Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p '87 żółtek :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za wąsko Smile musi być nisko i szeroko ale nie za szeroko:) mnie sie widzą poszerzane 12:)
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to coś w stylu wolfa,albo bilo ? Smile

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teoretycznie tak ale nie chce kopiować ich pomysłówSmile ogólnie chce żeby mi się podobałSmile poza tym żeby zwracał na siebie uwagę w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) bo u mnie jeśli w ogóle jeżdżą maluchy to same strupy. Jakby nie było te najładniejsze maluchy wyznaczają trendy, chce za nimi podążać;] Cool hehe Very Happy głównie patrze na te: sopelhc, moch, wolf88, bilo Smile kolejność nie ważna.
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to dokładnie jak ja Wink tylko tego pierwszego nie znam Razz ale zaraz poszukam,moja wizja jest w podpisie,także pewnie coś w tym stylu chcesz naszkrobać Smile dobra kończe Ci robić OT,powodzenia raz jeszcze! Smile

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ladny maluszek,kolorek tez niczemu sobie Very Happy Oby plany sie spelniły Powodzenia
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
mnie sie widzą poszerzane 12:)

Toż to bardzo dobry pomysł Smile

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron napisał:
Cytat:
mnie sie widzą poszerzane 12:)

Toż to bardzo dobry pomysł Smile

najlepszy Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Każdy malec będzie ładnie wyglądał na szerokiej stali Smile weź tylko usuń to czarne ze słupków
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mały niedokończony update:

jeśli większość będzie na nie, półka będzie cała czarna.(sorry za jakość zdj)
Kupiłem też 2 nowe lamy wstecznego, tak w ogóle to mi nie działają wsteczne i przeciwmgielne? why? m.in dlatego kupiłem lapmy poza tym były już stare i brudne:)
Powrót do góry
majster1988 (Okrajnik\ k Żywiec)

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do usterki lamp to w pierwszej kolejnosci sprawdz kostki laczace lampy(w komorze silnika przy belce po obu stronach) jezeli sa dobre to droga dedukcji sprawdzaj kable idace do lamp.
Od wstecznego sprawdz czujnik w skrzyni i czy dochodzi do niego napiecie. Sprawdz wlacznik lampy przeciwmglowej na desce i ciaglosc przewodow.
Nie opisalem moze problemu jakos super fachowo ale powinienes wiedziec o co biega.
Aha postaraj sie to robic w podobnej kolejnosci jak opisalem zeby nie bylo przypadku ze z tylu wtyczka rozlaczona jest a ty wyprujesz z boba cala instalacje Very Happy Very Happy Very Happy
Pozdro Exclamation Exclamation Exclamation

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak robisz te szachy na wykładzince?

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szablon z tektury i szprej czarny ? Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kwadraty z papieru 4,5x4,5 przyklejam prowizorycznie i spray czarny Smile
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 15:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny maluszek Smile Przypomina mi dawne czasy jak mój brat miał dokładnie takiego samego i jak się pociliśmy nad nim,żeby wyglądał przyzwoicie Razz

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) a więc pojechałem w odwiedziny do maluszka:
od razu przed zapaleniem wymieniłem brudny stary filtr na nowy i nowe świece NGK, zapalił od drugiego razu po miesięcznym postoju Smile Zrobiłem nim rundkę honorową Smile co więcej zdjąłem mu kołpaki (fuj) Smile i przygotowałem felgi do malowania...ale zapomniałem kupić srebrny spray Sad przed wyjazdem. Założyłem mu stalowe dekielki i bagażnik tak na przymiarkę jak to będzie wyglądać, więc już sam nie wiem czy zostawić czy zdjąć bagażnik. Zdjąłem też czarną folie ze słupków. Za 2-3 tyg maluch będzie miał:
- srebrne, odmalowane felgi z dekielkami
- glebęSmile

Zostawić bagażnik czy ściągnąć?

powrócić do pomarańczowych lampek?

Ostatnio zmieniony przez tomekka dnia Nie 08 Lut, 09 20:54, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym zostawił, fajnie się prezentuje (z tym kołem zwłaszcza Very Happy )

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Glebcia musi być Very Happy a Maluszek piękny piękny

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek pięknie wygląda... taki "dziadkowy" jest... metalowe dekielki robią swoje Smile a co do kloszy to można by na tył seryjne założyć....
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest zajebiście dziadkowy Very Happy podoba mi sie Smile

I nie maluj felg spray'em tylko kup Hammerite'a i pędzelkiem pomaluj Smile

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Założyć seryjne klosze (najlepiej nówki i porządnie wyszorować lampy, co by były ładne pomarańczowe, bagażnik też zostawić, ŻADNEJ gleby, a nawet pokusiłbym się o założenie seryjnego tłumika. Wink

Podoba mi się kolor lakieru. Mam nadzieję, że jak w przyszłości będzie potrzebny jakiś remont, to kolor się nie zmieni, bo na taki jak to ktoś wyżej napisał "dziadkowy" samochód też jest czasem miło popatrzeć a tu takich mało. Razz

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie strasznie do dupy wyglada na tych kloszach. wracaj do pomarańczek.

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 23:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
"dziadkowy" samochód też jest czasem miło popatrzeć a tu takich mało. Razz

Baaaaaardddzoooo mało! Sad

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 18:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klosze mi tu nie pasują takie Razz tylko oryginalne pomarańczki bym tu widział Wink myslę,że lepiej by było do takiego koloru Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jest zle na tych kloszach ale

pyrcio_90 napisał:
tylko oryginalne pomarańczki bym tu widział Wink myslę,że lepiej by było do takiego koloru Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdesie zostaw P4 sa rzadko widywane Mr. Green dpbrze b mu było z kołpaczkami metalowymi Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński