Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czerwony Bolek czyli o tym, jak Magneto kupił kol. skarbonkę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 17:46    Temat postu: Czerwony Bolek czyli o tym, jak Magneto kupił kol. skarbonkę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema Wink na początek może wypadałoby się przywitać, bo niejako, na forum jestem trochę czasu, lecz się nie udzielałem, nawet nie pamiętam czy coś pisałem Wink

Chciałbym przedstawić kolejną moją skarbonkę, jaką jest Fiacik 126p Wink pochodzi z 1990 roku, czyli 21 lat ma już na dachu Razz w sumie nie ma co opisywać, maluch jak maluch, nie jest tak cudowany ponieważ odkupiłem go od kolegi, który jest w seminarium. Ma pare wad, takich jak zatarte zwrotnice, opadające drzwi pasażera - zerwany zawias no i jak wiadomo, rdza Evil or Very Mad plany? jak narazie seria, doprowadzenie do porządku zwrotnic, hamulców które się skończyły bo słychać już trący metal przy hamowaniu, no i wytrawienie rdzy. Co będzie potem, zobaczymy. Zostać, zostanie raczej, chyba że mnie mega zaskoczy rdzą. Rajdówki nie będę robił, bo wiem że potrzeba trochę funduszu na to, by zrobić to ze smakiem, więc nie będę się porywał z motyką na księżyc... zresztą, zraziłem się do rajdówek jak się naoglądałem, jak dzieci robią z fajnych maluchów złomy..

Trochę zdjęć:

Narazie zajmę się progami, póki nie są jeszcze zjedzone i nadkola które są jeszcze zdrowe, zabezpieczę, ten chory, również zabezpieczę, by przez zimę nic go nie chrupało... I te ochydne lusterko pasażera musiałem zdjąć bo już mnie wkurzało okropnie Razz

Przy okazji może zaprezentuję o 2 lata młodszego brata bliźniaka, a tak o Smile

Narazie Wam starczy Razz

Ostatnio zmieniony przez Magneto dnia Czw 24 Lis, 11 19:03, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popraw linki do zdjęć i wrzuć minaiturki

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poprawiłem, chyba powinno być okej teraz Smile
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Troche pracy czeka przy maluszku ale glowa do góry ja przy swoim dziadku też mam dużo do roboty Very Happy
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no troszkę się napracujesz ale malczany spoko Smile
Powrót do góry
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem, wiem Smile ale póki co, śrubokręt w podłodze tylko w dwóch miejscach wszedł, więc nie będzie źle może Smile mam nadzieję że jak coś to pomożecie Wink
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam szczerą nadzieję iż obydwa zostaną w stanie seryjnym bo każdy przecie o tym wie że najładniejszy jest FL Exclamation Twisted Evil
Powrót do góry
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno seria, ale nie pełna Wink może gleba będzie taka z 5 cm w dół maks. uchylne szybki z tyłu itp Smile ale jeszcze tego nie wiem Smile na pewno nie będzie smoła na szybach itp Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 1:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie taki okropny ten egzemplarz Smile ogarniesz porobisz i śmigać będzie Smile
Ale rajdówka to też fajna sprawa tylko z głową zrobiona Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński