| Autor |
Wiadomość |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Sob 16 Sie, 08 23:33 Temat postu: Elegancik |
|
|
Moja niebieska strzała
maluszek mój jest z roku 1999 lecz był troche przerobiony(przez poprzedniego wlasciciela i mnie;P)
a wiec poprzedni własciciel niestety sam zabral sie za poprawki lakiernicze i ;/ zrobil to tragicznie bede musiał poprawic ale za to bardzo dobrze podkrecił silnik (w 4 osoby przy łacznej wadze 310tych osob jechalismy 115 z miejscowosci ŁAPY do Białegostoku) samemu udalo mi sie go pod 130 rozbujac
maluch jak kupiłem go miał wydech z FL lecz urwal sie i musiałem zmienic na Orginalny ja mam zamiar zajać sie wygladem tego maluszka( w srodku wstawiłem radio Mp3;]+ 2 dobre głosniki na tył i 2 słabsze w drzwi;]) maluch bedzie miał robioną nową tapicerke (ekologiczna skora kolor granatowy) oraz bedzie miał nowa podsufitke tez stylizacja niebieskiego ;]wiec bede ba bierząco uaktualniał
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 0:07 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to "plastics allegro" Wywal te dokładki, antenki, termometr z środka i więcej modlitw św. Krzysztofa przyklej, co by Cie z ponad dźwiękową nie kusiło jeździć.
Tylna półka siara, nie pokazuj tego
Aha.... no i ten banan z tyłu ...... ZŁO  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sigo (Katowice)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 0:51 Temat postu: |
|
|
Pięmkny !
następny biturboplasticmadafaka |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 1:30 Temat postu: |
|
|
podtlenek LPG
- spojler aut
- przedni zderzak aut
- to coś z tylnej półki aut
- naklejki... (zgadłeś - aut)
i wg. mnie to wystarczy. Fajnie by było żeby popielniczka i kratki wróciły w normalny kolor, ale to co napisałem dla mego gustu będzie dobre  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ryba (Radomsko)
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 7:31 Temat postu: |
|
|
Przedni zderzak jest fajny, ale musisz popracować nad jego mocowaniem + siatexx na czarno.
Banan out. Tylna półka do obicia jakimś normalnym materiałem. Termometr, modlitwy św. Krzysztofa out. Kratki i popielniczka lepiej będą wyglądać w kolorze seryjnym. Nakładki na pedały out. Tylne klosze białe, bądź biało-czerwone, a nie niebieskie
Lusterka w kolor nadwozia. Hak out. Przydałby się jeszcze jakiś zderzak na tył do kompletu.
No i standardowo ... bliżej ziemi + felga.
Nie rób tapicerki własnoręcznie, bo takie przeróbki zawsze wygladają strasznie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 11:05 Temat postu: |
|
|
| te modlitwy i zostały usunięte;p bo to pozostałość po starym włascicielu obiecie połki bedzie nowe;pa co do samodzielnej tapicerki;p to hmmm ;p bedzie mi w razie co astystował kumpel tapicer |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 11:15 Temat postu: |
|
|
| Auto wygląda beznadziejnie. Przedni zdrzak jak cięmogę ale to siekompletowo robi a nie z tyłu już seria i to wyblaknięta cała. Naklejki beznadzieja, półka przeraża a banan to juz szkoda gadac. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 12:11 Temat postu: |
|
|
Przedni zderzak jest w miarę ok dopracuj go, zdejmij te naklejki z Tazem, widzę jakiś wgniot na klapie z przodu, banan i hak do widzenia, i widzę że masz te klosze niebieskie z allegro dziwnie to wygląda dopracuj go dopracuj... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 12:34 Temat postu: |
|
|
| FIAT AUTO POLAND napisał: | | ja bym wywalił te naklejki z św. krzysztofem |
| gumxel napisał: | | te modlitwy i zostały usunięte |
Czytaj temat  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 12:46 Temat postu: |
|
|
Tak, nie ma to jak dewocjonalia z hipermarketu... Na pewno nie uratuje cię to przed głupotą na drodze... _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartonq (Katowice)
 Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 13:00 Temat postu: |
|
|
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 13:31 Temat postu: |
|
|
a mi się zderzak z przodu nawet podoba. oczywiście do poprawek i ściągnięcia nalepek diabła tasmańskiego. w sumie poza zdeżakiem to już nic więcej mi się nie podoba.... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 15:10 Temat postu: |
|
|
| hmmm z zderzaka naklejki zdjełem lecz ;p były po to by zakryc brak szapchli;] ale uzupelnilem i teraz czeka go lakierowanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 21:45 Temat postu: |
|
|
A mi podoba się szyberdach , Lakier też jest nawet ładny.. tylko blacha miejscami pognieciona... niemam nic przeciwko hakowi - sam mam
co do banana, zgadzam się z przedmówcami... a zderzak mi się nie podoba (może jakby tylni był inny i jakoś to całościowo wyglądało) _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 08 21:52 Temat postu: |
|
|
ładny, podoba mi się myślałeś o takim fajnym futerku na deske rozdzielczą i wlocie powietrza na maske?
krvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Pon 18 Sie, 08 0:03 Temat postu: |
|
|
od futerka;p prosze sie odczepic;] mowilem juz ze tapicerka cala sie zmieni;] futerko;p to chwilowe;]
hehe co do zderzaka jednym sie podoba innym nie;] zalezy od gustu pokaze go wam wszystkim jak go skoncze bo niedlugo wyląduje na dlugie miesiace w garazu bedzie mial robione BodyKit na podstawie tego zderzaka i nowych tylnich;] poszerze nadkola oraz calosc (wraz z wnetrzem) najpierw wypoleruje do golej blachy ! uzupelnie braki a potem nałoze farbe( spod auta tez zakonserwuje) farba to bedzie granat |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 18 Sie, 08 9:02 Temat postu: |
|
|
| gumxel napisał: | | poszerze nadkola oraz calosc (wraz z wnetrzem) |
Daj później przepis na powiększenie wnętrza, też sobie zrobię  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon 18 Sie, 08 9:37 Temat postu: |
|
|
Qr*a neiwyąłpałem tego, ale faktycznie też poproszę prepis na powiększenie wnętrza. Ale planyjesz jakiś trzeci rząd siedzeń czy może nadwoxie van  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 18 Sie, 08 10:15 Temat postu: |
|
|
| gumxel napisał: | | poszerze nadkola oraz calosc (wraz z wnetrzem) |
andersen przy Tobie to n00b 
Dobra panowie, pośmialismy sie i starczy tego //Lama _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Pon 18 Sie, 08 18:42 Temat postu: |
|
|
oj panowie;/ czepiacie sie z tym całosc chodziło mi o wypolerowanie do gołej blachy a nie Powiekszenie spieszylem sie i zle to napisalem ;p teraz sam sie smieje z tego:P
co do futerka;] juz go nie ma tak samo jak wszystkich innych dupereli z bananem jest niestety problem;/ strasznie zerdzewilo go na mocowaniach;/ i puki nie bede malowal calego nie sciagne go ;/ bo paskudne to tylny zdeerzak owszem seryjny ale bedzie nowy (z przodu zresztą tez ale podobna stylizacja) co do kloszy to to nie są te z allegro;p poprzedni wlasciciel sam je zabarwil(w sroku ta lapmpeczke lusterkową także) hmmm czy ktos z okolic białegostoku nie ma przypadkiem jakiejs skrzyni biegow;/ u mnie niestety 1 sie sypie (ząbki czy cos takiego spiłował poprzedni wlasciel) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 22 Sie, 08 0:28 Temat postu: |
|
|
Dłużej niż miesiąc nie wytrzymasz na tym forum. A samochód - Tragedia. _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Pią 22 Sie, 08 8:14 Temat postu: |
|
|
Daj mu jakiś wiejski spojler jeszcze i będzie git  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gumxel (Białystok)

|
Wysłany: Pią 22 Sie, 08 8:33 Temat postu: |
|
|
| Madd znasz mnie? że odrazu oceniasz ile wytrrzymam? nie to moze w tej kwesti sie nie wypowiadaj;] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
osa (Łódź)

|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 08 15:00 Temat postu: |
|
|
| AUTKO FAJNE BO ZADBANE JAK NA ELKE ALE TROCHE ZBURACZONE.JEDYNIE CO MI SIE PODOBA TO TYLNA ZABUDOWA Z TYM MISIEM FAJNY POMYSL. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |