Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p St 1976r

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Intel

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 2:13    Temat postu: Fiat 126p St 1976r Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Jestem tu nowy i to mój pierwszy post Wink
Chciałem sie pochwalic moja zdobycza jaką jest Maluszek z 1976r z pierwszych oględzin w miare oryginalny ! Kupiłem go okazyjnie od starszego pana ktory był jego pierwszym właścicielem od nowości i postanowił go sprzedać bo się skończyły miejsca w dowodzie na wbicie przeglądu Smile Tak więc oto i on w stanie w jakim kupiłem . Tutaj wielka prożba , z racji ze dopiero nabywam wiedzę , proszę o opinie co jest oryginalne a co nie ! Pozdrawiam Mariusz

A tutaj moja pierwsza zdobycz !

Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 2:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siedobry,

Kozacki maluszek z racji jego wartościowego rocznika dbajo niego. Co do wyglądu myśle chromowany zderzak też z tyłu by się przydał Wink
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 7:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miniatury!

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 7:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

morrek do 300kb nie trzeba miniatur

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 7:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piękny, dawaj do w Cult! tylko jest do poprawek!
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 9:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda tego rocznika w cult... Zostaw go w serii, zderzak tylny musisz wymienić na chrom. A poza tym troche go dopieść, pomaluj koła i wyczyść dobrze wnętrze i zewnętrze i będzie piękny klasyk Smile

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 9:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podsufitka jakas smieszna.

Poza tym fajny nawet Smile

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 10:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mateuszgan napisał:
piękny, dawaj do w Cult! tylko jest do poprawek!

Jaki Cult za żadne skarby !!! Oryginał tylko !!!
Doprowadzać do oryginału XD

No właśnie i dajcie już spokój z tymi zdjęciami strona działa elegancko nie są wielkie dobrze się to ogląda i nie trzeba klikać xXx ilości zdjęć i przeglądać tylko masz kawe na ławe XD

Maluch super tylko oryginał zresztą przeważająca większość Tobie to powie XD wkońcu ma 35 lat XD więc mógł by być niektórych ojcem tu na forum hehe XD
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 10:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieźle się trzyma ten Staruszek Wink
najlepiej jakby wjechał już do garażu..
dbaj o niego i nigdy nie daj nam powodów do złości na Ciebie w kwestii tego Maluszka Very Happy

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 10:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze Cie Smile daj mi ten samochod Very Happy

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny malec on nie był przypadkiem na allegro ?
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niezły okaz wyszukałeś, tylko pozazdrościć stanu jak na ten wiek,zdecydowanie zostaw go w serii,felgi do piaskowania i malowania, "szkoda ze ta deska rozdzielcza" trochę kombinowana,brak oryginalnych wyłączników,ale to wszystko do zrobienia,wywal ta plątaninę kabli pod kierownicą i te "NITRO" tez(tak na marginesie do czego ten aerozol?),lusterko zewnętrze wymień,zderzak tylni na chrom,pododawaj trochę gadżetów prl i będzie elegancki klasyk.powodzenia w zabawie z malcem i witam w szeregach maluchofanów,do zobaczenia na zlotach:-) Mr. Green
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez chce taka landrynke ;/!!!!!!
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny maluszek klasyk ale jednak podejrzanie wyglądają podszybia bez ingerencji w blachę i lakier się chyba nie obejdzie. Masz w planach odświeżenie lakieru i poprawienie blachy? Very Happy
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świetny Malec jak na ten wiek piekny stan Very Happy powodzenia w naprawach Wink
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sro 14 Gru, 11 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic tylko pogratulować Smile Generalnie roboty nie ma dużo, na pierwszy rzut oka jest utrzymany lepiej niz nie jeden o 20 lat młodszy. Do wymiany tylny zderzak i lewe lusterko. tam powinno być albo to na słupek drzwi albo przynajmniej łezka. Łezki każdy z nas ma po kilka sztuk to problemów z tym miał nie bedziesz a chrom też sie znajdzie Smile Nic tylko sie cieszyć i smigać na zloty Very Happy
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 15 Gru, 11 0:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny maluszek do ogarnięcia Smile i ten rocznik hmm sam bym taki chciał Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Mateusz9510

PostWysłany: Nie 26 Lut, 12 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde jak na ten rok to zadbany jest ja na twoim miejscu to bym mu klapę bambino załozył ale zrobisz jak uwazasz Mr. Green

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zacny rocznik.Nic tylko pozazdrościć Very Happy
Powrót do góry
marekti (Łobez, Świdwin)

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak na ten rocznik to się jeszcze jakoś trzyma Smile .
Postaraj się doprowadzić go do oryginału i będzie jak ta lala.
Trzymam za ciebie kciuki, nie zmarnuj jego Cool

Email podany w moim opisie jest nieaktualny.
Mój aktualny email to: marekrudy@wp.pl
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje nic więcej nie można powiedzieć jest w świetnym stanie jak na te lata:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński