Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
fajne fora o 126p

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 19:13    Temat postu: fajne fora o 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie sa fajne fora o 126p? Chodzi mi o taka pierwsza lige bez dzieci, z ludzmi mocnymi merytorycznie pokazujacymi skonczone projekty.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
PrzeMan (Łódź)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz to mi się ciebie naprawdę żal robi...szczur ucieka z tonącego statku, zamiast łatać dziury własnym truchłem...te fora to niby z ludźmi twojego pokroju? To ja proponuje NK albo mfk...chyba nie za wysoko jak dla ciebie Rolling Eyes

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko czekalem na mniej inteligentnych co polkna haczyk Laughing a tu juz leszczu sie trafil Laughing Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
PrzeMan (Łódź)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty to uważasz za zabawne, a niektórych to razi, niedawno była awantura z ludźmi z Wrocławia, a ty po nich małpujesz...i ty się nazywasz człowiekiem poważnym...całe forum narzeka na burdel i syf, teraz to już na tym śmietniku mnie nic nie zdziwi. A zwłaszcza ludzie tacy jak ty...i kto tu się jak dzieciarnia zachowuje?

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj ma chłopak zabawe, zajawkę złapał Devil a szkoda w sumie, bo ja pamiętam już jak miałem 12 lat, to oglądałem strony TRT, i ktoś powie dzieciak na forum Laughing hehe, ile to sie pozmieniało od tamtego momentu, nawet z forum nie umiałem korzystać Razz i kiedyś to się nazywało grupą dyskusyjną, albo na forum umieszczany był czat i się o pewnej godzinie grupka ludzi zbierała, ech, stare dobre czasy Smile

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest HP i tu mozna wszystko co jest szeroko pojeta dyskusja. Miejsce dla ludzi potrafiacych dyskutowac. To co teraz robisz uzytkowniku PrzeMan to jest kontynuowanie wizerunku terytorium. W chwili kiedy z opoznionym zaplonem zrozumiales istote tego watku... wysypujesz stek wyzwisk pod adresem kogos kto zupelnie nie jest zainteresowany kontaktem z twoja osoba. Nikt nie prosil cie o tego posta no ale skoro nie starczylo IQ i sie cos napisalo to przynamniej mozna bylo na temat, wiec daruj sobie kolejne wycieczki, no chyba ze lubisz burdy to nie bede przeszkadzal.
Aron... rozumiem ze chciales cos zalagodzic bo nie podejzewam cie o zle intencje Wink
Tego typu wjazdami jakie czyni PrzeMan na pewno nie pomozecie temu forum bo wlasnie przez takich napinaczy wszystko tu lezy Laughing

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 0:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://fiat126.jun.pl/index.php może tutaj?Smile
swoje auto pokazałem tutaj i jeszcze na 126.slask.pl więcej nie planuje,pozdro!

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 11:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PrzeMan - ogarnij się i najpierw zmień opiekę lekarską. Może zacznij zażywać silniejsze leki. Albo przestań zażywać. Więcej dystansu do wypowiedzi na forum.
Powiedz co sądzisz o Bilo jemu prosto w twarz Blee Cool
Nie rób trzody.
Bilo ale że takie fajeskie formy, fajosko fajeskie mówisz tja ?
Papatki Faja
Sie stykniem w "realu" to cim napiszem co najbardziej trendy, jazzy, cool teraz na czasie jezd, papatki

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 12:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu mozesz jasniej Question nie zrozumialem przekazu Laughing

Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 7:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A propos tematu [ciach] tu jest [ciach] takie forum [ciach]
Przeman [ciach] chyba nie orientujesz się [ciach] o co poszło [ciach]

http://fiat126p.pl/forum/index.php

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 8:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

www.126p.pl i wszystko jasne.
Pytanie poza konkursem. Ten temat jest bardzo moderowany,czy tylko troche? Bo tak jakby wypowiedzi byly pociete, nic z tego sie zrozumiec nie da.

Np.
Moch napisał:

Papatki Faja
Sie stykniem w "realu" to cim napiszem co najbardziej trendy, jazzy, cool teraz na czasie jezd, papatki
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 9:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
http://fiat126p.pl/forum/index.php

Laughing Laughing Laughing to miałbyć dowcip ??? Crazy
mody tam śpią nic nie robią, organizacja tez kiepska

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
kotniedobry (WARSZAWA)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 9:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

www.fiat-furious.pl Najlepsza strona, i forum o starych Fiatach . ZERO TOLERANCJI dla trolli itp ciekawe projekty , dużo informacji Very Happy
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

itchy napisał:
www.126p.pl i wszystko jasne.
Pytanie poza konkursem. Ten temat jest bardzo moderowany,czy tylko troche? Bo tak jakby wypowiedzi byly pociete, nic z tego sie zrozumiec nie da.

Np.
Moch napisał:

Papatki Faja

Tu wszystko jest moderowane [ciach] i nie pasujące adminom czy modom [ciach] treści są usuwane[ciach]

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 10:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p wiem od czego się zaczęło, wiem też że potem wyszła chryja z kasą, ale też wiem że były przynajmniej dwa sprostowania do kwestii finansowej...a jak to nie wystarczyło, to wszystkie bolączki chyba trzeba kierować do admina, a nie rozpiprzać całe forum od środka...zresztą ja już się na ten temat naprodukowałem gdzie indziej, a i tak nic to nie dało...więc bezsensem jest to przeciągać. Efekt jest jak każdy widzi, nie potrzeba tu komentarza.

Teraz wystarczająco łagodnie Mochu? P.S. już biorę mocniejsze prochy Razz

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 11:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PrzeMan OMG Crazy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

#
Klub Maluszka / Łódź

opieka dla dzieci do lat 3 max. 10 dzieci sprawdź nas !
www.happybobo.pl

Cool

takie coś wyskakuje jak się włazi na fiat126p.pl

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 7:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I znowu wychodzi że lubisz dzieci Rolling Eyes Laughing

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 10:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lubię trzask łamanej miednicy Ass...

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytalem o fajne fora bo ostatnio mniej mi sie tu podoba. Wlasnie dzieki takim wjazdom jak np PrzeMan. Cos probowalem odcedzic ze sprawy wroclawskiej ale ze moderka szla dosc gesto to malo mozna bylo zrozumiec. Kontratak zupelmnie mnie zniesmaczyl Arrow http://www.terytorium126p.pl/forum/trolle-w-przykladach-t5896.html

tak sie sklada ze trolami na tym forum byly inne jednostki. Forum nie jest mi niezbedne do zycia ale moj slabnacy entuzjazm zrodzil ten temat ktory nie jest tematem zaczepnym lecz refleksyjno informacyjnym Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński