Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p '87 żółtek :)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 20:44    Temat postu: Fiat 126p '87 żółtek :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluch jest z 1987 roku i od nowości w rodzinie, garażowany (nie licząc ostatnich 5 lat od kiedy jest w moim posiadaniu. Oryginalny przebieg ~65000 km był bardzo zadbany, teraz trochę już go ruda zaczyna brać no ale...
Jak jeszcze nie byłem pełnoletni wymieniłem mu:

białe klosze wszystkie, tylne zostały ostatnio skradzione razem z diodowymi żarówkami
skrócony drążek zmiany biegów
gałka zmiany biegów
mieszek na drążek
przyciemnione tylne boczne szyby (najjaśniejsza folia)

W planach:

- wydech
- gleba
- felgi '13
- biało-czerwone klosze tylne, już w drodze Smile
i inne

myślałem też nad zmianą zderzaków ?

Ostatnio zmieniony przez tomekka dnia Czw 19 Mar, 09 21:24, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fajna jajecznica Razz Super

tomekka napisał:
myślałem też nad zmianą zderzaków ?

Na szersze czy chromowane Question
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie nie wiem Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zostaw p4, mało tego teraz Smile a ogółem przyjemny Maluszek Very Happy

Member
Member

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 23:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek ogólnie fajny Very Happy ja bym widział takiego na chromowanych felach. Pokaż wnętrze Wink
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fajne autko...ale czemuż on ma dwa światła przeciwmgielne ? Shocked
rozumiem, że w nocy świecisz sobie na czerwono przycofaniu Twisted Evil

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 10:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no maluszek ogólnie mi się podoba, a jak jeszcze zrobisz w nim to co planujesz to już naprawdę będzie malina Smile
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 11:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki, że się miło wypowiadacie o maluszku Smile co do przeciwmgielnych - jak je kupowałem parę lat temu to nie było akurat białych, bo są na te większe otwory Smile (starsze) pozatym oba nie świecą Sad ale będą białe na dniach mam nadzieje:)
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a na przeglądzie nie miałeś z tym problemów Question "u mnie" w sklepie takie lampy kosztują coś ok. 5zł/szt Wink
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

załóż te małe kołpaczki Wink
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tomekka bestia podobna do mojej Smile też opublikuje foty,ale jak porobie kilka rzeczy :p pytanie do Ciebie,masz prawe lustro? Very Happy bo ja nie moge nigdzie kupić a takie potrzebuje :p
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 Wiem że tyle kosztują Smile na dniach będą/ Wstyd się przyznać ale ja daje znajomemu kase za przegląd a on mi tylko podbija Razz bo się boi że nie przejdzie:) rodzice też, więc wolą to tak zrobićSmile a i tak co miesiąc jest sprawdzany stan malucha:)
pyrcio_90 nie mam prawego lusterka Smile ale widuje takie w maluchach Smile ja nawet nie mam otworów pod to Smile
Powrót do góry
Groszek (Ciechanów)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ło kutwa, prawie jak mój Very Happy
I ja mam prawe lusterko chociaż jest z 86' Surprised

tomekka napisał:
Wstyd się przyznać ale ja daje znajomemu kase za przegląd a on mi tylko podbija Razz bo się boi że nie przejdzie:) rodzice też, więc wolą to tak zrobićSmile

No to teraz pojechałeś po całości Blee
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 5:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto nie jest złe zobaczymy co dalej. A lusterka to mnie problem bo jest tego w ... , sam mam ze dwa komplety Mr. Yellow
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 7:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta no świetnie,złomowisko i 2 sklepy,pytam "macie prawe lustro do malucha 650 E - łezki ? " poroszę poczekać zaraz poszukam,"tak mamy"! po czym koleś przynosi wielki prostokąt zamiast lusterka i tłumaczy,że on takich nigdy nie widział i tylko takie mają...po czym dziękuję i ze spuszczoną głową wychodzę...
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A no to jak łęzki chciałes to się spóźniłes bo sprzedałem ostatnio komplet. I przyszykuj sie że prawą łezkę to nie znajdziesz łatwo.
Powrót do góry
osa (Łódź)

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajne autko zadbane nie ma co a ile kosztowalo jesli to nie tajemnica
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

osa napisał:
fajne autko zadbane nie ma co a ile kosztowalo jesli to nie tajemnica

przeczytaj to co napisałem o nim na samym początku. On jest od nowości w rodzinie.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładna furka jeszcze jak cos planujesz robic to bedzie super mój kaszlaczek jestw podobnym kolorze tylko mój jest kawa z mlekiem Laughing Laughing Laughing

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowe zdj nowe klosze Smile

teraz czas na nowy wydech Smile $$$ już sąSmile
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super autko, i fajnie zrobione słupki w drzwiach! Smile
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Cool hehe w następnym sezonie muszę to sciągnąc bo już zaczęło odchodzic Smile i pomalować "matem" ale trzeba przyznać ze trzymało się 3 lata Smile
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 16:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czym to zrobiłeś? bo ja myślałem nad carbonem co można dostać na allegro.
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ogólnie ładnie,weź walnij wloty z tyłu większe ;] ja tak mam i jest cacy Smile lampki I klasa.Pewnie takie same będę musiał zakpić,allegro? Very Happy
http://img147.imageshack.us/my.php?image=dsc00438pt4.jpg
wymiatamy czarnymi blachami Very Happy
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 08 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:
...
wymiatamy czarnymi blachami Very Happy
no a jak Cool
co do słupków to jest to normalna folia do słupków czarna matowa:)

Ostatnio zmieniony przez tomekka dnia Pią 19 Wrz, 08 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński