Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czas

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
PtaQ (Q-cienko)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 14:59    Temat postu: Czas Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do Administratora niniejszego forum.
Chciałbym zaproponować ustawienie czasu dla tego forum, gdyz godzina w której wstawiany jest post, a godzina jaka jest przy nim wyswietlana to równie 120 minut róznicy.
Pozdrawiam WebMastera.
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W profilu masz ustawianie strefy czasowej.. ozdrawiam..

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy....przepraszam
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak to sie stało ale teraz specjalnie to sprawdziłem.

Rzeczywiście domyślny czas na forum GTM+1 nie jest dla polski, zamiast tego trzeba ustawić GTM+2.

Postaram się automatem zmienić wszystkim czas na forum, jak ktoś che to niech sobie sam zmieni na GTM+2.

PostWysłany: Nie 04 Maj, 08 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czemu mimo, że jest 20:57 na forum jest napsiane że jest teraz 19:46...

PostWysłany: Nie 04 Maj, 08 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qulek napisał:
W profilu masz ustawianie strefy czasowej.. ozdrawiam..

iwec zmien tam Wink
Powrót do góry
micha$

PostWysłany: Nie 04 Maj, 08 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A pozostałe 15 minut?
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 04 Lis, 08 12:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj zauważyłem że na stronie głównej forum (nie mylić ze stroną główną portalu) np ostatni post pokazuje mi właściwą godzinę, lecz gdy wchodzę w podforum to już pokazuje godzinę wcześniej, jak przestawię w profilu strefę czasową, to wtedy dla strony głównej forum mi się nie zgadza. Co powinienem zrobić żeby to ze sobą zgrać?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński