Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiacik 126 Elex '97r. stan : dobry
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 27 Lis, 11 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wstawie rano bo mam strasznie wolny internec teraz ;/ nie iwem co sie dzieje ;/ dziś zaczołem również zabawe z klapą (co drugie żeberko wycinam) ... a te drążki... szkoda gadać...
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowy lakier a kolor ten sam? Smile

Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie ten sam Smile
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie, ten sam
czy
nie, nie ten sam? Rolling Eyes

Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmiana koloru lakieru Smile w pewnym sensie... tymek nie wnikaj ;p wowiesz sie jak przyjedziesz do o-ki Cool
Powrót do góry
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to chłopaki byście wpadli i do mnie Razz byśmy pogrzebali wspólnie Wink mam duże podwórko, parę kluczy jest więc Smile jestem spod Myszyńca Wink
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 8:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko odezwij sie do mnie na ggg to uzgodnimy co i jak ;]

panowie jaki dać wałek ? che troche podkręcić malca (bezpośredio dolot zabawa z gaźnikiem i che wymienićwałek). Dajcie jakieś tqanie i skuteczne propozycje Smile będę wdzięczny
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 12:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

385 świątka. 300zł nowy kosztuje Wink

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

760 Cool z tego co czytałem nawet fajny jest
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 11 Gru, 11 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam poytanko. chodzi o matowanie blachy Smile

Uploaded with ImageShack.us

starczy tyle czy podkład też usówać ?

Również pierwszy raz wstawiam na wdiok publiczny projekt mojego lakieru (nie musi sie wszystkim podobać) :

[IMG=http://img825.imageshack.us/img825/3153/zdjcie0137m.jpg][/IMG]

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 11 Gru, 11 10:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmatuj papierem 800 na mokro tak żeby pod palcami nie było czuć uskoków, podkładu nie musisz jechać do gołej blachy.

Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 11 Gru, 11 10:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powoli 600 na mokro wystarczy podkładu nie musisz zeszlifować tak samo farby wystarczy że będzie gładkie i nie będzie się świecić na to podkład wymatować i ze 2 warstwy właściwego lakieru i na to najlepiej bezbarwny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński