| Autor |
Wiadomość |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 19:13 Temat postu: fajne fora o 126p |
|
|
Jakie sa fajne fora o 126p? Chodzi mi o taka pierwsza lige bez dzieci, z ludzmi mocnymi merytorycznie pokazujacymi skonczone projekty. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
PrzeMan (Łódź)

|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 19:48 Temat postu: |
|
|
Teraz to mi się ciebie naprawdę żal robi...szczur ucieka z tonącego statku, zamiast łatać dziury własnym truchłem...te fora to niby z ludźmi twojego pokroju? To ja proponuje NK albo mfk...chyba nie za wysoko jak dla ciebie  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 21:09 Temat postu: |
|
|
Tylko czekalem na mniej inteligentnych co polkna haczyk a tu juz leszczu sie trafil  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PrzeMan (Łódź)

|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 21:54 Temat postu: |
|
|
Ty to uważasz za zabawne, a niektórych to razi, niedawno była awantura z ludźmi z Wrocławia, a ty po nich małpujesz...i ty się nazywasz człowiekiem poważnym...całe forum narzeka na burdel i syf, teraz to już na tym śmietniku mnie nic nie zdziwi. A zwłaszcza ludzie tacy jak ty...i kto tu się jak dzieciarnia zachowuje? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 22:17 Temat postu: |
|
|
Oj ma chłopak zabawe, zajawkę złapał a szkoda w sumie, bo ja pamiętam już jak miałem 12 lat, to oglądałem strony TRT, i ktoś powie dzieciak na forum hehe, ile to sie pozmieniało od tamtego momentu, nawet z forum nie umiałem korzystać i kiedyś to się nazywało grupą dyskusyjną, albo na forum umieszczany był czat i się o pewnej godzinie grupka ludzi zbierała, ech, stare dobre czasy  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 22:36 Temat postu: |
|
|
To jest HP i tu mozna wszystko co jest szeroko pojeta dyskusja. Miejsce dla ludzi potrafiacych dyskutowac. To co teraz robisz uzytkowniku PrzeMan to jest kontynuowanie wizerunku terytorium. W chwili kiedy z opoznionym zaplonem zrozumiales istote tego watku... wysypujesz stek wyzwisk pod adresem kogos kto zupelnie nie jest zainteresowany kontaktem z twoja osoba. Nikt nie prosil cie o tego posta no ale skoro nie starczylo IQ i sie cos napisalo to przynamniej mozna bylo na temat, wiec daruj sobie kolejne wycieczki, no chyba ze lubisz burdy to nie bede przeszkadzal.
Aron... rozumiem ze chciales cos zalagodzic bo nie podejzewam cie o zle intencje
Tego typu wjazdami jakie czyni PrzeMan na pewno nie pomozecie temu forum bo wlasnie przez takich napinaczy wszystko tu lezy  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pyrcio_90 (Racibórz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 14 Cze, 09 0:49 Temat postu: |
|
|
http://fiat126.jun.pl/index.php może tutaj?
swoje auto pokazałem tutaj i jeszcze na 126.slask.pl więcej nie planuje,pozdro! _________________ mogą się śmiać,mogą drwić, ale ja wiem jedno - 126p i tak będzie żyć! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 14 Cze, 09 11:47 Temat postu: |
|
|
PrzeMan - ogarnij się i najpierw zmień opiekę lekarską. Może zacznij zażywać silniejsze leki. Albo przestań zażywać. Więcej dystansu do wypowiedzi na forum.
Powiedz co sądzisz o Bilo jemu prosto w twarz
Nie rób trzody.
Bilo ale że takie fajeskie formy, fajosko fajeskie mówisz tja ?
Papatki
Sie stykniem w "realu" to cim napiszem co najbardziej trendy, jazzy, cool teraz na czasie jezd, papatki _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Nie 14 Cze, 09 12:05 Temat postu: |
|
|
Mochu mozesz jasniej nie zrozumialem przekazu  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 7:49 Temat postu: |
|
|
A propos tematu [ciach] tu jest [ciach] takie forum [ciach]
Przeman [ciach] chyba nie orientujesz się [ciach] o co poszło [ciach]
http://fiat126p.pl/forum/index.php _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
itchy (Brześce)

|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 8:54 Temat postu: |
|
|
www.126p.pl i wszystko jasne.
Pytanie poza konkursem. Ten temat jest bardzo moderowany,czy tylko troche? Bo tak jakby wypowiedzi byly pociete, nic z tego sie zrozumiec nie da.
Np.
| Moch napisał: |
Papatki
Sie stykniem w "realu" to cim napiszem co najbardziej trendy, jazzy, cool teraz na czasie jezd, papatki |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fifi (Bydgoszcz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 9:03 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | http://fiat126p.pl/forum/index.php |
to miałbyć dowcip ???
mody tam śpią nic nie robią, organizacja tez kiepska _________________ PF 126 BIS 704 - http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/1753
Mały Fan Klub Zaprasza
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kotniedobry (WARSZAWA)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 10:41 Temat postu: |
|
|
| itchy napisał: | www.126p.pl i wszystko jasne.
Pytanie poza konkursem. Ten temat jest bardzo moderowany,czy tylko troche? Bo tak jakby wypowiedzi byly pociete, nic z tego sie zrozumiec nie da.
Np.
| Moch napisał: |
Papatki
Sie stykniem w "realu" to cim napiszem co najbardziej trendy, jazzy, cool teraz na czasie jezd, papatki |
|
Tu wszystko jest moderowane [ciach] i nie pasujące adminom czy modom [ciach] treści są usuwane[ciach] _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PrzeMan (Łódź)

|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 10:46 Temat postu: |
|
|
Demon126p wiem od czego się zaczęło, wiem też że potem wyszła chryja z kasą, ale też wiem że były przynajmniej dwa sprostowania do kwestii finansowej...a jak to nie wystarczyło, to wszystkie bolączki chyba trzeba kierować do admina, a nie rozpiprzać całe forum od środka...zresztą ja już się na ten temat naprodukowałem gdzie indziej, a i tak nic to nie dało...więc bezsensem jest to przeciągać. Efekt jest jak każdy widzi, nie potrzeba tu komentarza.
Teraz wystarczająco łagodnie Mochu? P.S. już biorę mocniejsze prochy  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 11:33 Temat postu: |
|
|
PrzeMan OMG  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 09 7:30 Temat postu: |
|
|
I znowu wychodzi że lubisz dzieci  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 09 20:22 Temat postu: |
|
|
Pytalem o fajne fora bo ostatnio mniej mi sie tu podoba. Wlasnie dzieki takim wjazdom jak np PrzeMan. Cos probowalem odcedzic ze sprawy wroclawskiej ale ze moderka szla dosc gesto to malo mozna bylo zrozumiec. Kontratak zupelmnie mnie zniesmaczyl http://www.terytorium126p.pl/forum/trolle-w-przykladach-t5896.html
tak sie sklada ze trolami na tym forum byly inne jednostki. Forum nie jest mi niezbedne do zycia ale moj slabnacy entuzjazm zrodzil ten temat ktory nie jest tematem zaczepnym lecz refleksyjno informacyjnym  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|