Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czerwona Strzala 1990 by Chudy Magik
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 15:15    Temat postu: Czerwona Strzala 1990 by Chudy Magik Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj stałem sie szczesliwym posiadaczem juz drugiego w swojej kolekcji Malucha XD Wybor trafil na czerwonego Fl-a ktory stał z kartka sprzedam I własciciel wazny przeglad i OC Cena XXX zl Confused no i oczywiscie telefon

Auto po dokladniejszym obejrzeniu wydalo mi sie godne uwagi wiec zadzwonilem.. w słuchawce starszy meski glos opowiedzial swoja historie maluszka... i zdecydowalem sie Very Happy Razz pojechalem po pieniadze i na nastepny dzien juz pisałem umowe K-S Very Happy Razz Autko Pali dobrze zawsze za pierwszym razem.. wada jest to ze ma na sobie 3 odcienie czerwonego Very Happy Razz wiec malowany bedzie Very Happy

Tak wyglada po czesciowym wybebeszeniu srodka bo po wyciagnieciu z garazu tego dziadka był bajzel jak z przed 20 lat Very Happy

W planach jest przerobka go na klasyka ale moze w innym kolorze zobaczymy co z tego wyjdzie bo trzeba miec kupe czasu by go doprowadzic do stanu klasykowego Very Happy Razz

W domu po bardzo dokladnym obejrzeniu stwierdzilem ze ma bardzo zdrowe progi,Maglownice Exclamation Pare pecherzy, prosty dach, nie byl bity, i ze olej z niego nie cieknie (Jak z zielonego Rally Style) Twisted Evil teraz szukam gratow do iniego takich jak chomowane zderzaki Very Happy Very Happy (Sigo Odezwij sie w koncu co z nimi)

ze zmian jakie beda to klosze 50/50, wupex by home, centralny zamek (bankowo) i dobre radio Very Happy Razz ale zobaczymy co wyjdzie w praniu Very Happy Razz

Dziekuje za obejrzenie i czekam na sugestie i komentarze Very Happy Razz
Pozdrawiam Marcin Wypych
Powrót do góry
zdun90 (Kalisz)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 15:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratuluje nabytku! życze powodzenia w dalszych pracach. Wybebeszanie i rozbieranie to jest to co lubie najbardziej:D pozdro
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już mi się podobają twoje plany Smile działaj! Cool
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uderzaj szybko na karwińską na szrot, tam widzialem ladne chromy... na pierwszy rzut... wygladaja elegancko;]
a maluszek... ladnie wyglada... a jaka cena?
na Motodromie mozna sobie pojezdzic za 10zl/godz Question Twisted Evil

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cybul słusznie prawi, na Karwińskiej są eleganckie chromiki po 50 PLN za sztukę Very Happy

Zacne plany Wink Pojawiłbyś sie kiedy na spocie Very Happy

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malec widać taki dziadkowy ale to tylko dobrze o nim swiadczy. FL- a robić na klasyka to tak troche nie pasuje moim zdaniem wszyscy nagle teraz chromy i na siłe robić chcą klasyki.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olej chromy,bo z FL'a nie zrobisz klasyka Wink
FL na szerokich plus boczne listwy będzie oryginalnie.Ja bym go zostawił tak jak jest.

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Olej chromy,bo z FL'a nie zrobisz klasyka Wink
FL na szerokich plus boczne listwy będzie oryginalnie.Ja bym go zostawił tak jak jest.

O chyba nie tylko ja tak uważam Smile Ładne orginalne ciemne zderzaczki i wszyskie inne elementy też odnowić na czarno i bedzie naprawde o niebo lepiej niz taki naciągany klasyko kundel
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym go za to na P4 widział , też by nabrał lekkiego charakteru klasyka , kompromis między chromem a szerokim plastikiem ;]
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Ja bym go za to na P4 widział

Tu się zgodze

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale panowie ja jeszcze starych zdrezakow nawet nie sciaglelem Very Happy Razz a wy juz z p4 Very Happy Razz
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem,ile dałeś za to auto,ale wg.mnie to nie jest dobra baza na zrobienie klasyka-szczególnie z eFLa.Prędzej już na rajdówkę.A jak zamierzasz wrzucać porządne audio,to już też nie bęzie pełen oryginał.Albo albo-bo pomieszanie styli jest nie smaczne (wbrew temu co myślał Poznański)
Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobre radio ... chodzilo mi o to by przynajmniej gralo .... bo terazniejsze lezy w schowku na ostatnim zdjeciu ... jest spalone ... ja tez mysle ze mieszanie styli niesmaczne jest ale no coz ... o gustach sie nie dyskutuje Very Happy Razz
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie mając dwa Kaszle można sobie na jedną mało nie subordynację pozwolić...Ale z avatarka wynika,że Elegant jest całkiem przyzwoity,więc o bezguście bym Cię nie podejrzewał?
Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Pon 22 Gru, 08 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety dwa kaszlaki bede mial tylko do marca .. bo nie bedzie mnie stac na ubezpieczenie dwoch Razz ahhh ci biedni studenci Razz chyba ze znajde dobrze platna prace albo szybciej skoncze czerwonego na klasyka Very Happy Razz

rally style mial dzwon z przodu i nie ma juz halogenow i jest troche pognieciona przednia scianka i prawy blotnik ... moze juz ktos chce go zaklepac ? ale powiem raczej ze pojdzie przez allegro od zlotowki bo raczej w kiepskim stanie jest ... Very Happy Razz Sad Sad Sad szkoda bo zostawil bym go do upalania na niskich łakach...

a co do chromowanych zderzakow to sigo mial sie odezwac ... ale jakos nie ma czasu Very Happy Razz
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Pon 22 Gru, 08 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wogóle ktory to rok tego czerwonego?
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Pon 22 Gru, 08 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1990 - pisze w temacie Razz
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Sro 24 Gru, 08 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhh wigilia juz za pasem Very Happy Razz i nie mozna nic robic tylko trzeba z rodzina siedziec Very Happy : P wiekszosc gratow do kaszla przyszla juz poczta lub kurierem Very Happy Razz

plany nieco sie zmienily Very Happy Razz beda zalorzone fele od CCS cb + antena biale kierunki z przodu z tyli i z boku i orginal chromy (sigo sie w koncu zdecydowal) troche inaczej go pol=maluje niz w orginalnym pomysle Very Happy Razz bedzie czarno czerwony z tribalem na laczeniu kolorow Very Happy Razz

remont blacharki in progres Very Happy Razz trzeba wstawki robic i przygotowywac autko na sezon Very Happy Razz to moze w przyszlym roku pojade na jakis spot Very Happy Razz

Wesołych swiat i szczesliwego nowego roku zycze Very Happy Razz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 25 Gru, 08 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jakiś custom się szykuje Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Czw 25 Gru, 08 15:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak jakby ale nie bedzie wsi z niego zrobionej ... tylko tak delikatnie Very Happy Razz by ladnie wygladal Very Happy Razz no i oczywiscie grzebniety silnik tylko tak tez skromnie Very Happy Razz walek 385 Razz i glowica na -5 mm Very Happy Razz i tlumik na bazie polonezowego Very Happy Razz fajny wydzwiek ma Very Happy :p wiec bedzie wkurzał saiadow Very Happy :p
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 25 Gru, 08 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plany co do tego maluszka mi sie nawet podobają ciekawe jak to bedzie wyglądac ale mysle ze bedzie miał smak Very Happy dobrze ze nie bedzie to wsiowóz tylko taka lekka modyfikacja Razz Powodzenia w pracach Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Pon 29 Gru, 08 1:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troszke podziubalem przez swieta i powiem ze sie zlekłem jak zobaczylem troche dziur ale bylem dzisiaj u blacharza i autko na dniach bedzie jechac na spawanie tego Razz nie jest zle Razz moze byc gorzej ... ruda zerzarla kawalek blotnika i podlogi pod siedzeniem Very Happy Razz

Dla blacharza flacha za robote + czesci Very Happy Razz bedzie tanio i dobrze Very Happy Razz
a dzis to zapierniczam do urzedu by go zarejestrowac Very Happy Razz

Pozdrawiam Very Happy Razz czekam na komentarze Very Happy Razz Razz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 29 Gru, 08 1:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapowiada sie neizły zgniłek Razz Moja rada, skuj cały ten bitgum z podłogi to moze znajdziesz coś jeszcze a jeżeli nei to przynajmniej na przyszłość będzie spokój. Aha no i mam madzieje że spod kanapy tylnej też ogarnąłeś temat ...
Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Pon 29 Gru, 08 1:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak mowilem nie jest zle Very Happy Razz a bigumitu nie ma co ruszac bo jest zdrowo procz tych dziur Neutral Razz bo kulem to gowno przy prowadnicy fotela i daalej jest sam podklad i zero rudzej Very Happy Razz
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 29 Gru, 08 1:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też tak mówiłem, a jak jednak skułem cały to się mocno zdziwiłem.
Lepiej zrobić raz a porządnie a nie ciągle poprawiać

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński