Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Elx '97
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Pon 22 Lis, 10 1:01    Temat postu: Elx '97 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich,

Chciałbym zaprezentować mojego blaszaka;)

Fiat 126 elx
Rok prod.1997
Spalanie pod moją nogą 7L w mieście
Uchylane tylne szyby
Blacha w stanie dobrym (w miarę;p)
Olej silnikowy mobila półsyntetyk

Właściwie nie wiem co jeszcze dodać miło widziane komentarze/krytyka/porady Wink

No i fotki:

Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 22 Lis, 10 8:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klosze tylne fabryczne i byłoby lepiej. Bardzo cenię czarne tablice na samochodach.
Wywal to coś co się przykleiło do tylnej klapy ( takie duże czarne i usiadło ... ). Fajny maluszek. Ot niepozorny czerwony ELegant.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 22 Lis, 10 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ktoś małpował widze patent z moją klapą na manu XD
Spojler fajny oldschoolowy ale jakoś tu mi tez nie w smak ;/
dać czarne ładne zderzaczki i gleba Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 22 Lis, 10 14:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zderzaczki antracytowe sa super. Te są zniszczone, ale to większy rarytas niż FL/ELowe czarne. Mało wychodziło ELi na antracytowym zderzaku, wystarczy BRONKA spytać.

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolorek jak dla mnie wymiata, ostatnio widziałem taki sam na złomie Razz bez zderzaków wyglądał po prostu obłędnie Embarassed
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo ładne autko jedyne co do wymiany to te klosze tylnych lamp bo nie pasuja
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 21:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chcesz to możemy się zamienić mam w zapasie nowe fabryczne klosze do EL

zamontuj mu jakiś sensowny wydech bo ten z katalizatorem tylko go zamula

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio zmieniony przez arek dnia Pią 26 Lis, 10 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek fajny Smile
ale zdejmij to "coś" z tylnej klapy, będzie wyglądał o niebo lepiej ! Razz

PostWysłany: Pon 27 Gru, 10 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj rano załważyłem jakieś wycieki oleju na śniegu pod twoim bolidem.
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Wto 28 Gru, 10 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może spod dekla zaworów mi jeszcze cieknie troche;) Ikarus a ktoś Ty w ogóle?Mr. Yellow
Powrót do góry
areseral (Kolno)

PostWysłany: Wto 28 Gru, 10 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek co ty gadasz, o tym tłumiku, że zamula? Tzn. na pewno, ale czy w tak dużym stopniu, żeby go od razu wymieniać?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 03 Sty, 11 15:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje zdanie jest takie - malacz i tak ma seryjnie tak niewiele koni, że zostaw wydech póki nie będziesz miał pieniędzy, wtedy wymień na sensowny < inwestowanie NA SIŁĘ to bzdura >

PostWysłany: Pon 17 Sty, 11 7:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wizualnie ładnie sie prezentuje;) ale klosze tylnie dałbym fabryczne badż czerwone z białym kierunkowskazem Wink
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Wto 06 Gru, 11 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

UP. Pokaż co udało Ci się porobić.
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 06 Gru, 11 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miniatury !

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 11:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogarnij tą szybę bo dzisiaj już Ci śnieg gościł na siedzeniu.
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 18:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Półsyntetyk Very Happy
jak powiedziałem swojemu szefowi (mechanik) ze na takim oleju sie śmiga to był mocno zdziwiony ze nie mineralny...

twój post ma tyle do tematu co piernik do wiatraka //arek

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zderzaki daj farbą na czarno i będzie ok.
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żadnej farby, to są antracyty tak jak Moch powiedział. Cały ich urok w tym że właśnie mają taki kolor

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według mnie lepsze by były czarne. Te są jakieś takie wypłowiałe, ni to ładne nie brzydkie takie nie wiadomo co. To można je chociaż opalarką przejechać. Ja swoje też miałem takiego kolorku i dałem na czarno Very Happy Ale wiadomo nie każdy ma taki sam gust.
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja moje daje pod kolor nadwozia Cool
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kazek napisał:
Ja moje daje pod kolor nadwozia Cool

Opamiętaj się!
Jemu najlepszy oryginalny kolor zderzaków ew czerń.
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 22:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z dwojga złego to już lepiej chromy załóż Rolling Eyes przynajniej mniejszą krzywdę zrobisz
Zderzaki pod kolor nadwozia pasują do malucha jak hamulce tarczowe do hulajnogi Confused

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No co WY? Widziałem ze 2 lub 3 malczany na żywo ze zderzakami w kolorze nadwozia do tego oczywiście progi w ten sam kolor to zajebiscie wygladaly Rolling Eyes
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w oryginale wygląda bardzo dobrze..
kiedyś się o tym przekonasz, więc lepiej te zderzaki odłóż na półkę, a przymierzaj co chcesz Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński