| Autor |
Wiadomość |
Mandolina (Opole)
 Pochwał: 16
|
Wysłany: Pon 18 Lut, 08 22:48 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Ale jak widzisz Bilo nikt nie potrafi dokładnie powiedzieć można czy nie można a jeśli można to jak to zrobić żeby było legalnie . |
Bo nikt nie wie, każdy szuka w znajomych mu przepisach i może opierać się jedynie na własnych domysłach.
| Cytat: | Zamiast udzielić fachowej odpowiedzi , potrafią tylko wytykać innym błędy i co najwyżej powiedzieć ,, wg mnie............ ,,
|
Twoja własna wypowiedź tyczy się także samego Ciebie, bo sam nie wiesz jak to jest z tymi zderzakami a wymagasz żeby ktoś Ci podał gotowe rozwiązanie na talerzu.
Bardzo dobrze, że ludzie wypowiadając się używają zwrotu :według mnie... bo dzięki temu możesz wiedzieć że ich wypowiedź jest jedynie domysłem a nie sprawdzoną i pewną informacją.
A bardzo prawdopodobne masz tu dwie wypowiedzi:
| Cytat: | | A według mnie jedynym w 100% legalnym sposobem nieposiadania zderzaków było by wbicie adnotacji w dowód rejestracyjny o braku konieczności posiadania zderzaków. |
| Cytat: | | Jest jeszcze cos takiego jak homologacja pojazdu Procedure homologycyjna auto przechodzi ze zderzakami ktore sa elementami stanowiacymi o bezpiczenstwie |
_________________ http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
kotniedobry (WARSZAWA)

|
Wysłany: Wto 19 Lut, 08 7:58 Temat postu: |
|
|
To chyba proste i logiczne , ze jakbym wiedział to bym sie nie pytał ........
A takie fora są po to żeby się czegoś dowiedzieć , i liczyłem na to że na moje pytanie odpowie osoba która jeździ legalnie bez zderzaków i na tym temat się skończy , a jak sam widzisz temat ma dwie strony i nic z tego nie wynika <peace> _________________ WWW.KOTNIEDOBRY.TNB.PL
www.fiat-furious.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
The Polak (Rawa Mazowiecka)
![]()
|
Wysłany: Wto 19 Lut, 08 8:22 Temat postu: |
|
|
wynika, wynikło to:
| Mandolina napisał: |
A bardzo prawdopodobne masz tu dwie wypowiedzi:
| Cytat: | | A według mnie jedynym w 100% legalnym sposobem nieposiadania zderzaków było by wbicie adnotacji w dowód rejestracyjny o braku konieczności posiadania zderzaków. |
| Cytat: | | Jest jeszcze cos takiego jak homologacja pojazdu Procedure homologycyjna auto przechodzi ze zderzakami ktore sa elementami stanowiacymi o bezpiczenstwie |
|
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sigo (Katowice)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Wto 19 Lut, 08 20:24 Temat postu: |
|
|
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Siexon (Jelenia Góra)

|
Wysłany: Czw 21 Lut, 08 17:55 Temat postu: |
|
|
Fajny Bandzior!  _________________ Maluch to jest potęga,maluch najlepszy jest,
malucha] trzeba szanować,bo to fura The Best!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Czw 21 Lut, 08 21:31 Temat postu: |
|
|
Bok - ujdzie
Tył - ***a, prawie jak korwetta
Przód - M_A_S_A_K_R_A |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

|
Wysłany: Wto 22 Lip, 08 22:24 Temat postu: |
|
|
Mój kumpel jeździ bez zderzaka (przedniego) w małym już 1,5 roku.
Zatrzymali go raz i powiedział ze "zderzak ściągłem do malowania,a do szkoły muszę czymś jeździć" i go puścili. Rejestracje wrzucił za szybę i myka bez zderzaka  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Wto 22 Lip, 08 22:41 Temat postu: |
|
|
To żeś kotleta odgrzał... _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

|
Wysłany: Wto 22 Lip, 08 23:31 Temat postu: |
|
|
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 23 Lip, 08 11:25 Temat postu: |
|
|
Widać że kolega Bilcok lubi kotlety odgrzewać. To już nie pierwszy  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|