Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p romi-ego
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Szybki

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 19:02    Temat postu: . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi też jakos te felgi nie leżą ,ja bym normalne stalówki poszerzył i byłoby fajnie Wink Ale to wkońcu tobie ma sie podobac Mr. Green
Powrót do góry
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie bardzo mi się podoba, ale razi mnie ta obwódka dookoła bocznych wlotów powietrza...

Ale generalnie graty!

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
a mnie sie te felgi zupelnie nie podobaja, bardziej mi sie podobały juz te stalowki Wink

bartonq wspomne twoje wcześniejsze słowa z postu "speedline..."
ciekawe fiatowe felgi chcialbym je u siebie w garazu Cool

krzysztofer00 napisał:
ja bym z tyłu szyby przyciemnił

są przyciemnione folią "ar" nie pamiętam ile %
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ano kojkarze cos
widocznie poza autem wygladaja ladniej Razz
albo w tym poprzednim malowaniu bardziej przypadly mi do gustu Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde, dałeś fotkę wnętrza i z tyłu i mój świat się zmienił Crying or Very sad

Chciałeś zrobić z FLa - STka... tylko, że naprawdę te polerowane "przejściówki" na małe wloty jakiś mierny efekt dają. Ta czerwona gałka i dodatki w środku... Rolling Eyes

Popraw się Evil or Very Mad

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:

te polerowane "przejściówki" na małe wloty jakiś mierny efekt dają.

post "wloty powietrza" pisałeś >>> Ciekawe przejście z FL'a na ST.
a mówi się że to kobieta zmienną jest Laughing

Wink ale luz dzięki za wpisy kolejne zmiany do zobaczenia już pewnie w Poznaniu Wink

Ostatnio zmieniony przez kupiec dnia Sob 21 Cze, 08 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co by nie bylo i tak maluch bardzo fajny i niepowtarzalny
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Romi ale Ty pamięć dobrą masz Very Happy Razz
Powrót do góry
maniek0187 (PIŁA)

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no auko super pełen szaczun w srodku tez mi sie bardzo podoba , no moze jedynym mankamentem sa te wloty powietrza ala st RazzRazz pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 23:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem rewelacja. Pięknie wygląda. I dobrze, że felgi zrobiłeś tak jak chciałes, a nie po 'Mochowemu' Wink

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 8:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wypasiony bob Smile tylna klapa po prostu cudna Mr. Green Mr. Green
no i zdjecie wnetrza dalo mi motywacje do zmienienia miejsca zamieszkania mojego radia.... Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
romi1984 (Iłów)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 9:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
zdjecie wnetrza dalo mi motywacje do zmienienia miejsca zamieszkania mojego radia.... Mr. Green Mr. Green

Jedyny minus ale dosyć duży, to że przez radio przewiewa od bagarznika powietrze niewiele ale ..., zamontowanie gum wokół reflektorów nie pomogło, dobrze bo je chłodzi, ale kurz, w zimę zimne powietrze, wilgoć itp. Confused myślę nad obudowaniem radia z tyłu.

Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To go nie obudowales?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 11:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Załatw sobie z jakiegoś innego auta całą kieszeń na radio i ją tam wspawaj Wink
Powrót do góry
romi1984 (Iłów)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Franiu126p napisał:
Załatw sobie z jakiegoś innego auta całą kieszeń na radio i ją tam wspawaj Wink

Kieszeń jest wspawana w ?deskę rozdzielczą... wsunięte w nią radio... Cool ale ma dziury na chłodzenie.

Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to z blachy obspawac jakas obudowe Mr. Yellow a jak bedzeisz bal ze bedzie sie bardzo grzalo to taki maly radiatorek z kompa z wentylatorkiem (np. z grafiki) nie halasuje i pradu duzo nie je Very Happy
Czerwony Smile

Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 7:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chybol napisał:
maly radiatorek z kompa z wentylatorkiem

nie glupie, moglbys calkowicie radio zabudowac zamontowac radiator naktorejs ze scianek obudowy i w miejcu radiatora zrobic pare dziurek zeby odprowadzal cieple powietrze.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński