Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
fiat 126 elx Antek Poznań

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomo¶ć
antekmarcin1988 (Poznań)

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:20    Temat postu: fiat 126 elx Antek Poznań Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema !! Witam !!
hymm Baczka posiadam od 1 czerwca tego roku . kupione za swoje piersze odlozone pieniadze zielony elegant z 97', pelna seria jak narazie Very Happy kto byl na V ogolnopolskim bedzie mnie kojarzl jako duzego kolesia w niebieskiej koszulce z "faketem"Razz oto dwie foty z owego zlotu na ktorych jest moj kaszel

Powrót do góry
krzysztofer00 (ŁódĽ)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisz cos więcej Wink
Powrót do góry
Mafiu (ŁódĽ/Andrespol)

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ciebie kojarze antekmarcin1988 malec spoko :0 pozdro

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co bys chcial wiedziec??
Mafiu a ja kiepsko:P?? ty miales dulgie wlosy??
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekaj czekaj... To jest ten elegant na którym nie ma ani grama rdzy? Shocked
Powrót do góry
antekmarcin1988 (Poznań)

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahahaha bylo kilka elegantow w tym kolorze wiec niepowiem ci dokladnie Razz umnie trzeba poszukac zeby sie doczegos przyczepic. ale zapewne ci o takiego kolege w okularach on mial odpicowanego eleganta w 3 pupy
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wygl±da na ładnego i zadbanego, teraz tylko jaki¶ tuning z głow± a nie banany pod i nad szyb± i niebieskie postojówki Razz

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron mam Ci znow przypomniec pilnik Razz sorry za OT
Czerwony Smile

Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no Antek WITKA Laughing kuzwa jestes od nas(126poznan) a pierwszy raz cie widzialem Smile za malo na spoty uczeszczasz Razz maluszek pierwsza klasa Faja

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chybol ale co drugie żeberko było Razz

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron napisał:
teraz tylko jaki¶ tuning z głow± a nie banany pod i nad szyb± i niebieskie postojówki

hahah jak narazie pelna seria Very Happy co do tuningu sa plany na zime kilka opcji takie jak felga od sc badz cc oczywiscie biale Razz pozatym jakis ladny wydech:D i jeszcze klika rzeczy.

BAZIjarocin napisał:
kuzwa jestes od nas(126poznan) a pierwszy raz cie widzialem za malo na spoty uczeszczasz

Bazi Ziomku to nic dziwnego kaszelka mam 3 miechy na forum jestem jakies dwa wiec niedalo rady :p ale spoko postaram sie nadrobic zaleglosci.
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mysle Very Happy

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty przyjechałe¶ na tor jak już tam impreza trwała, podeszli¶my do Ciebie w kilka osób, mówiłe¶ że 50 kafli przebiegu i że to zaleta konserwacji, czyż nie? Razz
Powrót do góry
antekmarcin1988 (Poznań)

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 23:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie ja bylem od poczatku. to wlasnie wczesniej wspomniany kolega w okularach mal tak odpicowanego malusza ze chu chu . pozazdroscic
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 10:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FIAT AUTO POLAND wróciłe¶! Jak tam twoje lampy?
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński