Stasiu ale jak na Ciebie, to trochę wysoki ten dziadek metaltymek strzelam że resor na około 10cm, i springi 1 zwój. _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
Dziś założyłem szyby od browna i powiem wam że szukam kuźwa reszty,muszę mieć komplet! nawet ojciec mnie pochwalił i powiedział że biała fela do niego pasuje
wiec podsumowując:
kubeł siedzi.szyby siedzą plus 2 nowe naklejki na nich,sport kiera siedzi,lusterko łezka tylko od strony kierowcy siedzi
Jutro działamy z głowicą _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
Ps. Po za tym, wgl lepiej sie tematy przegląda jak jest obszerna foto relacja z nawet najdrobniejszej modyfikacji
tak więc nie wahaj się, poooka foto !
Wiec tak.że dziś wyszło trochę słoneczko i chciało mi się ruszyć z domu to obfociłem to co zrobiłem dzień wcześniej
Ojciec i syn
Jako iż szybki są od byłego klubowicza to memberki już tam są na najbliższym zlocie naklejam napis terytorium jak był na tylnej szybie i nowe membery,czy zostawić stare z 2005roku ??
Silnika jeszcze nie pokaże ale powiem tyle siedzi już w budzie bez głowicy
Enjoy _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
memberki stare, szybki brown boskie, gleba w sa raz, urwis biedny płacze bez zderzaków na 1 zdjęciu, o felgach to już mówiłem, ale wiem że Stasiu126p zadba o nie jak należy, mówiąc krótko jest super _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
ty masz ojca i syna a ja mam siostre i brata ( maluch to brat dla niewiadówki a z kolei niewiadówka jest siostra dla malucha ) jest starsza od niego o 3 lata,maluch jest sliczny
jakrzesooo widzisz i jest bajer
handel wymienny? jak coś potrzebujesz to loozik się miniemy
Co wam powiem to wam powiem ale To Auto ZAPIERDALA!!! Kubeł zajebisty,w nim jakoś inaczej się jeździ niż w urwisie
Dziadzia spisuje się jakby wczoraj wyjechał z fabryki,sztywny i prościutki nie to co Urwis
Przód pójdzie niżej spokojnie niech się ułoży
A teraz news,Autko zagadało ale dopiero na lince(slaby Aku) pustak z 2 rurką pięknie brzmi,prawie jak Twój jjarzombekk tylko ciszej
Ksiązka napraw się przydaje A teraz dwie fotki i film :