Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
dziwne kierunki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
sarek1988 (Osieczna (pomorskie))

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 13:01    Temat postu: dziwne kierunki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szukałem w całym necie nigdzie nie moge znależc takiego problemu z kierunkami. sorry ale pomóżcie mi wymienialem w maluchu kostke od stacyjki i kierownice (no i jeszcze rozrusznik i lizak ale mniejsza o to) i od tego czasu kierunki przestały dzialac a palily sie dobrze wogóle jak wlaczam kierunek lewy lub prawy to nic ani kontrolka nie mruga.. bezpiecznik to nie jest bo na światlasch awaryjnych kierunki normalnie chodzą prosze pomożcie!!!
Powrót do góry
TomekFL126p (Aleksandrów Kujawski)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mialem to samo i jak bylem u elektryka to mi cos powiedzial ze pod klawiszem od awaryjnych cos tam pokrzanione jest , zrobil to i kierunki zaczely odrazu dzialac tylko troche za wolno ale to juz przerywacz wymieniłem i dziala idealnie Smile u mnie to bylo tak ze jak wlaczalem awaryjne to dzialaly a jak kierunki to ani kontrolka ani kierunki nie dzialaly Wink Niewiem czy moja wskazowka cos ci pomorze ale napisalem bo mialem to samo Wink

SPRZEDANY Sad

Ostatnio zmieniony przez TomekFL126p dnia Nie 22 Lip, 07 15:56, w całości zmieniany 1 raz

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 14:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

narazie dzieki zaraz zobacze i napisze
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 16:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z klawiszem od awaryjnych jest to, że jak załozysz do FL'a przełącznik od EL'a to one różnią się, a przez ten przełącznik idzie prąd na przerywacz kierunków. Musisz przełożyć jeden kabel w kostce i będzie dobrze.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fakt mam klawiesze od EL w FL ale gdy je zalorzylem to wszystko dzialało ale dopiero po kilku tygodniach sie zepsuło Laughing

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mogło działać Wink mogłes nie zwrócić uwagi, przy twojej jeździe Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem pewien w 100% ze dzialalo , kazdy kabel co podlaczylem to sprawdzalem i dzialy wszystkie bok,tyl i przod tego jestem pewien Wink tylko potem cos z kostki wypadlo i przestalo dzialac ale jestem pewien ze dzialy jak podlaczylem to sprawdzalem

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak wsadzisz stary klawisz to zadziala z powrotem?? jaki kabel przelozyc
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem tego,starych juz niemam Laughing Wink

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki zrobilem wszsytko dziala ok teraz tylko licznik mi zostal i wskaznik paliwa wejdzcie w te tematy i pomóżcie
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczy co ty chcesz wiedzieć, czy będzie działał wskaźnik paliwa??
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto chyba godzi ze nie dziala mu wkaznik i co moze byc tego przyczyna Wink nawet jest temat odzielnie nizej Wink

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem zauwazyłęm i napisałem Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński