Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p FL 92r

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
mlody379

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 20:21    Temat postu: Fiat 126p FL 92r Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm..... samochodzik w sumie kupiony przez przypadek chodziłem sobie po allegro i zobaczyłem całkiem fajnego maluszka.
Zainteresował on mnie ponieważ przypomniał mi on w pierwszej chwili starego malucha galerianka po kołpakach i kolorze który okazał się jednak po prostu matowy dlatego sprawiał wrażenie ze jest on pomarańczowy.
maluszek zakupiony za 600zł już na 2 dzień zrobił ponad 400 kilometrów w trasie i brak jakichkolwiek problemów silniczek bardzo ładnie chodzi. Cóż w ostatnim maluchu poduszki mi poszły dzień po kupnie zresztą to akurat był bardzo nie udany zakup.
od 92 roku ma założony zeszycik napraw przy każdej naprawie wpisany przebieg i dokładna data.
Posiadam do niego również kartę gwarancyjną i instrukcje obsługi
przebieg przy kupnie 62482 obecnie już 63156
samochodzik oczywiście już po polerce ale niestety ręcznej.
Tutaj parę zdjęć z wyjazdu

http://desmond.imageshack.us/Himg153/scaled.php?server=153&filename=dsc01699zx.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=dsc01696qz.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg577/scaled.php?server=577&filename=dsc01693mu.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg254/scaled.php?server=254&filename=dsc01689xo.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg338/scaled.php?server=338&filename=dsc01691bt.jpg&res=medium
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ah Młody Młody XD Elegancko (choć to nie elegant) ale jak wróce to ja ci pokaże jak sie poleruje lakier hehe XD
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 2:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciekawy bączek nie ma co Smile
jakie plany ?? Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 7:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no maluszek fajny mimo tego że to nie elegant to jest spoko Wink coś planujesz ? Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pierwsza klasa Smile

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wam powiem co planuje bo będzie pewnie tak że i tak razem będziemy tworzyć go XD

A więc na początek lakier doprowadzić ... (nie wiem na żywo go nie widziałem) XD
Obniżyć troche ... (Niestety on gleby nie chce) Ekhm...
Pewnie jakiś alunek skromny a tak to pewnie seria XD

Zresztą właściciel sie pewnie sam wypowie dokładnie Razz
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak coś można na mnie liczyć! Very Happy
Powrót do góry
dieludolfs (Włocławek)

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym tylko lakier przypolerował, dopieścił drobne szczegóły i była by piękna fabryka.

Das Auto ist nicht schlecht...
Powrót do góry
mlody379

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 22:10    Temat postu: na temat zmian Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem tak... ja za dużo nie mam zamiaru przy nim robić jeżeli chodzi o jakiekolwiek dodatki jedyne co to dodatki typu alusek delikatnie obniżyć tak jak w powyższej wypowiedzi galerianka a tak to lakierek doprowadzić do porządku i gitarka... Nie jestem zbytnio zwolennikiem jakiegoś modyfikowania maluch to maluch tylko z oryginalnym silnikiem ma dusze. Oczywiście nie obrażając osób które zdecydowały się zrobić swapa.
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 8:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
maluch to maluch tylko z oryginalnym silnikiem ma dusze

no i z tym to się zgodzę Wink
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 9:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mlody379 napisał:
maluch tylko z oryginalnym silnikiem ma dusze.

Ale jak by my głowiczke w dół dać XD wałek 385 zamach na 3 kg XD to by to ładnie latało XD i jeszcze dziwił by różne małe pomykacze miejskie XD Ja tam bynajmniej lubie czasem docisnąć od świateł i uciec jakieś "siedemsecie" która sie poci i nie może dojść hehe XD a jak sie troszke go podłubie to i innym nosa utrze XD
Powrót do góry
mlody379

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak galerianku masz racje ale zauwaz ze ja mowilem na temat swapa. przeciwko delikatnemu zmodyfikowaniu maluchowskiego silnika nie mam nic przeciwko:)
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 10 Lis, 11 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tylko zacznij odkładać fundusze bo przejdziemy na tysiące hehe XD
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 18 Lis, 11 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na szczęscie FL !

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 20 Lis, 11 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i to jaki Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński