Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
czerwony FL P4 90'
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:27    Temat postu: czerwony FL P4 90' Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Chciałbym Wam przedstawić moje oczko w głowie,jakim jest Fiat 126p 90 rok o przebiegu 35kkm Smile Autko przez 18 lat stoi w garażu. W sierpniu tego roku zmarł mój dziadek [*] ,po czym maluszek stał sobie w garażu i nikt go nie odwiedzał. Pewnego dnia poszedłem do garażu i pomyślałem sobie, zrobię to dla Ciebie, będę dbał o niego tak jak Ty dbałeś...
kilka fotek przedstawiających maluszka
przed jakimikolwiek zabiegami Smile

małe pucowanko felg papierem ściernym...

aktualny wygląd Smile - tylne felgi zrobione Smile

sesyjka, chyba wrześniowa

plany :
- lampki na biało,tył 50/50
- gleba (jest)
- wydech - (zrealizowane)
- śrubki na czerwono przy felgach (przemyślane,nie będzie)
- felgi piaskowanie i malowanie na srebrno (są odremontowane ale na jasny popielaty) Smile
z góry dzięki za komenty,pozdrawiam!

Ostatnio zmieniony przez pyrcio_90 dnia Wto 25 Sie, 09 21:34, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no w końcu !jaki zadbany Smile Shocked obyś szybko zrobił t co planujesz:) powodzenia:)
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brat bliźniak Mr. Yellow mam nadzieję,że uda się zrobić to co napisałem Wink

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może wrzuć miniaturki, bo mi żadna fotka nie działa... po tym "ulepszeniu" imageshack to już mi w ogóle ono nie działa, chętnie bym zobaczył twojego maluszka Wink

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aż nie wiem co powiedzieć, dawno już nie widziałem FSM'a który byłby w takim fabrycznym stanie.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak ale już niedługo... Wink

pyrcio_90 napisał:
plany :
- lampki na biało,tył 50/50
- gleba
- wydech
- śrubki na czerwono przy felgach
- felgi piaskowanie i malowanie na srebrno Smile

Swoją drogą trochę szkoda, no ale... Wink

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to są rzeczy które jak zrobię,to będę mógł wrócić na fabrykę w ciągu jednego dnia Smile także nie ma się co stresować,linki poprawiłem Smile dzięki wielkie za miłe słowa Wink

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rób mu nic

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podoba mi się ;] a lakierek szczególnie mi się podoba.
ja wiem czy szkoda? niech robi co chce ze swoim malcem ważne żeby mu się to podobało no i ma jakąś wizję Wink

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:
to są rzeczy które jak zrobię,to będę mógł wrócić na fabrykę w ciągu jednego dnia Smile także nie ma się co stresować

Oby. Bo ja mam wrażenie, że teraz trudniej spotkać na ulicy zadbanego fabrycznego FLa niż nawet ST. Wink

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
ja mam wrażenie

to nie wrażenie,tak jest Wink ale przecież lampki czy nawet wydech,to nie spawanie,malowanie,czy klejenie spojlerów,ogólnie ma zostać prawie oryginał z niewielkimi przeróbkami...
chciałem priva napisać lamie a plusa dałem Razz

Wstawiaj miniatury zdjęć a nie całe:!: //Lama

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:
zrobię to dla Ciebie, będę dbał o niego tak jak Ty dbałeś...

Piękne postanowienie, mam podobne, podoba mi się twoja postawa, a co do P4 - śliczniutki, naprawdę śliczniutki Smile

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fakt bardzo ladnie utrzymany , mojego tez dostalem od dziadka w takim stanie Smile
Dbaj o niego Smile
pzdr

Ostatnio zmieniony przez andrzey dnia Czw 04 Gru, 08 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mmm... piękny maluszek, wygląda jak newka Shocked ... co do planów to jest OK- można powiedzieć, że to będzie lekki ("ze smakiem") lifting FL'a Wink Powodzenia!
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tylko jedną brutalną prawdę. Kup dupowóz, a tym jeździj tak, żeby NIGDY nie rozbić.

Zmiany przeprowadzaj tylko odwracalne, bo Cię zakatujemy.

Mam najlepszą "bazę" z nas wszystkich - przepraszam jeśli kogoś uraziłem Faja

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym go zostawił w 100% oryginalnego, nawet koloru felg bym nie ruszył.

Mochu gdzie masz tą bazę, jakiś nowy nabytek Question Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napisałem MAM, a powinno być MASZ Mr. Green

Nowy nabytek mój już pocięty Twisted Evil

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wreszcie jakis ladny maluch na forum. super jest:)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piekny FL widac ze prawie nówka dbaj o niego pozdro
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz naprawdę świetny egzemplarz, niech Bóg Cię broni aby go skrzywdzić, śliczny maluch, mało teraz takich więc tymbardziej oszczędzaj go Wink nie rób mu tego co planujesz bo to nie pasuje do malca który wyglada jak nówka, uwierz jemu juz nie potrzeba więcej aby ludzie go podziwiali...

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śliczność jaki mało na tym świecie Shocked Shocked Shocked Daj mu szersze fele 12stki pomalowane na kolor jakim malowali felgi w fabryce z czarnymi dekielkami z napisem FIAT Wink
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daruj sobie czerwone srobki...nie wszystko co seryjne jest ladne Smile
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze jestem zachwycony,nie wiem co powiedzieć Smile fajnie że wam się podoba Smile nie martwcie się,zmiany to tylko odwracalne będą Smile kupie 2 nowe pomarańczki na przód,bo jedna była pęknięta,a reszta będzie robiona na biało czerwono,zero naklejek itp. kończe z chodzeniem bokami i kręceniem na 2 do 50 km/h...będę się powoli bujał Smile

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem młodszy od ciebie ale już wiem co nie przystoi, takie co masz to bym trzymał w garażu i to w pokrowcu Very Happy na zloty. A 50km/h na 2 to masz alledrogo i szukaj malucha za 200zł. Opamiętaj się!!! Rolling Eyes
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mam(masz) najlepszą "bazę" z nas wszystkich - przepraszam jeśli kogoś uraziłem Faja

Cytat:
Śliczność jaki mało na tym świecie Shocked Shocked Shocked

Wolf88 napisał:
wygląda jak newka

Aron napisał:
śliczniutki, naprawdę śliczniutki

no tak Razz umyję,zakonserwuję i nie będę jeździł Very Happy dzięki na prawdę za te słowa Wink
jeszcze raz powtarzam...jeśli tuning to tylko odwracalny,nie spawanie,malowanie Wink

zmien te fotki na miniaturki, prosze Cie Wink //Harnas
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 1 z 12

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński