Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiacik z gór
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 11:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja sie nigdzie nie wybieram!!!
A chyba że chwilowy brak samochodu marki Fiat 126p jest przeszkodą ale wtedy wiele osób by musiało z tąd odejść. Bardzo wiele siebie dałem w to forum i nie mam zamiaru rezygnować.

Racja zamieniłem na samochód ze wschodu Wink

Lama młody jesteś i jeszcze mało widziałeś ale dla ciebie zrobie ten wyjątek i klepne zdjęcie po wyrwanym lusterku.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I że niby zamierzasz kupic 126p jeszcze ? W jakim okresie czasu Cool Question

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 11:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I że niby zamierzam.
W jakim okresie jeszcze nie wiem. A mam się w jakiś ramach czasowych zmieścić?

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 12:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie. Tylko znam tego typu sytuacje z autopsji:

- morpheus - zarzekał się, że nigdy nie przesiądzie się z malca, malec się zepsuł, przesiadł się w Poldka - malca sprzedał, teraz ma mazdę 323F
- piter126p "wielki fan 126p" - gówno prawda, malce się popsuły, właściwie sam popsuł, kupił Golfa 2kę, rozbił... teraz napęd grecki "para kulos"
- taquito - piękny 126p, z niewiadomych względów nagła sprzedaż i jeździ CC albo Lupo już
- sigo - historia podobna coś tam chciał pomodzić - już nie ma 126p

Historie mozna przytaczać oporowo. Wzruszyła mnie twoja historia, ale nie wrucisz do 126p. Za bardzo przyzwycaisz się do braku awarii i klimy czy tam innych "bajerków".

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 12:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jasne, że nie wróci... po co sie oszukiwać? Rolling Eyes Chce zobaczyć, jak wygląda zdemolowany Maluch, bo nie wierze, że coś sie z nim stało.

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 12:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sas chyab tylko z twarza chce odejsc.. jego decyzja zrobi jak uwaza
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sro 11 Cze, 08 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy brak malca jest równoznaczny z odejściem z forum? Shocked
Powrót do góry
maniek0187 (PIŁA)

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytałem wczoraj te opowieść i powiem że jestem bardzo zaskoczony tym co sie stało , bez kitu chłopie moim zdaniem skromnym była szansa na reanimacje tego malca chodzi o to że rozumiem że nie miałeś garażu ale jesli chciałeś go remontować to trzeba było go odstawić do kogoś z rodziny kto ma garaż albo chociaż posesje gdzie by czekał na remoncik a ty byś sobie zbierał części , a nawet jeśli blacha była w tak opłakanym stanie mogłeś nabyć sobie nową budę , zaskoczyły mnie też wypowiedzi niektórych piszących w tym forum że to że to fl to nie warto remontować bo to nie st , a ja myślę ze maluch to maluch i nieważne czy st czy fl czy el , zaskoczyło mnie to szczerze mówiąc to co jak ja mam fl-a tzn ze gorszy jestem i że mój malec jest mniej warty niż wasz , może w tej chwili mniej dostałbym niż za klasyka ale za parę lat zarówno st jaki fl będą poszukiwane mówię wam mój ma już 18 lat to dużo jak na malucha a w moim mieście mało już ich jezdzi i jakoś przyciąga większą uwagę niż zadbany maluszek klasyk kumpla wiec nie rozumiem sformułowań typu fl to sie nie opłaca jak już mówiłem maluszek to maluszek nieważne czy klasyk czy fl czy el , coraz mniej ich zostaje dlatego warto moim zdaniem kto ma zamiłowanie do tych samochodów odrestaurowywać je , a wracając do maluszka sasa to powiem Ci że źle zrobiłeś chciałeś go wyremontować powinieneś porozmawiać z rodziną która ma garaż albo posesję gdzie mógłby stać malec i go odstawić a nie eksploatować go w tym stanie , na pewno wtedy udało by Ci sie odratować malca no nic rozpisałem sie trochę :p pozdrawiam

moch jestem bardzo zdziwiony tym co pisałeś bo na jednym z tematów tak pisałeś

Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: 08 Cze 2007 05:42 Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Szkoda, ja też remontowałem zgniłka. A 83 to już nie to samo. Mam 82/83. To zwykłe malacze.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i ?

To naprawdę zwykłe malacze - to nie są klasyki.
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to powiem że sie wcale nie dziwię. Jak się dba przez całyc zas, robi zaprawki konserwuje podłogę, nadkola itd. to nie ma żadnych duzychj niespodzianek bo jak siena bierząco wszystko robi to wie siena czym się stoi. A jak sie jeździ i zabiera za robotę dopiero jak ruda wyłazi przez lakier albo fuzle z podłogi odłażą to żeby sieczłowiek postał z wysiłku to i tak bedzie chu*nia. I nikt mi nei powie że tak nie jest.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ekhm... Doczekamy się kiedyś tego zdjęcia? Confused Rolling Eyes
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde czasami to bardzo żaluje, że rozmawiamy poprzez komp.
Taki teks guwniarzu to do dziać na podwórku prosze.
Ja nikogo tu nie obrażam, nie odnosze się tak do nikogo i tego samego życze sobie wobec siebie!!!
Jak Ci się śpieszy to zapraszam.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po 1: Nie gówniarzu.
Po 2: Nikogo nie obrażam.

11 czerwca napisałeś o zdjęciu dla Lamy. Też chciał bym je zobaczyć. Nie napinaj się tak... Rolling Eyes
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ej, nie drapcie sie dziewczyny.
Dajcie temu spokój bedzie miał fotę to wrzuci nie ma to nie wrzuca i ogólnie spokojnie, tym bardziej, że to było tylko pytanie.

Kolejne tego typu posty usuwam Exclamation
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

M ... ć!

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS dawno sie nie odzywałeś.Co tam słychać u ciebie jak sie sparawuje nowe autko Razz
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
- sigo - historia podobna coś tam chciał pomodzić - już nie ma 126p

no co Ty Mr. Green
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 12:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sobie przecztałem cały temat od deski do deski i tak troche ckliwo.
Kupiłbym sobie nową "zabawkę"
Może jescze nie teraz ale kupie.
Troche inne mam teraz podejście i napewno bedzie to zabawka a nie dupowoz.

Pozdro dla wszystkich którzy jeszcze nie położyli na mnie krzyżyka.

aaaaaaa

Hania sprawuje się świetnie. Mało spotykany egzemplarz i cieszy niesamowicie. Czeka mnie troszkę roboty tzn. malowanie, jakieś ciekawe fele i kapcie, może wydech sportowy (obecnie mam nówkę ale seria) a potem się zobaczy.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam nadzieje że jeszcze będziesz miał malusza Smile
i witam po długiej przerwie

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 08 14:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

autko jest nawet fajne ale dluga praca do idelu to sa wlasnie uroki kupna maalca z gor
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 08 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tego auta juznie ma Question w każdm razie chyba nie wiec nie masz co pisac że fajne Neutral
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 12 Gru, 08 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto jest choć nie wiem czy nadal można to autem nazwać.
Taka off-road'owa przeróbka z niego teraz jest ale co ważne jeździ jeszcze.

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 12 Gru, 08 14:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już lepiej by mu było na złomie..
Powrót do góry
djfizyk (Zduńska Wola)

PostWysłany: Pią 12 Gru, 08 14:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem Wam ze przykro tak jak człowiek nie jest w stanie odremontować maluszka (brak garażu, funduszy, narzędzi czy czasem nawet pomocy itp) czy to el czy fl czy st, chociaż wszystko zależy od stanu technicznego. faktem jest że jak blacharka jest w tak złym stanie to za dużo się nie zrobi. no ale nie ma rzeczy nie możliwych. ja mam od listopada maluszka 1993 rok i np progi są do wyrzucenia i podłoga z przodu do spawania. nie poddam się i chcę do wyremontować a wiem że dużo pracy mnie czeka. jak porobię trochę zdjęć to go pokaże na forum. a co do rozmowy o zmianę auta miałem już wcześniej maluszka i nie powiem miałem zamiar kupić inne auto ale i tak wróciłem do maluszka. on ma swoją dusze i potrafi się odwdzięczyć. nie chcę innego auta. pozdrawiam wszystkich
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński