Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Drift Machine 98r[*] , Bogdan 97r. , ????
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 9:24    Temat postu: Drift Machine 98r[*] , Bogdan 97r. , ???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, Mm na imie Marek i przedstawiam oto mój samochodzik ,którym jest czerwony elegant z 98r.Auto kupiłem w Październiku 2010 r.od trzeciego właściciela za kwotę 300zł.Ma on przejechane 73 tys.km Maluch sprawuje się dobrze lecz męczy mnie blacharka z którą w tym miesiącu będzie walczył kolega.Czekam na ocenę Smile
Fotki:

A AKTUALNIE PREZENTUJE SIĘ TAK:

Uploaded with ImageShack.us Arrow Arrow Confused Confused

Ostatnio zmieniony przez ikarus280 dnia Czw 02 Lut, 12 16:46, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 9:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no, blacha tragedia. Już chciałem proponować, że wystarczy szlif zrobić i kolorek będzie git, ale z takimi dziurami...
Powrót do góry
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 11:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blacha tragedia? Stary zobacz sobie w moim temacie jak u mnie wyglądała podłoga w elegancie z '98 a jak teraz wygląda. jak masz kogoś ze spawarką to zrobi Ci to za 100-200zł. U mnie koleś wziął 200zł z konserwacją itd. Jeszcze belki poprzeczne dospawał. Do 200zł zrobisz to. Nie słuchaj że tragedia itd. Oceń fotki w moim temacie do którego linki masz na dole...

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 11:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem udzielałem się w twoim temacie,kolega mi go pospawa za 150 zł a ja sam prysnę Hameraitem Smile Jestem pozytywnie nastawiony -3 lata temu robiłem trabanta z tatą a blachę miał gorszą od malucha ,a teraz już nogi nie wystają(flinston off)
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe, po prostu wychodzę z założenia, że jak maluch czy jakieś inne auto, które nie jest mega zabytkiem, ma dziury wielkości pięści to lepiej odpuścić i poszukać czegoś w miarę zdrowego Wink
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 14:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlaczego drift machine!
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 15:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętajcie elegant szybciej gnije niż jedzie Mr. Green powodzonka w pracach Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Nie 05 Cze, 11 15:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:
Pamiętajcie elegant szybciej gnije niż jedzie Mr. Green powodzonka w pracach Very Happy

JAK SIĘ DBA TAK SIĘ MA

loony napisał:
Hehe, po prostu wychodzę z założenia, że jak maluch czy jakieś inne auto, które nie jest mega zabytkiem, ma dziury wielkości pięści to lepiej odpuścić i poszukać czegoś w miarę zdrowego Wink

Znajdziesz coś zdrowego a znajdą się inne minusy... jestem zadowolony ze swojego eleganta bo:
wszystko na +
Jest mało skorodowany
- podłoga pospawana małym kosztem
- na karoserii widoczne tylko lekkie odpryski (niebawem naprawie)
- silnik sprawny i nic nie było grzebane od kilku tys km
- drzwi nie tknięte przez rdzę

wszystko na -
- musze jeszcze nadkola posprawdzać (w jednym miejscu jest korozja)
- olej spod głowicy cieknie
- poduszki skrzyni do wymiany
- dziurka w dolnej części pasa przedniego.

Więc powiedzcie mi dlaczego eleganty z tego rocznika co ja mam ('9Cool mają już do połowy zeżarte drzwi, progów już nie mają prawie wcale, nadkola skorodowane?

Jedna odpowiedź: JAK SIĘ DBA TAK SIĘ MA

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pon 06 Cze, 11 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mateuszgan dlatego drift machine bo mój kolega wchodzi w zakręt przy 60 km/h i jest bosko Very Happy
Poza tym napęd na tył tak jak w 125p ,poldolocie i porhe

Ostatnio zmieniony przez ikarus280 dnia Sob 10 Wrz, 11 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pon 06 Cze, 11 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W końcu założyłeś temat o swojej bryce. W środę go obejżę dokładniej.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Nie 03 Lip, 11 20:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek szczęśliwie zapitalał po Pomorskiej z prędkością 80 km/h i jest w dobrej kondycji.A tak prezentuje się po spawaniu,uszczelnieniu i psiknięciu czymś antykorozyjnym;

Ostatnio zmieniony przez ikarus280 dnia Pią 08 Lip, 11 5:58, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pon 04 Lip, 11 14:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pogratulować. Mój wczoraj też nieźle zapitalał. Kiedy robimy jakiś mini spot?
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pon 25 Lip, 11 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co zrobic gdy slychac jak uchodzi powietrze z pod pokrywy zaworow
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 25 Lip, 11 11:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BOLEKlodz napisał:
Kiedy robimy jakiś mini spot?

rusz dupsko i przyjedź pod reala w niedziele Mr. Green

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pon 25 Lip, 11 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z chęcią. Chętnie przejadę sobię przez całe miasto, żeby polansić się rdzewiakiem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 25 Lip, 11 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gorsze strupy przyjeżdżaja Razz

Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Wto 26 Lip, 11 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdybym był bezczelnym chamem, to bym napisał, że dystans do siebie to podstawa Devil
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 27 Lip, 11 7:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze, ze nie jestes Devil

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj kupiłem takie cudo ;
a w maluchu się trochę pozmieniało-powrucił gażnik z elx po umyciu w nitrze chodzi genalnie -auto znowu ma kopa i nie przegrzewa się.Zostały porobione zaprawki z malowaniem i wymienione bębny z przodu.
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Nie 18 Wrz, 11 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapomniałeś napisać, że był mini spocik naprawczy i odpalanie na kabelki.

- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 29 Wrz, 11 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj zamontowałem NOWYcylinderek chamulcowy i działa lecz coś mnie podkusiło żeby zajrzeć pod nadkole plastikowe i jak je zdemontowałe to aż miałem uczucie jakby mi ktoś jelita zkręcał Crying or Very sad -oto powód:

Przy okazji już mam wykaz bezpieczników jakie powinny być:

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 30 Wrz, 11 7:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Puk puk
-kto tam?
-RDZA

nieźle go ruda zjada

Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 30 Wrz, 11 9:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no kiepsko wygląda, ale trochę blaszek, spawarka, szpachla i będzie jak nowy Smile

Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pią 30 Wrz, 11 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Narazie oczysciłem ,odrdzewiłem i pomalowałem podkładówką KORIZON.Ale jestem załamany ,takla jopa i to przed zimą Sad
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 30 Wrz, 11 13:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty się ciesz bo masz do czego jeszcze bałwanka przykręcić. Ja tego luksusu już nie mam:D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 1 z 13

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński