Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
czerwony bandzior

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
rybagosc

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 21:34    Temat postu: czerwony bandzior Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam na imię Grzesiek od 4 dni jestem w posiadaniu malucha z 1991 r z przebiegiem 108770 w stanie " do kosmetyki" plany chciałem pośmiagaś w kjs, a może jakiś replika abartham heh nie ten rocznik, a może kiedyś na maluch trophy, ech się zobaczy, pozdrawiam wszystkich zapaleńców małego pierdziela
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakieś zdjęcia Question

PostWysłany: Sro 28 Gru, 11 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie bez fotek to trochę lipton
!! Pozdrawiam
Powrót do góry
rybagosc

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://imageshack.us/g/3/p1050407x.jpg/

założyłem mu speedera dzisiaj kapkę lepiej chodzi i lepsza prezencja jest

Ostatnio zmieniony przez rybagosc dnia Sro 04 Sty, 12 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak wejdziesz w link to po prawej dolnej stronie masz taką niby tabelkę z napisem"get links and codes for all images" pod tym napisem klikasz na napis "direkt links" zmieniasz na "BB codes" i kopiujesz to co ci wyskoczyło poniżej na forum
Wink

Ostatnio zmieniony przez poloska dnia Sro 04 Sty, 12 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
rybagosc

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szybko się uczę hehe
Powrót do góry
damianno1996

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek z moich okolic można powiedzieć Very Happy
Ładny nawet Very Happy
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo kolejny z kuj-pomorskiego:-)skad jestes kolego,czyżby Radziejów?
Powrót do góry
fajamaluch

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radziejów ... znane okolice ,gm. Osięciny Mr. Yellow
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kujawsko pomorskie się zbroi Smile

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to już na prawdę blisko Very Happy 12 km Very Happy
Ja jestem z Bądkowa Smile
Powrót do góry
rybagosc

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze nie zdąrzyłem przerejestrować ja jestem z człuchowa woj pomorskie jutro zrobię uaktualnienia założyłem z tyłu nowe amorki i obniżyłem kapkę tył jakie 3- 4 cm nie ma już pozytywu teraz szukam felg
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 05 Sty, 12 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde kujawy się zbroją fajnie Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 8:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem jakich felg szukasz ale mam alu z oponami na sprzedanie.alu z poldka piecioramienne z oponami z ładnym bieznikiem.pozdro

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z Tad czy z Tamtad,witamy nowego maluchofana, wazne ze jest Nas coraz wiecej:D
Powrót do góry
jakrzes (Ludwinowo/Włocławek)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na sezon może niezły spocik się szykować widzę Very Happy
Powrót do góry
rybagosc

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 13:57    Temat postu: http://imageshack.us/photo/my-images/850/sdc11970i.jpg/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://imageshack.us/photo/my-images/850/sdc11970i.jpg/

Zmiany zmiany zmiany !!! Wwyspawana podłoga, nowy próg, odelzony srodek wraz z masą bitumiczną, w drodze przedni resor na 11 cm, spręzyny tylne nowe cięte 1 zwój nowe amorki a także obrotek lumela i pare innych pierdółek po przemyśleniach auto robię do KJS, więc zacząłem tak jak pisano czyli najpierw opony zawiecha hamulce kubły klata potem silnik skrzynia i reszta 11 Lutelgo startuje w objeżdzawce motul rallyland bardziej turystyczne póki seria chce zobaczyć co i jak w KJSACH biega a jak mi się spodoba te będzie wiećej przeróbek

PS coś nie moge wkleić zdjęcia normalnie nie mam wogóle tej tabelki PO PRAWEJ
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński