Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Dzierżązna, I Retro Zlot, 28-29 lipiec 2007
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 23:03    Temat postu: Dzierżązna, I Retro Zlot, 28-29 lipiec 2007 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwszy zlot RetroStyle 28-29 LIPCA miejscowość Dzierżązna koło Łodzi ...

Zlot orgazniowany przez nasz klub ma charakter intergracyjno-turystyczny , zapraszamy wszystkich bezwzględu na posiadany pojazd...
Zlot orgaznizowany jest w Gminnym Osrodku Kultury w Dzierżąznej. Ośrodek zlokalizowany jest niedaleko skrzyżowania autostrady A2 z trasa nr. 1 Katowice – Gdansk . Dojazd jest bardzo prosty ze wszystkich rejonów Polski.

Staw niedaleko ośrodka.

Droga, która prowadzi już bezpośrednio do ośrodka.

Posiadłość obok ośrodka Smile

Staw.

Mostek, zaraz przed ośrodkiem.

Miejsce na ognisko, blisko stawu Smile
Rewelacja.

Miejsce na catering. Pod drzewkami.

Mini droga dojazdowa do pieknego dworku, w którym również mozna wynająć pokoje.

Krajobraz obok dworku.

Obok dworku, z drugiej strony.
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 12 Lip, 07 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

M.a.x.x. pojedź w barwach maskujących (np. biały samochód Laughing )
a może daj mu się wyżyć na twoim aparacie zapłonowym i będzie dobrze działał a nie tak jak ostatnio Laughing

szkoda że to koło Łodzi bo może i ja bym wpadł ale tak poczekam na ogólnopolski

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 14 Lip, 07 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak, kto się stawi z Terytorium126p na zlocie?
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oprocz ciebie hmm,sie zobaczy Wink
Powrót do góry
animavillis (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja się postaram zjawić choć mój malec to tak raczej nie bardzo retro Very Happy

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A można tam podjechać na parę godzin bez noclegu?? Bo drugi dzień zlotu będę miał zajęty... Czy też za wpisowe trzeba płacić?? Czy już mniej??
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się wacham....

PostWysłany: Pon 16 Lip, 07 11:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
A można tam podjechać na parę godzin bez noclegu?? Bo drugi dzień zlotu będę miał zajęty... Czy też za wpisowe trzeba płacić?? Czy już mniej??

Poprosu będziesz jako "obserwator" Very Happy, a co do samochodów to maluch sam w sobie już jest retro Mr. Green i nie ma różnicy jakim kto autem przyjedzie. To Ci co chca nocować niech dają znać w miare jak najszybciej Wink
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 21 Lip, 07 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie pisze na zlocik a pod namiot nie mozna bo w domku to nie to samo Very HappyVery Happy wpisowe sie płaci na zlocie czy wczesniej ??
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 17:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie namiotów nie możemy tam rozbić Rolling Eyes Wpisowe na zlocie.

I jest ktoś jeszcze chętny, bo potrzebne info do organizacji Wink
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale w Aucie nie mozna sie kimnać jak coś !!
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja moze przyjade ale tylko jako obserwator..

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 14:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sr99 napisał:
WitchDog napisał:

Poprosu będziesz jako "obserwator" Very Happy, a co do samochodów to maluch sam w sobie już jest retro Mr. Green i nie ma różnicy jakim kto autem przyjedzie. To Ci co chca nocować niech dają znać w miare jak najszybciej Wink

A to spoko,myślałem ze wjaz na teren jest płatny, a tak podjadę zobacze, przywitam się poszpanuje swoim rupieciem i spadam bo mam swoje sprawy Smile

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bede tylko na troche

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ja też się pojawię, Essim lub podjadę jako pasażer.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

viper napisał:
ja moze przyjade ale tylko jako obserwator..

to zgadamy sie gdzies w Łodzi i ruszymy w trzy auta razem z animkiem chyba ze withdog sie pisze zeby jechać w cztery auta co wy na to ??
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek nie ma sprawy...moze pitera jeszcze zabire z Tuszyna...chyba ze bede z kims jechał...no chyba ze jakos sie zgadamy i zostaniemy...zrzuta na domek i ogien...balanga do rana Very HappyVery HappyVery Happy

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 8:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no mozna tak zrobić bo ja itak mam zamiar zostać na noc bo nie nie opłaca wracać do łodzi jak jutro znowu przyjechąc to dawaj na gg jakos ustalimy wszystko dokładniej i ruszymy !!
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 10:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wychodzą groszowe sprawy na domek jak zbierzecie 5 osób... Naprawdę nie warto sobie jechać do Łodzi. Mozna sobie popić Devil
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mazna w 5 osob sie zrzucic na domek po 10 zeta i zostac...ja z checia zostane Razz

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie bomba mozemy tak zrobić to wystarczy sie jeszcze zgadać z Animkiem o której i gdzie sie spotykamy w sobote i jedziemy razem !!
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpadajcie. Czujcie się nawet zaproszeni Cool
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok nie ma sprawy ja bede na 100 % a pytanko Moch jeszcze o której to sie wogóle wszystko zaczyna bo nie wiemy na która przyjechać !!
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 22:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to kto będzie, bo jestem już napalony na ten mecz w piłkę...

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 25 Lip, 07 7:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm zaczynamy niby w piątek już Wink... około godzinki 19 - 19.30. Ale można wpaść w sobotę od rana i spać z soboty na niedzielę. Będzie i tak OK. Mecz w piłkę nożną jest w sobotę Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński