Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Drift Machine 98r[*] , Bogdan 97r. , ????
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba tak z Tomkiem Smile
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 Dlaczego Bogdana sprzedajesz? Sad Sad Sad
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ojciec mi mówi że nie opłaca mi się w niego inwestować i żebym coś bez rdzy kupił więc jutro idę szukać roboty,że nikt mi go porządnie nie pospawa itp.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 jak ja bym tak słuchał ludzi,to nie miałbym malucha wcale....spoko Twoja decyzja,ale ci mowie nie słuchaj innych!

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 jak ja bym tak słuchał ludzi,to nie miałbym malucha wcale....spoko Twoja decyzja,ale ci mowie nie słuchaj innych!

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:

Dokładnie. Ojciec już nie raz mówił, po co go spawasz, po co to robisz , po co tamto. Gdybym miał słuchać go to bym miał pewnie vw golfa 2 Laughing Bo według niego to idealny samochód dla mnie Rolling Eyes

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Się zobaczy jeszcze bo mam na oku ładnego ela z 99 r.bez rdzy jak z salonu ,ma jeszcze te naklejki BILEX ŁÓDŹ
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie ma trochę racji bo za kasę którą trzeba zainwestować w ratowanie tego strupa kupisz zdrowego malucha

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli tak to okey Smile

Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostu nie mam ani czasu ani warunków na bawienie się z nim ,tata mi zabronił nim nawet do garażu wjeżdzać
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 napisał:
tata mi zabronił nim nawet do garażu wjeżdzać

Dlaczego mnie to nie dziwi? Bo znam twojego ojca. On nie lubi maluszków Sad
Jak go sprzedasz, to poczekaj jeszcze trochę i odłóż więcej kasy. Tak koło tysiąca jakbyś miał, to coś wychaczysz ciekawego i w dobrym stanie. Inaczej, to będziesz musiał też się bawić w naprawy. Także bez pośpiechu, chyba, że coś się trafi.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przygotowania do następnego bolidu ;

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z laski swojej wrzucaj miniaturki zdjęć

Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałbym ale nie widzę już tej opcki na imageshack Sad
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powodzenia w ustawianiu wolnych obrotów

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 19:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W poprzednim gaźniku było tak samo i nawet arek widział,powiedział że jest git.Więc są nieraz problemy przez tą modyfikację dyfuzora?
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silnik silnikowi nie równy, wszystko trzeba doświadczalnie dobierać.

Krawędzie przy wlocie i wylocie z tej rurki możesz jeszcze zaostrzyć.

Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już to zrobiłem ,teraz to papier tnie.
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 23:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po wystroju łóżka sądzę, że śpisz w dolnej części Devil Devil Devil
A tak serio to zapowiada się ciekawie, polerowałeś tym urządzonkiem o którym mi mówiłeś czy w inny sposób?
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Kazek DREMELEM ,a na dole śpi moja 8 letnia siostra OLA !!!!!!!
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanie :jaką zastosować rurkę emulsyjną,F74 ,czy f8 do paliwa 120 i powietrza 190?
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobierz doświadczalnie na której będzie ci sie lepiej jeździło

Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taa niech kazdy złomuje maluchy z czyms tam pordzewiałym to niedługo malucha w muzeum jedynie zobaczycie Rolling Eyes osobiscie nie popieram takiego myslenia, natomiast podziwiam ludzi, ktorzy robią, zresztą mojego eleganta tez czeka remont blacharski, mam sie go pozbywać bo ma pare dziurek w podlodze? Z radami mojego taty jezdziłbym pewnie golfem III w TeDeIkU albo LPG
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiem cię ale ojcu się zbytnio nie mogę sprzeciwiać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następny
Strona 12 z 13

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński