| Autor |
Wiadomość |
chybol (Skierniewice)

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 11:22 Temat postu: Czym zaslonic otwory po listwach bocznych... |
|
|
j.w. czym mozna je zaslonic na okres przejsciowy poniewaz bede zaspawywal te otwory tylko chce juz zdjac te listy poniewaz wiecej z nich szkod niz pożytku jakies zaslepki narazie dopasowac czy jak ??  _________________ http://www.sfm.auto.pl/
Skierniewickie Forum Motoryzacyjne
http://www.terytorium126p.pl/forum/czerwony-by-chybol-t4472.html
Czerwony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 12:44 Temat postu: |
|
|
najlepiej naklejkami 'Tjuning'
A tak serio to moze te zaslepki ktore trzymaja uszczelke pod maska beda pasowac _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 12:54 Temat postu: |
|
|
chybol kumplowi tymczasowo te otwory zasłaniałem przy pomocy blaszek... wycinasz blaszkę i przyklejasz ją od wewnętrznej strony drzwi, jak wyschnie to szpachlujesz z zewnątrz (ale przed przyklejeniem blaszki radził bym ją pierwsze przystawić do otworu i puknąć w nią np. młotkiem zeby taka lekko wypukła sie zrobiła, wtedy jak poszpachlujesz to nie bedzie po jakimś czasie, po pomalowaniu tak szybko znać tych kwadratów) Z kolei te otwory w przednim i tylnym błotniku to tylko szpachlowałem... trzeba sie troche pobawić i dobrze "zarzucać" tam szpache "szpachla, kit, bedzie GIT " _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 13:55 Temat postu: |
|
|
Zaklej izolacyjną skoro to ma być takie tymczasowe... ja bym sie nie bawił w jakieś blaszki od wewnątrz... _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 14:34 Temat postu: |
|
|
Kolega miał to zrobione zaślepkami od tylnych boczków tymi dużymi wciśniętymi na silikon wyglądało dobrze i do tego szczelnie było  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 14:39 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to czy zostają dziury czy są czymkolwiek łatane/zaślepiane to wygląda jak kupa. Skoro i tak niedługo będziesz spawać te dziury to załóż spowrotem te listwy. Nic wielkiego się nie stanie, jak jeszcze trochę sobie tam pobędą, a przynajmniej samochód wyglądać będzie normalnie.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 15:28 Temat postu: |
|
|
| Nie zasłonisz niczym to też nic sie nie stanie woda i tak w drzwi leci po szybie i spływa dołem po odpływach więc nic mu nie bedzie jak i tędy coś wpadnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 17:54 Temat postu: |
|
|