Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Co zrobiliście dziś dla swojego Malucha / co sie wydarzyło?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 228, 229, 230  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
trelemorele

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 10 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to w sumie tylko zapłaciłem i kupiłem pare części. ALE :
odebrany od mechanika. Wymiana wahacza prawy tył (mechanik zjezdził całe miasto zeby mi znalesc oryginał. Powiedział mi ze mam takie ładne auto aż wstyd pchać w nie rzemiosło, ktore nota bene długo nie pociągnie ) Przegląd hamulców - regeneracja 2 cylinderkow, wymiana płynu, odpowietrzenie. Ręczny brzytwa. Smarowanie zwrotnic. Nowe poduszki pod spręzyny tył (teraz dupa auta stoi na rowno z przodem) Przegląd przekładni kierowniczej. Jest teraz troche mniejszy luz ale mechanik bedzie mi szukał nowej ślimakowej przekładni. Silnik- wymiana rozrządu, uszczelki głowicy, regulacja zaworów, ustawienie zapłonu. Regeneracja klawiatóry zaworowej ktora miałem juz wyrzucić i kupic nowa ale jakims cudem ją jeszcze podratował na troche. Trafiłem na dobrego fachowca, ktory tak polubił moje auto ze za robote przy tym wszystkim zawołał 80zł a gratis sprezentował mi radio safari 5 do malca Smile
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 10 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silnik odpalony, skrzynia ustawiona na poduszkach, wyregulowany drążek zmiany biegów, ustawiona zbieżność i kąty, wypolerowana jedna felga
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 10 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie to wczoraj ale nie miałem czasu napisać przesmarowanie zwrotnice, umocowane plastikowe nadkola i umyty... Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 10 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowe fotele Inter Groclin Twarde takie jak ma grociu w bisie...
naprawione ogrzewanie to znaczy kanał poskładany, poskręcany i uszczelniony...

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 10 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm jeden z tych dni, kiedy zapominam, że posiadam takowe autko Very Happy

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 10 10:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmieniony tłumik na sportowy Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 10 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kupiłem mu łożysko piasty przedniej.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 13:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umyty, nawoskowany, felgi odnowione. Z rana odkurzanie w środku i jedziemy na Motodrom Very Happy

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupione kolejne klocki: nadkole zewn prawy przód + naroże tylne lewe

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 16:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umyty wysprzatny audio zestrojone,wymienione weze paliwa Very Happy
Jest git lejemy w zbiornik i Kowal przyjezdza Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wymienione łożyska na przedniej piaście prawej i lewej. Zrobione prowizoryczne audio. Umyty Very Happy
Powrót do góry
Yoshi

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomalowane i zabezpieczone przed zima progi i inne poprawki kosmetyczne, umyty.
Powrót do góry
djfizyk (Zduńska Wola)

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W niedziele nagle padły łożyska alternatora praktycznie zatrzymując silnik a dzisiaj silnik chyba skończył żywot, kopci, dymi, grzechocze, dzwoni i wygląda jakby miał się za chwile cały rozwalić na części pierwsze Sad masakra

zawsze i wszędzie na wieki 126p
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 14:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naprawiłem ssanie i przeczyściłem dysze biegu jałowego

djfizyk sprawdź czy to nie wentylator grzechocze

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
djfizyk (Zduńska Wola)

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety to nie wentylator, wczoraj wymontowałem alternator i jak ręką go obróciłem to taki zgrzyt poszedł z łożysk że szok, jeszcze nigdy tak nagle łożyska mi nie padły, teraz bardziej martwię się tym że silnik mi padł. Podejrzewam pierścionki na tłokach i zawory ale potwierdzę to jak dzisiaj lub jutro silnik rozbiorę.

zawsze i wszędzie na wieki 126p
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odkręć pokrywę filtra odśrodkowego na kole pasowym i zobacz czy czegoś nie zmieliło

Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupione nowe drzwi lewe i prawe, fabryczne, w podkładzie do mojego Eleganciora Very Happy

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byliśmy na sesji a to wynik Embarassed

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 15:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic tylko pogratulowac;Twoj samochod jest slawny Wink
Powrót do góry
Pomidor

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 16:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zawstydzajcie nas.... przecież widać jak się mały zawstydzi i jaki jest czerwony Razz Zdjęcia to fantastyczna pamiątka.
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zawstydzamy Was;poprostu to zaszczyt; nic tylko jeszcze raz pogratulowac zgodze sie z Toba ze to fantastyczna pamiatka
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 17:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pare dni temu bawiłem sie z resorem, min. dołożyłem jedno piórko i dziś Ustawione kąty,na oko Razz ale jest o niebo lepiej,prowadzi się jak po sznurku Smile jeszcze tylko dokładnie zbierzność i gitara Very Happy
Oraz zmieniłem zderzaki na p4 i rejestracje wróciły na swoje miejsca Very Happy

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 12 Paź, 10 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakiś cwaniak urwał mi lusterko i musiałem założyć tymczasowo żółte z którego farba odłazi Ass...

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 17 Paź, 10 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zamontowalem obrotomierz , pomalowalem felgi na srebrno 4 sztuki i 2 na czarno bialo
Oraz znowu bym wywalil glebe bo przy wejsciu 50km/h w zakret na recznym i spadla mi opona z felgi:/
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 17 Paź, 10 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

załatwiłem sobie kilka częsci do boba Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 228, 229, 230  Następny
Strona 135 z 230

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński