Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czerwonek by Adrian :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
dieludolfs (Włocławek)

PostWysłany: Pon 19 Gru, 11 0:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak mi się podobają te fotele... Smile

Das Auto ist nicht schlecht...
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 13:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie z dziś Wink

I tak poczeka aż "zima" się skończy :p

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 18:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny "pokrowiec" Laughing

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poloska lepsze to niż nic Razz
Przy okazji pochwalę się motórem. Very Happy

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

motorek zacny
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O jaka piękna Exclamation Surprised
Daj się przejechać Very Happy Laughing
To się nazywa profesjonalny remont Wink

PostWysłany: Pią 06 Sty, 12 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. motorek fajny ale i maluszek nie gorszy elegancik czyj? Very Happy
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jasiek_prl oby dwa maluszki moje Wink

PostWysłany: Sob 07 Sty, 12 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. i kto tu o kryzysie mówi jak ludzie po 2 auta mają Laughing Czyli elegaqnt na codzień a FL od święta? Cool
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś go odpaliłem Smile Wziął od pierwszego Very Happy Kocham go ♥ Jest zajebisty w wszystkim! Very Happy

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale skubany ładne jest ! el też Mr. Green pozdrawiam. Ps który rok eleganta ?
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Kocham go ♥ Jest zajebisty w wszystkim! Very Happy

No i tak trzymaj dalej Very Happy

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 23:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Elegant jest na forum. 96 Smile
Co do tego FL'a to jestem mega f chój zadowolony Exclamation Hamulce ma takie że zatrzymuje się na już, odpala od razu po długim postoju ( gdzie mój EL kręci kilka razy żeby zaciągnąć paliwo), no i ma swój klimat Exclamation Cool

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

up
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 18:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś zrobiłem parę fotek Smile

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

np ladny maluszek dbaj o niego i nie pozwól rudej francy szalec na nim byś mu porządna sesje zrobił
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na każdym wstawionym przez ciebie zdjęciu tego FL-a czegoś mi brakowało.
Teraz już wiem co to jest, po prostu brak tu czarnych tablic Cool

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez swojego kocham <333 i jego zone niewiadówke tez <33333 sory za OT auto super sie prezentuje
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 27 Mar, 12 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś stwierdziłem że akumulator jest kaput Sad Umyłem go i przymierzyłem czarne blachy :

A tu już normalne :

Stwierdziłem że chyba muszę zainwestować w łezki Cool

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 28 Mar, 12 7:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz Mr. Green

PostWysłany: Sro 28 Mar, 12 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O i z czarnymi blachami zupełnie inny samochód Very Happy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński