Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
FIAT 126 ELX (CZERWIEŃ)1997

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
FIAT AUTO POLAND

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 9:38    Temat postu: FIAT 126 ELX (CZERWIEŃ)1997 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.

nowe fotki:
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAMY! Laughing

Nowe fotki nie burzą Confused

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chłopaku, znowu Ty...

Mam nadzieje, że się troche z ortografia nauczyłeś.
Poza tym nie widze nowych fotek...to raz...i dwa weź coś skrobnij odnośnie swojego malca a nie tylko zdjęcia wrzucasz.

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłes już te ksenony ? Laughing Mr. Green
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kierwa, zaś misiu przyszedł Rolling Eyes Laughing

spasuj troche Black... //Harnas
Powrót do góry
FIAT AUTO POLAND

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

soczewki mam już ale założę za tydzień , teraz kupiłem alufelgi też za tydzień założę Smile
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
spasuj troche Black... //Harnas

dlatego, że napisałem "o kierwa" czy "znowu misiu przyszedł" ?

Osobiscie to bardzo ciekawi mnie jak sie ten temat rozwinie, może stworzymy mały fanclub kolegi Fiat Auto Poland? Wspólnie będziemy myśleć co "zamątowąc" do maluszka. Porownamy którzy producenci czy uslugodawcy oferują najlepsze systemy ABS, EBD i ESP oraz temu podobne do maluszka, kazdy bedzie mógl się poradzic jak domowym sposobem nabić klimatyzację czy uszczelnić pompę wspomagania Mr. Green
Powrót do góry
FIAT AUTO POLAND

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobry pomysł, ja na to idę Smile
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój ulubiony temacik Laughing i co testowałeś czarne żarówki?
Powrót do góry
FIAT AUTO POLAND

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 12:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarnych żarówek nie testowałem ale testowałem żarówki palniki H1 za 500zł z allegro
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 12:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolego, to Ty jeszcze banana nie dostałeś?! Jeśli w ciągu tygodnia ten osobnik banana nie dostanie, zdzieram skorpiony i usuwam konto na tym forum. ŻAL! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On nei dostał bana tylko od razu stracił konto, jak widać nie pomogło to i jest kolejne.

Temat zamykam i każdy kolejny założony przez "tego kogoś". //Lama
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński