Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Co zrobiliście dziś dla swojego Malucha / co sie wydarzyło?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 213, 214, 215  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
4est (Jarosław - RJA)

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naoliwiłem linkę gazu bo sie zacinała, dolałem płynu do spryskiwaczy Razz

Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tą panią a avatarze też chyba naoliwiłeś... Laughing

edit:

Kupiłem poduszki pod skrzynię i silnik.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odwiedziłem go w garażu, stwierdziłem, że stoi na kapciu. W tyg. wybiorę się na przepalenie Wink

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 22 Sty, 08 8:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj juz nie miałem siły pisać ale znów spędzilimy pół dnia ze sobą. Więcej w temacie.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj poznym wieczorkiem wyprzedzilem Audi A4 Very Happy redukcja z czworki na trojke i z 50 do 80km\h heja z dzika satysfakcja Very HappyVery HappyVery Happy Minalem go jakby stal. Poza tym sprawdzilem przerwe na swiecach i ostatecznie wyrzucilem owiewki z bocznych szyb.

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 14:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chwala ci za owiewki Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja pojechałem nim dziś po zeszyty do kolegi Confused Wczoraj rozebrałem deske, żeby plastiki doprowadzić do należytego stanu Smile

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wychlastałem dziurę w tunelu... Twisted Evil

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
4est (Jarosław - RJA)

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zalałem za 2 dychy i sie polansowałem na mieście Laughing

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fotki mu zrobilem

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
zyga89

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja załatwilem sobie za free radio daewoo na cd ;] umc umc ;d
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chwila strachu?

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostałem w prezencie radyjko Smile Blaupunkta. Co prawda kaseciak, ale lepszy niż ten mój strucel... Wink

PostWysłany: Nie 27 Sty, 08 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wracając niedawno do domu, obszedlem go w kolo sprawdzając czy nic mu nie jest i glośno powiedziałem dobranoc rozmyślając przy tym czy w dobrym miejscu jest zaparkowany.

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 28 Sty, 08 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked

Crazy
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 28 Sty, 08 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalalem do pelna i polutowalem kable z radia bo troche glupialo.
Poza tym wozilem z tylu na podlodze butelke lotosu i franca mi chyba pekla i sie rozlala....musze teraz skitrac z jakiegos szrotu gumowy dywanik bo z tego juz nic nie bedzie ;/

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 28 Sty, 08 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wymieniłem cewke na nową, spasowałem drzwi po wstawianiu przwego tylnego błotnika Very Happy

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 28 Sty, 08 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wjechałem nim w dziurę, tak że teraz czeka mnie wymiana resora.
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zkatowalem go dzisiaj bo o 22 wrocilem z roboty ... Twisted Evil

nadal mam wode w paliwie z orlenu ... Confused

kolega szym_cios i krzysztofer00 zalozyli swoje forum i maja wyj***ne na nas Laughing a temat zyje swoim zyciem ...

dla zainteresowanych http://www.pf126p.fora.pl/ Wink

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 0:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczuraz, chyba sie nie śmiejesz? Mad ....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 0:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dzis lekko nie bylo...przygotowanie samochodu pod malowanie, ostateczne ogarniecie garazu i jutro wpadamy z ciezkim sprzetem Wink

ps dodalem nowe fotki mojej zabawki...dawno nikt tam chyba nie zagladal :cry:zapraszam... nie bawem dalsze foty tym razem z pola bitwy;]
http://www.terytorium126p.pl/forum/moj-126p-kochany-t2719.html

pozdro!

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo chciałbym przeprosić za wyrażenia, ale...

Jakaś popierdo1ona skurwy$yńska j3bana spocona dz!wka wyryła mi jakiś czas temu na masce swoje imie: "dupa" Mad

Ale nie zabije... Zap!erdole Smile

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to wielkie wspolczucie Madd co zrobic jak takie zjeby po swiecie laza i niszcza prace i pasje innych bez powodu...żal...

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dziś po bandzie tzn. tylko go pooglądalem i pochwalilem przed rodzinką ale za to pościgalem się mondeo rodzicow po Krakowie bo do mnie wpadli. A wogóle wielkie dziś u mnie święto i dużo się działo. Jupi! Jupi! Jupi!

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Wto 29 Sty, 08 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyczyścołem drugi gaźniczek i niebawem skoczy do mojego bolida:)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 213, 214, 215  Następny
Strona 3 z 215

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński