Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Czarna Bestyja VS Bosmal Cabrio

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 27 Cze, 10 11:22    Temat postu: Czarna Bestyja VS Bosmal Cabrio Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy wszystkich czytajacych Smile wreszcie doszedl do skutku dlugo planowany i oczekiwnay przez nas obojga spot Smile
Ze wzgelgu na to ze kropek nie ma jeszcze prawka ja musialem sie wybrac z wizyta do niego:) W droge ze mna mial wyruszyc pelek126p ale niestety wyszlo tak ze nie mogl sie ze mna zabrac Sad
Jednak postawilem ostro na swoim i pojechalem sam:) Zrobilem 334km "bezawaryjnej" jazdy i wreszcie dotarlem na miejsce Smile Co ciekawsze 40 km od domu zauwazylem dziwna, siwa smuge za mna ....
otworzykem klape tylna i zobaczylem silnik caly zarzygany olejem jak i rowniez komore silnika w takim samym stanie... nie wiedzialem co jest grane Crying or Very sad pomyslałem sobie krotko: "Jesli przejechalem 40 km to przejade jeszcze prawie 300. Maly damy rade?? - Pewnie ze damy !!Smile" i ruszylem w dalesza droge Smile Na trasie dokupilem olej i dolewalem go co jakis czas gdyz silnik wiekoszosc wyrzucal na zewnatrz chlapiac mi cale obudowy i komore;/ wkoncu dojechalem do celu, malec mnie nie zawiodl i ostro trzymal ciagle 70-80 km/h. a oto fotki z pierwszych chwil po przyjechaniu i wspolnych wyprawach Smile

sniadanie w McDonalds po wczesniejszym melanzu calonocnym Laughing Laughing

wiecej fotek niebawem bo krpoek ma cienkiego neta ;/ ale ja to nadrobie Smile jakby co pisal serek bo nie pamietam hasla do swojego profilu Confused

U Kropka wjechalismy na kanal i okazalo sie ze wyciek byl skutkiem wydmuchania uszczelki pod glowica ;? malec ujechal na tym prawie 300km Shocked Crazy Ostaro zabralismy sie do remontu przy okazji wyszlo na jaw to ze jedna ze szpilek resora urwala sie podczas drogi Shocked Resor trzymal sie na jednej szpilce. Obejma mocno odchylona, jedyne co zapobieglo wypadnieciu resora to to ze gumowe podkladki zaparly sie w obejmie.

Plan na dzisiaj byl krotki ;p Jechac rano na gielde i dokupic kilka tajli :p wieczorem fotki Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 27 Cze, 10 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widać sie maldonami poszlało XD
Noo taki wyciek hmm ja bym nie jechał za uja szkoda motorka by mi było no ale ważne że dojechałeś Smile
co do przodu to nie zdarło Ci oponek ??
bo negatyw masz nie mały XD
miejsce do poszalenia fajne i uwaga pod koniec lipca chciałbym wpaść tam w te okolice może serek też dasz rade wtedy ?? Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28 Cze, 10 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakbys Stasiu126p dal rade wbic do Kropka tak w polowie lub pod koniec sierpnia to napewno sie spotkamy SmileSmile
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 28 Cze, 10 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no... i oto seria zdjęć obiecanych już po spocie ale spokojnie szykowany jest drugi i to jeszcze w te wakacje Smile Laughing bosmal trochę ucierpiał ale ma się nawet dobrze... prócz przegubów i zabieraków to mam wszystkie elementy do wyeliminowania awarii... jutro zostanie umyty i postawiony w róg garażu czekając na leprze czasy a teraz ostro się biorę za EL by teraz nim dla odmiany pośmigać w drugi spot... było lepiej niż się okazało wręcz ostro ...hehe dużo by można tak gadać to trzeba poczuć ... osobiście ja i serek nie żałujemy że nie było nas na zvolen-iu ... my mieliśmy własny zjazd Smile w poszukiwaniach ciekawych miejsc do fotek znaleźliśmy także ładnego rarytasa jeszcze na P4 Smile osobiście nie mogę się doczekać kolejnego spotu Very Happy serek zapewne doda też trochę fotek

Temat odblokowany //m.a.x.x.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 06 Lip, 10 19:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek napisał:
bosmal trochę ucierpiał ale ma się nawet dobrze...

za to jak traktujesz Bosmala powinni Cie wykastrowac Crazy
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński