Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p 600 w fazie remontu
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Michalec (Częstochowa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 10:58    Temat postu: Fiat 126p 600 w fazie remontu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema, jestem tutaj nowy, ale zapewne kilka osob mnie niestety zna Wink . Mam malucha, z 1977' Wink Aktualnie go remontuje, nie bede dawac miliona fot bo po co
Autko odwiedzilo blacharza (podszybia) aktualnie szykuje go do malowania (oczywiście na oryginalny kolor - czerwony koralowy)
Kupilem go od pierwszego własciciela 23 grudnia 2007r, popłakał się gdy dawał mi kluczyki - wkoncu dbał o to auto 30lat!

Chodzą opinie o tym że to strup tak więc fotka podlogi oryginalnej:

Pozdro,

PS Dzięki Ekjonar za zaproszenie Wink
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No Maluszka masz w fajnym stanie Very Happy Bardzo mi się podoba i nie mogę się doczekać jak będzie się po malowanku prezentował.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wygląda ciekawie ze względu na kolor, ostatnio bardzo dużo w beżu a tu prosze, koralowa czerwień Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny egzemplarz. Poprzedniemu właścicielowi to się wcale nie dziwię. Teraz dbaj o niego jak należy. Very Happy
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, samochodzik widziałem na innych forach. Jest dobrze, wiadomo - ale cytrynki na pewno nie powinny być białe.

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale cytrynki na pewno nie powinny być białe.

Nie są białe, tylko szare, dokladniej szare jasne. Na fotce byly tylko tak odmalowane... ale w garazu juz mam komplet "zrobionych" czyli wyczyszczonych do golej blachy, podklad, pomalowane i oponki barum w idealnym stanie na to Wink

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ale to bardzo ładniutki Maluszeczek Very Happy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie Barum Rolling Eyes Rolling Eyes D124 i tylko te do takiego klasyka Evil or Very Mad

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dbau jak nalezy ? Mr. Green Wlasciciel sie poplakal ? Mr. Green bo gdzie indziej to ja slyszalem ze stal zapuszczony i mial isc na zlom, nooooo aaaaaaaaaaaaale.... Mr. Green
Powrót do góry
Michalec (Częstochowa)

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BlackRider myślę że mimo wszystko dbał, mechanicznie jest w bdb stanie, widać że był konserwowany, myślę że to był dobry zakup, co prawda, stał pół roku nie uzywany, ale to z powodu słabego wzroku poprzedniego własciciela - nie chciał zniszczyć auta i przy okazji zabić się...
EDIT:
Bilo napisał:
Jakie Barum Rolling Eyes Rolling Eyes D124 i tylko te do takiego klasyka Evil or Very Mad

Mam uraz do d124 Blee
Nie dość ze profil terenowy, to jeszcze bieżnik nadajacy sie do przeorania pola a nie jazdy autem Laughing
Powrót do góry
bing17 (Łódź)

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 17:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

D124 zawsze mi się z takim maluszkiem kojarzył. Mi się białe cytrynki podobały, lakier dobierz taki jak jest teraz, bo nawet z tym zmatowiałym lakierem mu do twarzy Smile
Powrót do góry
Michalec (Częstochowa)

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 17:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moim zdaniem ze zmatowionym lakierem mu nie do twarzy - patrz załączony obrazek Laughing
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no, moze bedą z niego ludzie ;>

chyba ze go pomalujesz jak pas przedni w białym , a zakladam ze w tym wypadku nie bedzie duzo lepiej... Mr. Green
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmatowiałym nie zmatowionym, dwa rózne słowa Cool
Powrót do góry
Michalec (Częstochowa)

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BlackRider napisał:
chyba ze go pomalujesz jak pas przedni w białym , a zakladam ze w tym wypadku nie bedzie duzo lepiej... Mr. Green

Pożyjemy zobaczymy, fundusze są wiec raczej pojdzie do lakiernika a nie za stodole zeby pomalować szprayem Rolling Eyes
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze się dzieje Very Happy

Ale betonu to na niego ze dwa wiadra zużyłeś Wink

Zachowaj go w oryginale, może być z tego ładny klasyczek, tylko pieczołowicie go odrestauruj Wink

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Pożyjemy zobaczymy, fundusze są wiec raczej pojdzie do lakiernika a nie za stodole zeby pomalować szprayem Rolling Eyes

no i ile masz juz tych funduszy ?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Weź rób go na RATa Twisted Evil Mr. Green Jupi!

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 08 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawdziwi pasjonaci nie rozmawiają o pieniądzach Wink

Moch napisał:
Weź rób go na RATa Twisted Evil Mr. Green Jupi!

Próbowałeś z beżykiem? Mr. Green
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 9:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Michalec napisał:
Próbowałeś z beżykiem?

za pare lat sam sie z niego rat style zrobi Devil Devil

Powrót do góry
Michalec (Częstochowa)

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
za pare lat sam sie z niego rat style zrobi Devil Devil

Mechanicznie beżyk to rat style na całego Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już nie Mr. Green Teraz to już od jakiegoś "dawna" jeżdżący. Dający radość właścicielowi Devil

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 10:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch zwracam honor Smile

Nowy nabytek, jak myślicie będzie pasować (w sensie wyglądu) do malucha?
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie jest czasem ze skody Question
Powrót do góry
Michalec (Częstochowa)

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Własnie nie, inny kształt lustra:

To jest moje, a skodowe:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński