Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Dziadek-Cywilna Rajdówka by Stasiu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

białe jakoś mi nie leżą przy nim... takie moje zdanie Wink

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano mysioszare powinny być ..

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile zwojów uciętych i na ile resor sklepany? Pytam, bo taki prześwit chciałbym na wiosnę mieć u swojego Smile

Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co on taki wysoki ;/ Smile ale koza Smile super wyglada nie obnizaj go bardziej Razz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu ale jak na Ciebie, to trochę wysoki ten dziadek XD
metaltymek strzelam że resor na około 10cm, i springi 1 zwój.

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. no też by ładnie wyglądały Very Happy albo w kolorze takiej wyblakłej czerwieni matowej Very Happy

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 2:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś założyłem szyby od browna i powiem wam że szukam kuźwa reszty,muszę mieć komplet! nawet ojciec mnie pochwalił Shocked i powiedział że biała fela do niego pasuje Razz
wiec podsumowując:
kubeł siedzi.szyby siedzą plus 2 nowe naklejki na nich,sport kiera siedzi,lusterko łezka tylko od strony kierowcy siedzi Smile
Jutro działamy z głowicą Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poka poka Very Happy

Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawaj Stasiu pokaż co tam namodziłeś Very Happy
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 22:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu pokazuj foto Mr. Green

Ps. Po za tym, wgl lepiej sie tematy przegląda jak jest obszerna foto relacja z nawet najdrobniejszej modyfikacji Very Happy
tak więc nie wahaj się, poooka foto ! Devil
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiec tak.że dziś wyszło trochę słoneczko i chciało mi się ruszyć z domu to obfociłem to co zrobiłem dzień wcześniej Smile

Ojciec i syn Smile

Jako iż szybki są od byłego klubowicza to memberki już tam są Smile na najbliższym zlocie naklejam napis terytorium jak był na tylnej szybie i nowe membery,czy zostawić stare z 2005roku ??

Silnika jeszcze nie pokaże ale powiem tyle siedzi już w budzie bez głowicy Razz

Enjoy Smile

Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

memberki stare, szybki brown boskie, gleba w sa raz, urwis biedny płacze bez zderzaków na 1 zdjęciu, o felgach to już mówiłem, ale wiem że Stasiu126p zadba o nie jak należy, mówiąc krótko jest super Very Happy

Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 14:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty masz ojca i syna a ja mam siostre i brata ( maluch to brat dla niewiadówki a z kolei niewiadówka jest siostra dla malucha Wink ) jest starsza od niego o 3 lata,maluch jest sliczny Wink
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja mam prawnuczka chyba Smile

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jjarzombekk ja też . Hahaha Very Happy

Ale nie powiem , maluch robi robotę Wink

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p co to za komarek na pierwszym zdjęciu stoi koło urwisa? Very Happy

Odnośnie tego to ładnie siedzi choć jak by przód lekko niżej był to już było by w sam raz Smile
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 18:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten malec wydlada tak samo jak mój kiedys musimy sie spotkac
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

młody2 Tylko że Twój to jest w częściach Very Happy

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piękny maluch Stasiu126p , jeździłem takim na tylnym siedzeniu jak byłem mały.

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malec prezentuje się świetnie Very Happy zwłaszcza z tym moim fotelem który tam wystaje Very Happy i jak się w nim jeździe Question
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adrina ale tez brazowy i prawie ten sam rok i kiedys bedzie w 1 kawalku
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czerwone oblachowanie Mr. Green

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem, zobaczyłem, dziadek naprawdę konkrety i w niezłej formie Mr. Yellow Szyby wygrywają wszystko ! Wink

PS. Patrzyłem na tą swoją kapliczke z części i widnieje na niej 130km/h więc jak coś to możemy się dogadać Wink
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 1:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic resor jak się ułoży, to będzie niżej Wink

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 1:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakrzesooo widzisz i jest bajer Smile
handel wymienny? jak coś potrzebujesz to loozik się miniemy Smile
Co wam powiem to wam powiem ale To Auto ZAPIERDALA!!! Kubeł zajebisty,w nim jakoś inaczej się jeździ niż w urwisie Razz
Dziadzia spisuje się jakby wczoraj wyjechał z fabryki,sztywny i prościutki nie to co Urwis Sad
Przód pójdzie niżej spokojnie niech się ułoży Smile
A teraz news,Autko zagadało ale dopiero na lince(slaby Aku) pustak z 2 rurką pięknie brzmi,prawie jak Twój jjarzombekk tylko ciszej Smile
Ksiązka napraw się przydaje Smile A teraz dwie fotki i film :

Zapisz ten film na dysku&feature=youtu.be

Enjoy Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński