Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Co zrobiliście dziś dla swojego Malucha / co sie wydarzyło?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 228, 229, 230  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarne boczki wyladowaly w srodku. Rekord dostal nowy potencjometr teraz mozna go wylaczyc w koncu Wink . Atmosfere polepszyl matowy plak Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masaż tyłka w postaci testowego umc umc umc system'u zyli dwa porządne basowe głośniki na test pod fotelami Mr. Green
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 18:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama to prawie jak wibrator Laughing

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żebyś wiedział Devil
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Shocked Lama, skąd Ty wiesz jak to jest z wibratorem? Shocked

Nie, żebym coś miał do tego, Ty mój Perwersie Twisted Evil
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałem okazję pojeździć w Subaru impreza STi wersja skandynawska z podgrzewanymi i masujacymi fotelami Very Happy no i niestety moje sie chowaja
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po formalnej sprzedazy dzis moj byly maluch opuscil moj garaz. Godzine po odbiorze dostalem telefon, ze maluch stanął po 60km , wyjebao obejmy razem z teklą, a z bloku leje sie olej , malec nie odpala Laughing

KoHam ten samochod Cool
Powrót do góry
4est (Jarosław - RJA)

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurtka Laughing wyobrażam sobie jak chłopek musiał *ujami rzucać Lol

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A za ile ty mu to cudo sprzedałeś??
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A za ile ty mu to cudo sprzedałeś??

pincet pindziesiat Mr. Green
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ło jo joj, no to miał powody do wqrwienia
miej nadzieję że w twój temat tutaj na forum nie wejdzie Devil
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama napisał:
miej nadzieję że w twój temat tutaj na forum nie wejdzie Devil

eee... dlaczego? Wiesz, w sumie sam silnik byl tyle wart, a ze na szybko poskrecalem tlumik to ni moja wina Laughing po prostu śrubki sie odkrecily, dokreci, doleje oleju i dalej bedzie chulac, no chyba ze jechal bez oleju pare km i zatarl... Razz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POdpisal ze jest świadomy stanu technicznego Question
Podpisał. To niech się goni banany prostować.
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Razz

Dodam tak troche ze od malucha nie odchodze, wspolnie z kumplem realizujemy/zaczynamy realizowac pewien ekstremalny projekt... ale to moze kiedys pozniej o tym napisze Smile Prawdopodobnie bedzie to najszybszy 126p w Polsce Mr. Green
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalozylem halogeny. jeszcze nei podlaczone ale jzu zalozone
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalozylem nowe radyjko Smile niedlugo fotki w moim temacie Smile gra cudownie Very Happy

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 19:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj pojechalem nim do Przedborza (35 - 35 km) tak sobie na przejazdzke. Po drodze wpadlem do Sebcyca bo mial otawrty warsztat.. spotaklem tam tez Kesa. Pogadalismy troche Wink . Dzisiaj zas pojechalem nim do Lidla po zakupy Wink Niesamowite ze ludzie ogladaja sie za malcem Cool

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bilo to co pszesz brzmi rewelacyjnie.. taki maly of troche tak zazroszcze wam tej ekipy z forum i tych spotkan przy malcach ..
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem bardzo zadowolony z tych znajomosci Wink Zawsze moge liczyc na ich pomoc Cool Jesli masz czas i banke wolnej wachy to mozesz zawsze wpasc Very Happy ale urwe ci te dolne halogeny wtedy Laughing Laughing

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj.. obiecuje ze wytne zderzaki i je ladnie schowam i wkomponuje..
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 31 Sty, 08 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprawiłem klakson, aparat zapłonowy styki przeczyściłem, oleju dolałem, biteż poprawiłem tam, gdzie odpadł podczas poniedziałkowego wymiany układu kierowniczego Laughing wczoraj ustawiłem zbieżności Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 01 Lut, 08 9:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja wczoraj woziłem dziadków po Krakowie i byłem na SPOCIE ale z terytorium byłem SAM - normalnie wstyd Exclamation
Wlałem mu do baku i wieczorkiem postawiłem w "bezpiecznym" miejscu.

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 01 Lut, 08 14:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odwiedzilem szrot i korek z baku wzialem bo moj sie zacina, a w drodze powrotnej przekreciło mi 88 000 km Razz
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 01 Lut, 08 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj pojechałem się dowiedzieć o różne ceny części. A że miał ostatnie nowe zwrotnice to zaraz zakupiłem, bo i tak mam do wymiany Laughing ale kiedy wymiana to nie wiem Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 01 Lut, 08 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaplanowalem na dziś poraz pierwszy jazde na zajęcia na uczelnie ale mnie zmielo i zdycham w łóżku.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 228, 229, 230  Następny
Strona 4 z 230

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński