Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Elegancik
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 16:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scura z zebry ?

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 22:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiczowato to wygląda i do niczego nie pasuje.
zmien materiał obicia a będzie dobrze :O
jakie to głośniki ?

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

głosniki są blizej nie znanej:D mi marki:P (dostałem je od kumpla ktory przywiozl z zagranicy bez zadnych oznaczen:]) ale grają ładnie i czysto a obicie jest od dawna inne niedlugo wstawie foty;] cały maluch niestety powoli bedzie szykowany do malowania ( czekam na nowe zderzaki troche inne i progi) bo niestety na dachu pojawily sie pekniecia na lakierze a pod klapą silnika bąbelek z rudym na wiosne calutki przejdzie remont

a tutaj;D drobne zmieny;p

Powrót do góry
Szybki

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W stopy cie nie parzą te pseudo ogniste nakładki Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tak szczerze to...
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od czego zrobiły Ci się na dachu pęknięcia ?

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TO pewnie od mocnego basuuuu pęka szpachla na dachu :twisted:
Powrót do góry
gumxel (Białystok)

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 08 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pękniecia powstały gdyz poprzedni wlasciciel;/ narzucil nowy lakier na stary;/ i zrobil to beznadziejnie;] a co do tych nakładek:D to wiem ze chujowe;p ale przynajmnniej wygodne;p a innych nie bylo:] w sklepie;]
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 1:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm wiele dobrego nie moge powiedziec o tym maluszku.ładny jest ale troszke zwiesniaczony,ogólnie tylna półka teraz oki
nakładki hmm nie pasuja troszke
spojler jak Cie moge ale ja bym zdjoł
zderzaki to bym zostawił seryjne szerokie pomalował i z przodu dał pod zderzak taka gume nieraz w malcach widziałem,jezeli juz chcesz miec inny zderzak
Laughing Laughing

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 6:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
zwiesniaczony
tu sie z toba zgodze ale spojrz w swoj temat..
niebieskie postoje....chromowane wloty z allegro.... Rolling Eyes

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh;] widze kazdy z was;p nie potrafi Very Happy doczytac tego iz maluszek niedlugo przejdzie;p calkowity remoncik Very Happy oczywiscie bedzie "plastik" ale zderzaki beda totalnie inne ,progi, nowy lakier, nowy wydech , i wnetrze tez(aktualnie przygowtowuje nowy panel srodkowy )
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sie zastanawiam,jak to jest,że więcej gadania i kontrowersji jest przy komentowaniu takiego plastixa niż zwykłego Kaszla na chromach... Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lewy06 sorki ale troszke sie pozmieniało w moich planach bo dzieki wam czyli forumowiczom doszedłem do wniosku ze byłby to wiejski wóz,to ze mam niebieskie postoje to o niczym nie swiadczy.............

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
gumxel (Białystok)

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nareszcie ruszyłem z remontem;]

tutaj foteczki z wymiany głowicy

ogulnie cały maluch teraz stoi i jest łaciaty(naprawa blach) narazie szpachla gdzie niegdzie;] a potem podklad i lakier na calosc jutro dam fotki z prac

Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mógł bys juz wyjac ten silnik Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A już ogarnąłeś się z tymi wszystkimi niebieskimi gadżetami i auto wygląda normalnie ?

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moch:p teraz nic nie ma w srodku:D Razz jak narazie szukam tapicera ktory mi siedzenia moje obije;] bo jeden troche przegiol z ceną(300zł od fotela za zwykly material+eko skora) a silnika;D niechcialo mi sie wyciagac;p narazie ale i tak go wyjme gdyz bedzie malowany jak tylko farba przyjedzie;] i skoncze remont 2 garazu ( montuje szyb wentylacyjny wiec buduje sie tam komin:P)

ale zderzak+ banan:D zostają;p ! przynajmniej napewno zderzak z bananem zobacze;P czy bedzie pasowac do tylnniego zderzaka:P

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński