Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p FL 1993 by sexybear ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
sexybear

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 10:35    Temat postu: Fiat 126p FL 1993 by sexybear ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uploaded with ImageShack.us

Aha przepraszam jeszcze się nie przedstawiłem Wink
Nazywam się Wojciech Mirosław, ale wszyscy do mnie mówią Mirek Wink
Jestem z Pruszkowa
Maluszek kupiony kilka dni temu Wink
Przebieg 39500 Wink
Plany..? Najlepiej wreszcie go odpalić, kilka napraw blacharskich i Zvoleń XD
Pozdro Wink
Powrót do góry
maniek1994 (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 11:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy Smile No widzę plany na malucha masz Very Happy Trochę pracy Cię przy nim czeka Cool
Życzę powodzenia w pracach Smile
Powrót do góry
sexybear

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 11:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maniek1994 napisał:
Życzę powodzenia w pracach

Dzięki Mr. Green
Powrót do góry
maniek1994 (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 11:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale widzę że chłopaki nie źle Cię przywitali Very Happy "złodziej maluchów" Very Happy hehe
Powrót do góry
sexybear

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maniek1994 napisał:
No ale widzę że chłopaki nie źle Cię przywitali "złodziej maluchów" hehe

No przywitanie miałem piękne Very Happy
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 12:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapodaj wiecej zdjęć...
i napisz co jest ze nie odpala

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problem chyba rozwiązany bo to będzie wina cewki Wink
Zdiagnozowałem to w ten sposób że wpiąłem się w

Uploaded with ImageShack.us tą kostkę podłączyłem żarówkę i ona podczas kręcenia zaświecała się, także prąd do cewki idzie Wink

Kable sprawdzone na drugim samochodzie - OK
No a świece nówki Smile

Czy dobrze kombinuję że to cewka???
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy gorąco Very Happy ja miałem taki sam problem brak iskry szukałem, szukałem i znalazłem pod bezpiecznikami miałem kostkę do której szły dwa kable i z tej kostki wypiął się kabel tak zwane odcięcie ktoś zrobił warto zajrzeć i sprawdzić Wink
Powrót do góry
sexybear

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Driver napisał:
Witamy gorąco Very Happy ja miałem taki sam problem brak iskry szukałem, szukałem i znalazłem pod bezpiecznikami miałem kostkę do której szły dwa kable i z tej kostki wypiął się kabel tak zwane odcięcie ktoś zrobił warto zajrzeć i sprawdzić Wink

No tak, ale sprawdziłem czy podaję prąd na cewkę no i podaję bo żarówka się zaświeca czyli coś z cewką zapłonową jest nie tak skoro dostaje prąd a nie podaje dalej na świece??
Nie wiem, ale przynajmniej mi się tak wydaje Smile

Tylko że właśnie zdania co do tej metody żarówkowej są podzielone....
Jedni mówią że powinna się zaświecić bez kręcenia rozrusznikiem, inni że powinna świecić przy kręceniu....
I teraz sam nie wiem czy to cewka czy co inne.... ;/

Dodam jeszcze że żarówka po podłączeniu do aku ładnie świeciła bystro, a przy kręceniu i pobraniu prądu z tego niebieskiego kabla tak miałczała tylko..... ;/

Albo może ma ktoś w pobliżu taką cewkę dla sprawdzenia, albo jak by ktoś mógł zobaczyć u siebie metodą "zarówkową" czy świeci się bez czy z kręceniem rozrusznika....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński