| Autor |
Wiadomość |
sigo (Katowice)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 08 19:14 Temat postu: |
|
|
ej mieszaja mi się juz te Twoje maluchy
nie mogles kupic zielonego ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 06 Wrz, 08 1:00 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładnie. Jak robiłem szachownice na dachu u siebie, też sie zastanawiałem, czy 'do końca' nie pociągnąć na czarno. Podoba mi sie  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 02 Mar, 09 21:15 Temat postu: |
|
|
mały odkop...
wiosna za pasem, jak zrobi się nieco cieplej i zniknie śnieg zabieram się za 2 maluszka... przygotuję go sobie do jazdy na co dzień, a niżej podam przybliżony projekt jak bym go widział (do autka założył bym jeszcze szeroką stal, lusterka lezki i wywalił tylne chlapacze)... obecnie z tyłu jest założona uszczelka z klinem:
białe kwadraty bedą pewnie nieco większe i tu moje pytanie: jak najlepiej je zrobić?? wyciąć z folii samoprzylepnej czy farbą prysnąć...
czeka
 _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jaromirek6446 (Warszawa/okolice)

|
Wysłany: Pon 02 Mar, 09 21:26 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | białe kwadraty bedą pewnie nieco większe i tu moje pytanie: jak najlepiej je zrobić?? wyciąć z folii samoprzylepnej czy farbą prysnąć... |
...
Ze co powiadasz ?? _________________ Tuning jest bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro podstawą, Turbo zabawą...
Czerwony FL 85r. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 0:03 Temat postu: |
|
|
Jaromir, czego tu nie rozumieć?
Ja na swoich samochodach do tej pory naklejałem kwadraty. Nie pierdol!łem sie w malowanie. I było bardzo dobrze. _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 1:52 Temat postu: |
|
|
Jak ma to być prawdziwy rat, to tylko malowanie wchodzi w grę. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartonq (Katowice)
 Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 1:57 Temat postu: |
|
|
a tam sranie w banie
co to znaczy prawdziwy rat? jak bedzie naklejane to juz bedzie nieprawdziwy? kto niby o tym decyduje? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 2:39 Temat postu: |
|
|
...a to ma być rat w ogóle? Czy to tylko Twój domysł? _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 8:43 Temat postu: |
|
|
Generalnie folia ma tendencje do kurczenia się pod wpływem temperatury. Na "jakiś czas" folia będzie OK. W celu utrzymania trwałego efektu malowanie. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 20:07 Temat postu: |
|
|
To prawda, po zimie często sie kurczą. Choć u mnie zime przetrwały normalnie  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 03 Mar, 09 21:48 Temat postu: |
|
|
Nie podobaja mi sie te cuda na dachu  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 04 Mar, 09 8:07 Temat postu: |
|
|
dokładnego stylu nie mam określonego, po prostu chcę odpierdzielić - jak ktoś go nazwał - "kameleona", porobić zaprawki itp... po czym pójdzie do garażu i będzie raz na jakiś czas stamtąd wyjeżdżał... A tego maluszka chce zrobić sobie do jazdy na co dzień, do póki nie zakupie jakiegoś dupowoza. _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|