Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Deska

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Mar, 08 10:43    Temat postu: Deska Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka
mam dość wazne dla mnei pytanie czy da sie zmienić całą deske najlepiej jak dało by się w łukna czy czegos takiego utworzyc całą nową gładziutką i dopiero ponawiercać i wycinac potrzebane elementy...
Czy wiecie gdzie mozna cos takiego zrobic dosc taniom sposobem ?

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Czw 20 Mar, 08 10:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale w maluchu deska to tylko materiałowe tworzywo nałożone na blache. Niezbyt rozumiem Twoje pytanie. Możesz sprecyzować?
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 20 Mar, 08 10:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej chodzi o to pod wykładziną , żeby stworzyć nowe ..
Zaspawaj wszystkie dziury, szpachla wygładź i rób co chcesz dalej .
Jeśli o to chodzi .
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Mar, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oo np zeby wstawic deske od Fiata SC XD tak nowoczesnie by wyglądało w sumie nawet siedzenia bym wstawił Smile) i takie kolejne pytane jaki silnik moge wstawic do fiacika bez zajmowania tylnej kanapy bo widzialem fiacika z silnikiem 1.7 ale tylnej kanapy nie miał a mi nie zalezy na super prędkościach tylko raczej an solidnym przyspieszeniu

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 20 Mar, 08 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
jaki silnik moge wstawic do fiacika

http://www.terytorium126p.pl/forum/swap-center-f15.html

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 2:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

deska z kardonu?? ciekawy pomysł w częstochowie chłopaki robią elemęty z karbonu ale cena za taką deske będzie nie mała na bank 300zl
jabym na twoim miejscu wykóbinował bym deske z blachy zrobic i nato jakis materiał polorzył np ekoskure lub cos podobnego
i bedziesz miał orginalnó deske własnego projektu Wink
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 24 Mar, 08 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak tak 300zł to dla mnie nie wiele... ale zawsze pieniadz... ale chodzi mi zeby wygląd deski był duzo bardziej nowoczesny albo kompletnie inny... zeby to nie przypominało nawet deski z malucha Razz tylko raczej czegoś sporo nowszego XD SC czy CC to było by coś...

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 24 Mar, 08 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I kolejne dziecko NEO... Ogarnij się.

Kieruj precyzjne pytania i uważaj na składanie zdań.

PostWysłany: Pon 24 Mar, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter poczytaj forum dorosnij pozniej zacznij pisac Dziekuje za uwage Wink

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 24 Mar, 08 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kup sobie sc skoro jesteś dziany... Blee

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 26 Mar, 08 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Deska od klozetu też będzie dobra.. Razz

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 26 Mar, 08 23:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziecko neo dziecko neo to juz wrzuciłes mi pierwszy raz to słysze... fakt leje na ort. i interpunkcje... bo po co mi to w internecie.. jestem prostym człowiekiem... a co do tego ze jestem dziany nie nie jestem ale jak kupie malucha za 1000zł to moge jeszcze raz tyle włozyć w niego spokojnie zeby wygladał naprawde efektownie a SC kosztuje z deczka wiecej..

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 27 Mar, 08 2:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro lejesz na interpunkcje i ortografię to lejesz też na wszystkich którzy to czytają. Przez to jak piszesz wyrażasz stosunek do innych.
A pomysł
Quoter napisał:
zeby to nie przypominało nawet deski z malucha Razz tylko raczej czegoś sporo nowszego XD SC czy CC to było by coś...
radziłbym przeczekać. Bo takie rzeczy po prostu się nie udają...

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 27 Mar, 08 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
[...]jestem prostym człowiekiem... a co do tego ze jestem dziany nie nie jestem ale jak kupie malucha za 1000zł [...]

To nie znaczy, że musisz być prostakiem. Zapoznaj się z NETYKIETĄ.

http://www.netykieta.prv.pl/

a dopiero potem zacznij pisać na forum. Ludzie tutaj na forum starają się prezentować jakiś forum i nie leją na ortografię i interpunkcję. Jeśli nie chcesz lub NIE MOŻESZ w jakiś sposób (np. nieprawidłowo umysłowo się rozwijasz) dopasować się do panujących w grupie (czyt. forum) zasad - to nie ma tu dla Ciebie po prostu miejsca.

P.S.

Netykieta jest to zbiór zasad kultury obowiązującej wszystkich w Internecie

P.S.1
Nikt nie jest tu dziany tak a propos...

Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 27 Mar, 08 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba że w swoją wiedze Smile
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 27 Mar, 08 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch dobreeeee... Devil
a wracajac do tematu... bylbym za jego usunieciem....
po co komu deska w maluchu od sc badz cc Crazy
zrob tak jak inni radza wez tez pod uwage post FSMarcin-a Devil albo najlepiej nic nie rob...przeciez nie jest az tak zle w oryginale Wink

PostWysłany: Nie 13 Kwi, 08 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jest deska z mojego zoltka,wykonana z zywicy,a zegary sa od vw polo

PostWysłany: Sob 14 Cze, 08 15:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin napisał:

to jest deska z mojego zoltka,wykonana z zywicy,a zegary sa od vw polo

Ładne wykonanie, liniowe bez zbędnych udziwnień Smile dobra robota - wszystko się da zrobić - trza mieć troszkę dobrych chęci Smile
No i oczywiście być solidnym majsterkowiczem.
Cool Cool Cool

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 11:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładnie wykonane, ale osobiście nie chciałbym gładkiej deski. Jeśli starczy mi funduszy (w co niestety wątpię...) to sam będę starał się wykonać deskę i także tylne boczki po swojemu - myślałem o laminacie. Nada się?

Pożyjemy zobaczymy...
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 23:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin Respekt Exclamation Exclamation Exclamation Cool Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński