Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czerwony elx 1997

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
borczyk

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 11:02    Temat postu: Czerwony elx 1997 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam .
To i ja też pochwale się swoim maluszkiem , a jest to jak w temacie czerwony elx z 97 roku zakupiony przez szwagierkę w salonie a dwa lata temu trafił w moje ręce i trosze o nim zapomniałem z braku czasu i konieczności zrobienia w nim podłogi Sad i jeszcze paru innych miejsc zjedzonych przez rdze. Aktualnie maluszek się już spawa czyli żmudne wyplewianie największego wroga ale wszystko idzie w odpowiednim kierunku wiec mam nadzieje że zgodnie z moim planem na wiosnę wyjedzie ładny elegancik Very Happy

Ostatnio zmieniony przez borczyk dnia Sro 14 Gru, 11 23:00, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 11:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JEJ... fajna tablica Very Happy

zaglądałeś już pod wykładzinę, żeby zobaczyć jak podłoga wygląda?

PS
jak klikniesz na fotkę to po prawej masz "Umieść miniatury tego obrazu" Wink

Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O"JEJ"
więcej fotek prosim Wink

PostWysłany: Pią 09 Gru, 11 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fotki będą za parę dni ponieważ na razie prace trwają bo już jakiś czas temu zaglądnąłem pod dywan i dlatego troszkę postało maleństwo ale już podłoga jest nowa wstawiona i w jeszcze kilkudziesięciu miejsca są porobione łatki Very Happy

A zatem pora na mała foto relacje z prac Wink

[IMG=http://img825.imageshack.us/img825/8527/cimg3041c.th.jpg][/IMG]

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński