Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p By ArKo
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ArKo

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 9:58    Temat postu: Fiat 126p By ArKo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam nazywam się Arek i chciałem wam przedstawić swojego Fiata 126p el TOWN. Zakupiony został dnia 05.11.2011 za 500 zł od kolegi Smile Jego przebieg to 39 tys. Jego stan jest wg mnie bardzo dobry jest kilka poprawek blacharskich ale to się da zrobić.

Ostatnio zmieniony przez ArKo dnia Nie 06 Lis, 11 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witamy kolegę Smile jakie plany co do maluszka?
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 10:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak na razie to malutkie a konkretnie to wymiana dywaników bo są poszczerbione całe , umycie go xd hehe a dalej to jeszcze myślę co w nim zrobić Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witamy Smile
Ciekawy i zdrowy jak widzę elegancik Smile
powodzonka

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klasyczny kolor, który rok??
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 14:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rocznik to 2000 Wink
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i Elegantcko XD kolejny el XD miło że nas tak dużo EL rulzz Razz
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 16:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powitac w progach TRT
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyczyścić wypucować oryginalne Elegantowskie kołpaki założyć i cieszyć się ze swojego 126p Wink
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fiatcik oczywiście że go jutro umyję i zrobię sesyjkę wstawię i będzie miód malina Very Happy
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poloska napisał:
Wyczyścić wypucować

Dokładnie Exclamation
poloska napisał:
oryginalne Elegantowskie kołpaki założyć

Ale to nie Very Happy Wyczyść fele od rdzy i pryśnij je czarnym połyskiem i będzie malyna.

I jeszcze karoserię tempo przeleć, bo matowa jest Wink
Będzie się świecił jak psu jajca Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

temat został wyczyszczony ze zbędnych postów, zakończcie awantury i trzymajcie się tematu bo poleca ostrzeżenia

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. własnie o tym myślałem i chyba tak zrobię Wink
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
temat został wyczyszczony ze zbędnych postów, zakończcie awantury i trzymajcie się tematu bo poleca ostrzeżenia

zmień kolor na cywilizowany hehe XD taki jak mój ... musze go ustawić jakoś żeby w standardzie leciał XD

Dzięki Arek XD

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i w ręce wpadły mi takie oto fajne klosze Smile

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ich nie zakładaj przypadkiem Razz To było (według mnie) fajne ale z 5 lat temu Razz
Albo je przerób na 50/50
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie sie zastanawiam czy je założyć i dlatego chciałem je wam pokazać i zobaczyć co wy na to Smile Razz
Powrót do góry
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam takie 50 na 50. Spoko wyglądają.

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie też się nie podobają, wogóle dla mnie pomarańczowo czerwone są najładniejsze i najbardziej pasujące Smile

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to do malczera wleciało radio i nawet pilocik jest hehe Very Happy Powoli przy nim robię ale jeszcze dużo jest do roboty i trochę mi z tym zejdzie więc nie zdziwcie się że co jakiś czas będę dodawał fotki nowych modów hehe Smile

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rolling Eyes Toż to najgorszy shit jaki może być... Chyba że używasz tylko radia , i starego głośnika....

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 13:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stary to nie jest shit bo to na USB nawet jest XD a i kupiłem głośniki do niego więc nie używam starego oryginalnego Razz
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowe radio z USB nawet za 30zł można kupić..
to Twoje mogło kosztować 50zł..
ale według mnie jest wystarczające Wink
jakie głośniki kupiłeś?

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz głośniki to są tym czasowe czyli po 80watt czyli mam na razie 160 watt Smile na tą chwile starczy
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak są podłączone do tego radia, to 160 watt'ów nie wyciśniesz..
bardziej ciekawy byłem tego co to są za głośniki.. Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński