| Autor |
Wiadomość |
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 20 Mar, 08 10:43 Temat postu: Deska |
|
|
Siemka
mam dość wazne dla mnei pytanie czy da sie zmienić całą deske najlepiej jak dało by się w łukna czy czegos takiego utworzyc całą nową gładziutką i dopiero ponawiercać i wycinac potrzebane elementy...
Czy wiecie gdzie mozna cos takiego zrobic dosc taniom sposobem ? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Czw 20 Mar, 08 10:46 Temat postu: |
|
|
| Ale w maluchu deska to tylko materiałowe tworzywo nałożone na blache. Niezbyt rozumiem Twoje pytanie. Możesz sprecyzować? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Czw 20 Mar, 08 10:53 Temat postu: |
|
|
Raczej chodzi o to pod wykładziną , żeby stworzyć nowe ..
Zaspawaj wszystkie dziury, szpachla wygładź i rób co chcesz dalej .
Jeśli o to chodzi . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 20 Mar, 08 11:12 Temat postu: |
|
|
oo np zeby wstawic deske od Fiata SC tak nowoczesnie by wyglądało w sumie nawet siedzenia bym wstawił ) i takie kolejne pytane jaki silnik moge wstawic do fiacika bez zajmowania tylnej kanapy bo widzialem fiacika z silnikiem 1.7 ale tylnej kanapy nie miał a mi nie zalezy na super prędkościach tylko raczej an solidnym przyspieszeniu _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MaRcIN911 (Częstochowa)

|
Wysłany: Sob 22 Mar, 08 2:07 Temat postu: |
|
|
deska z kardonu?? ciekawy pomysł w częstochowie chłopaki robią elemęty z karbonu ale cena za taką deske będzie nie mała na bank 300zl
jabym na twoim miejscu wykóbinował bym deske z blachy zrobic i nato jakis materiał polorzył np ekoskure lub cos podobnego
i bedziesz miał orginalnó deske własnego projektu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 08 20:55 Temat postu: |
|
|
no tak tak 300zł to dla mnie nie wiele... ale zawsze pieniadz... ale chodzi mi zeby wygląd deski był duzo bardziej nowoczesny albo kompletnie inny... zeby to nie przypominało nawet deski z malucha tylko raczej czegoś sporo nowszego SC czy CC to było by coś... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 08 22:03 Temat postu: |
|
|
I kolejne dziecko NEO... Ogarnij się.
Kieruj precyzjne pytania i uważaj na składanie zdań. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RedSn@kE (Łódź)

|
Wysłany: Pon 24 Mar, 08 22:11 Temat postu: |
|
|
Quoter poczytaj forum dorosnij pozniej zacznij pisac Dziekuje za uwage  _________________ 1.2MPI 75km bylo i wiecej juz chyba nie bedzie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 08 23:02 Temat postu: |
|
|
Kup sobie sc skoro jesteś dziany...  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FSMarcin (Trzcianka)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Sro 26 Mar, 08 21:10 Temat postu: |
|
|
Deska od klozetu też będzie dobra..  _________________ Ford Fiesta 1,3i C 95' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 26 Mar, 08 23:46 Temat postu: |
|
|
dziecko neo dziecko neo to juz wrzuciłes mi pierwszy raz to słysze... fakt leje na ort. i interpunkcje... bo po co mi to w internecie.. jestem prostym człowiekiem... a co do tego ze jestem dziany nie nie jestem ale jak kupie malucha za 1000zł to moge jeszcze raz tyle włozyć w niego spokojnie zeby wygladał naprawde efektownie a SC kosztuje z deczka wiecej.. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Czw 27 Mar, 08 2:10 Temat postu: |
|
|
Skoro lejesz na interpunkcje i ortografię to lejesz też na wszystkich którzy to czytają. Przez to jak piszesz wyrażasz stosunek do innych.
A pomysł | Quoter napisał: | zeby to nie przypominało nawet deski z malucha Razz tylko raczej czegoś sporo nowszego SC czy CC to było by coś... | radziłbym przeczekać. Bo takie rzeczy po prostu się nie udają... _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 27 Mar, 08 20:23 Temat postu: |
|
|
| Quoter napisał: | | [...]jestem prostym człowiekiem... a co do tego ze jestem dziany nie nie jestem ale jak kupie malucha za 1000zł [...] |
To nie znaczy, że musisz być prostakiem. Zapoznaj się z NETYKIETĄ.
http://www.netykieta.prv.pl/
a dopiero potem zacznij pisać na forum. Ludzie tutaj na forum starają się prezentować jakiś forum i nie leją na ortografię i interpunkcję. Jeśli nie chcesz lub NIE MOŻESZ w jakiś sposób (np. nieprawidłowo umysłowo się rozwijasz) dopasować się do panujących w grupie (czyt. forum) zasad - to nie ma tu dla Ciebie po prostu miejsca.
P.S.
Netykieta jest to zbiór zasad kultury obowiązującej wszystkich w Internecie
P.S.1
Nikt nie jest tu dziany tak a propos... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Czw 27 Mar, 08 21:44 Temat postu: |
|
|
Chyba że w swoją wiedze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lewy06 (Inowrocław)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Czw 27 Mar, 08 22:19 Temat postu: |
|
|
Moch dobreeeee...
a wracajac do tematu... bylbym za jego usunieciem....
po co komu deska w maluchu od sc badz cc
zrob tak jak inni radza wez tez pod uwage post FSMarcin-a albo najlepiej nic nie rob...przeciez nie jest az tak zle w oryginale  _________________ >Połączyła nas wspólna pasja< |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Nie 13 Kwi, 08 10:34 Temat postu: |
|
|
to jest deska z mojego zoltka,wykonana z zywicy,a zegary sa od vw polo _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
cojac_85 (Oświęcim)
![]()
|
Wysłany: Sob 14 Cze, 08 15:54 Temat postu: |
|
|
| BAZIjarocin napisał: |
to jest deska z mojego zoltka,wykonana z zywicy,a zegary sa od vw polo |
Ładne wykonanie, liniowe bez zbędnych udziwnień dobra robota - wszystko się da zrobić - trza mieć troszkę dobrych chęci
No i oczywiście być solidnym majsterkowiczem.
|
| Powrót do góry |
|
 |
chemik143 (Cieszyn)

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 08 11:59 Temat postu: |
|
|
Ładnie wykonane, ale osobiście nie chciałbym gładkiej deski. Jeśli starczy mi funduszy (w co niestety wątpię...) to sam będę starał się wykonać deskę i także tylne boczki po swojemu - myślałem o laminacie. Nada się?
Pożyjemy zobaczymy... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

|
Wysłany: Pon 21 Lip, 08 23:13 Temat postu: |
|
|