Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Felga z GolfaII w malcu?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 11 21:53    Temat postu: Felga z GolfaII w malcu? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy felga z golfaII taka jak na zdjęciu, wpasuje do boba? Że pływające śruby to wiem, ale czy otwór nie jest za duży, albo co innego?
Niesamowicie te kółka mi się podobają Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 11 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak otwór centrujący jest za mały, to nie problem - dać roztoczyć, a jak jest za duży, to dorobić sobie na odpowiedni wymiar pierścienie centrujące i tyle. :E

Aczkolwiek nie wiem co w tych felgach fajnego... Jedyne do czego mogą się nadawać, to pomalować je na czerwony, oblepić i będą wyglądały jak dojazdówki dobre do jakiegoś rosta/rata. Chociaż może zmienię zdanie, gdy zobaczę je na jakimś maluchu, ale raczej jestem na nie.

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 11 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie mój bobson idzie w rata coraz większymi krokami Razz
I teraz szukam jakiejś dobrej stali żeby poszerzyć i ta mi się spodobała.
Powrót do góry
MArcin91 (Poznań)

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 11 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czerwona felga i biały pasek na oponie Very Happy

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2296/3482/30739240771_large.jpg
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński