 11:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę malec lekko do ogarnięcia ale i tak nieźle się prezentuje Wink Nawet jeździ u mnie taki sam Very Happy

Trzeba będzie ogarnąć jakiś spocik mały u nas Wink
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakrzes oczywiście mały spocik owszem ale mój już na asfalty nie wyjeżdża dziś chowam go do garażu i zamykam na zime Smile

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cyka przemiło Smile

Ale nadal obstaję przy wizji P4 i listew tych grubych do niego Smile hihi Smile słodziak by był Rolling Eyes

Ale to tylko moje zdanie Twisted Evil
Powrót do góry
jakrzes (Ludwinowo/Włocławek)

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
jakrzes oczywiście mały spocik owszem ale mój już na asfalty nie wyjeżdża dziś chowam go do garażu i zamykam na zime Smile

Ja i tak przed wypędzaniem rudej, łataniem podłogi i konserwacją więc zimę pewnie przejeżdżę Wink
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak coś to piszcie to się ustawimy we włocławku np na focus parku na parkingu Razz

Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co robi na tyłku to P4 jak z przodu Chrom ? Laughing ogólnie fajny maluszek tylko trzeba będzie przy nim popracować jeszcze Very Happy
Powrót do góry
dieludolfs (Włocławek)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 0:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na tył mam chrom tylko nie zdążyłem przełożyć bo się połamałem Laughing Tak więc od sierpnia maluszek stoi nieruszany w garażu.

Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 8:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To się regeneruj żeby jak najszybciej kończyć maluszka Cool Autkiem będziesz śmigał na codzień? Twisted Evil
Powrót do góry
dieludolfs (Włocławek)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No raczej to ma być mój główny środek lokomocji, chociaż przy dzisiejszych cenach paliwa raczej nie będę wyciągał go tak często Laughing

Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dieludolfs napisał:
chociaż przy dzisiejszych cenach paliwa raczej nie będę wyciągał go tak często Laughing

Przecież maluszek dużo nie pali Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński