Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[S] Elegant na części
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 16:48    Temat postu: [S] Elegant na części Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam użytkowników forum!
Sprzedam Eleganta '99 na części. Kolor pomarańczowy. Brak tapicerki, maski, błotnika lewego przedniego i stacyjki, zderzaka przedniego, reszta jest. Podłoga słaba. Przykładowe części:
klapa tył 35zł
drzwi prawe 35zł
drzwi lewe 30zł (bez korozji ale z lekką wgniotką)
listwy 30zł kpl
lampy przód Zelmot 15zł/szt
szyba przednia 30zł
szyby drzwi 15zł/szt
szyba tylna ogrzewana 35zł
szyby uchylne 40zł kpl
skrzynia biegów 35zł
hak 40zł
goła buda z czarnymi blachami i dokumentami bez opłat 80zł.
inne części -info gg 4236308
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 16:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skrzynia w jakim stanie? Jak możesz to daj foty najlepiej wnętrza. No i skąd jesteś?
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wnętrze jest wyprute, kupiłem to auto dla foteli i boczków Laughing Jestem z Łodzi. Skrzynia w stanie dobrym, wszystkie biegi wchodzą lekko i bez zgrzytów.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jest możliwość wysyłki, dało by rade fotki zrobić?
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wziąłbym szybę tylną o ile ogrzewanie trybi Wink

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fiat126pknightrider napisał:
A jest możliwość wysyłki, dało by rade fotki zrobić?

Skrzynia jeszcze w aucie, musiałbym ją wyjąć, a to już mocno zależy od pogody...jak już będzie wyjęta to foto nie będzie problemem...a wysyłka 29zł.

poloska napisał:
Wziąłbym szybę tylną o ile ogrzewanie trybi Wink

trybi Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To czekam
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba różnicy z Fl nie było Razz
Wziąłbym plus osłony na klapię Wink

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 8:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cały zapłon ile?
Powrót do góry
wow12911

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Belka zdrowa?
Powrót do góry
Grzesioqpa (Łódź)

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 11:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A silnik jest? i jak skrzynia nie pójdzie to klepie Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poproszę o lepsze zdjęcie lewych drzwi zarówno w całości, jak i tej wgniotki na nich. Ile może kosztować przesyłka i czy drzwi sprzedajesz gołe czy uzbrojone?

Jak byś silnika nie sprzedał w całości, to poproszę jeszcze o wycenę koła pasowego wału korbowego.

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Chyba różnicy z Fl nie było Razz
Wziąłbym plus osłony na klapię Wink

OK, są Twoje

Cytat:
Cały zapłon ile?

Nie mam pojęcia, daj tyle żeby Ci się opłacało...

Cytat:
Belka zdrowa?

zdrowa

Cytat:
A silnik jest? i jak skrzynia nie pójdzie to klepie

Silnik jest 180zł

Cytat:
Poproszę o lepsze zdjęcie lewych drzwi zarówno w całości, jak i tej wgniotki na nich. Ile może kosztować przesyłka i czy drzwi sprzedajesz gołe czy uzbrojone?

Jak byś silnika nie sprzedał w całości, to poproszę jeszcze o wycenę koła pasowego wału korbowego.

daj maila to puszczę foto, za kompletne z szybą, mechanizmem, klamką, bez lusterka i bez listwy 45zł, wysyłka drzwi to jakieś 30zł, myślę że temat nieopłacalny, silnik chciałbym sprzedać w całości
Powrót do góry
kaszel666

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 18:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi mi o wiązkę, cewkę, nanoplex, czujnik położenia wału wraz z mocowaniem do pokrywy rozrządu, koło pasowe jeśli jest to możliwe, od pociśnie co podłącza się wężykiem do podstawki oraz tą postawe pod gaźnik. Mogę dać za to wszystko 80 plus koszty wysyłki.
Powrót do góry
Grzesioqpa (Łódź)

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biorę silnik. Poszło pw.Smile
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drtomee napisał:

daj maila to puszczę foto, za kompletne z szybą, mechanizmem, klamką, bez lusterka i bez listwy 45zł, wysyłka drzwi to jakieś 30zł, myślę że temat nieopłacalny, silnik chciałbym sprzedać w całości

kaszlak@ptram.eu

Nie, to wolałbym, żebyś te drzwi rozbroił, bo będą nieco lżejsze (ewentualnie zostawić ramki) a i tak wkładałbym do nich swój osprzęt. Czyli z przesyłką chciałbyś za gołe drzwi 60zł tak? Dostanę zdjęcia to będziemy gadać dalej. Cool

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A felgi na sprzedaz sa ???

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 9:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Felgi są, ale sam potrzebuję dwie więc dwie zostają jakby co...
Powrót do góry
kaszel666

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszło pw. Odpisz jak najszybciej.
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

linka prędkościomoerza? sama linka bez pancerza?

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak tam fotografowanie idzie?

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Linka prędkościomierza będzie, jak ją sam wyjmiesz to bierz za friko...
Co do fot i wyjmowania gratów to kwestia jest taka że ja mam auto na działce, gdzie bywam 1-2 razy w tygodniu więc jak coś potrzeba na wczoraj to generalnie jest nikłą szansa...ja normalnie pracuję i ciężko dotrzeć mi do auta gdy jest jasno...ale o wszystkich pamiętam tylko proszę mieć powyższe na uwadze...
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 0:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O no o, trzeba było tak od razu. Smile

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak, foty drzwi pojechały na maila...i w zasadzie tyle byłem w stanie dziś zrobić...foto zapłonu i silnika poniżej, niestety w tych warunkach (a na foto nie widać jak zaje...cie wiało) nie byłąm w stanie nic wymontować...czekam na poprawę pogody, jeśli się komuś spieszy to niech szuka gdzieś indziej, ewentualnie można coś sobie wymontować samemu (narzędzia są na miejscu)...

i na koniec foto niesprzyjających warunków...po wrzuceniu auta na kobyłę ręce mi odpadały...

Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zderzaki po ile? ; )
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński